Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Svaštara 7

+46
Gencha
Fiti
Gale
sexdrogabodiroga
Marko
familija
Markos
expert
blagoje
Ray Allen
mlekadzija
fizicar
Talicni Tom
Hyperactive
air slavkan
Macijauskas
Dule Kecman
Zolja
slobokv83
maxisb
Anti-RTS
Kure
XXL
Imperator
lazarminator
markoo
bigZ
Everton
Naissus
Nolle
Psycho
Sensui
wolfvaga
2bad4u
PingPong
Zemljoradnik
Koleman
Bodi Bond
Sarlo
Djole
Tazz
dane
drexler
Junglezburn
ZuLuofVozdovac
Mihael
50 posters

Strana 18 od 40 Prethodni  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Sledeći

Ići dole

Svaštara 7 - Page 18 Empty Re: Svaštara 7

Počalji od Bodi Bond Pon 9 Jan 2012 - 8:45

drex... Ja sam za 4 meseca skinuo 15 kg i bez problema to održavao... To se desilo u periodu februar-jun... Sada sam oko Nove godine nabacio 5 kg ponovo... Recept... Izbaci hleb, jedi više salate uz hranu... Za doručak ovsene pahuljice i mleko (9h)... Oko 12 2-3 kuvana jaja, poželjno da izbaciš bar jedno žumance... Oko 2-pola 3 pileće belo i neki krompir/kukuruz/pirinač... Oko 5 teretana, psole teretane isti obrok kao i pre teretane i oko 9 uveče trećina kutije ella sira (kutija, odnosno čaša ima 450g). Jes da je ta ella nešto najodvratnije na svetu, ali navikneš... Ovakve ishrane sam se pridržavao neka dva meseca, a to je dosta skupo, ako sebi spremaš posebno, nezavisno od onoga što jedu tvoji... Posle dva meseca već navikneš i organizmu ti neće prijati kada pojedeš nešto teško... Videćeš... Ja sam svojevremeno sabijao 4 parčeta pice kod Bucka, sa onim prelivom, a sada dva kada sam baš gladan i bude mi muka... Jes da ja i sada imam 90kg, ali bio sam blizu stotke i tačno ono o čemu ti pričaš, smeta mi stomak dok se pertlam... Do leta planiram da skinem na 80...
Najbitnije ti je sledeće: slatkiši (izuzev bonžite ponekad), brza hrana (posebno pekare, oicerije i roštilji gde ti meso peku na onoj plotni umesto na rešetci), sokovi, alkohol - STOP!!!
Ne moraš teretanu... Trči svakog dana ili prošetaj bar, kada krene lepše vreme dovoljno je da ideš na basket...
Naravno, možeš da se izbezumiš jednom ili dva puta u toku meseca od alkohola... Very Happy
Što se dijeta tiče, to nema efekta, uvek ti se vrati više nego što si imao, jer ti se matabolizam uspori i ti kada počneš normalno da jedeš nabaciš više nego što si imao... Možda to doca može bolje da objasni. Jedino pravo skidanje kilograma je promena navika.... Ili keto dijeta, koju nikome ne bih preporučio, jer je mučenje organizma...
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od wolfvaga Pon 9 Jan 2012 - 8:51

Jeste pomalo cudnjikav, ali je za dijetu maher- Dr Feelgood Smile... Ozbiljno. Nista on revolucionarno ne prica, sve to je poznato i Bodi je to dobro objasnio...

Ono sto smatram vrhunskom njegovom idejom je sledece- 3 dana se strogo pridrzavas nekih stvari, ond asebi das jedan dan oduska. Obavezna je fizicka aktivnost barem 4 puta nedeljno (to sam ja dodao). Sve se svodi na navike u ishrani i sta jedes (o cemu su dosta pricali pre mene). Obavezno se uobrociti, jesti kuvano i izbaciti hleb, slatkise i sokove. I da se ne jede posle 19h... Eto ukratko...
wolfvaga
wolfvaga
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 04.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gencha Pon 9 Jan 2012 - 8:57

Sto se tice treninga za mrsavljenje, mislim da je pametnije da se uradi kratak, ali intezivan trening (15 min zagrevanje, 30-45 min intenzivno trcanje, ili nesto slicno) nego neka trcanja od po 5km.
Zeleni caj hvale na sve strane, njegov ekstrakt se koristi u dosta sportskih suplemenata za mrsasvljenje.

Poslednji izmenio Gencha dana Pon 9 Jan 2012 - 9:00, izmenjeno ukupno 1 puta
Gencha
Gencha
šesti igrač
šesti igrač

Godina : 35

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Macijauskas Pon 9 Jan 2012 - 9:00

Ja mislim da je bolje obrnuto, barem mi je tako rekao jedan trener.
Drex brate nemoj da pertlas patike Very Happy
Nego nikada nisam bio na festu, je l ide neko, privlaci me nesto da idem ove godine..
Macijauskas
Macijauskas
mvp
mvp

Datum upisa : 03.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od wolfvaga Pon 9 Jan 2012 - 9:11

Samo ti zajebavaj mali, samo da znas ja sam u tvojim godinama imao 74 kg i, ma koliko to smesno zvucalo, zakucavao od table. Sa dve ruke Smile. Sta sam sad, 12-13 godina kasnije, imali ste prilike sinoc da vidite (97kg zive vage na 190cm)...

Sto se tice treninga za mrsavljenje, obavezno je da bude aerobni, a pozeljno da ima ceste promene intenziteta, jar se tad najbolje mrsavi (zato je, recimo, basket odlicna stvar, posto tu stalno imas istrcavanja razlicitog intenziteta+skokovi). Trcanje je dobra stvar, ali moras da trcis bar 20min u jakom tempu da bi masne naslage krenule da se tope...
wolfvaga
wolfvaga
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Pon 9 Jan 2012 - 9:14

Macijauskas ::Nego nikada nisam bio na festu
Ja idem svake godine, 1., 3. i 5. dan ili malo drugačiji raspored napravim, ali bude bar 3 dana... Naravno, obojica mislimo na beer fest. rofl
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Macijauskas Pon 9 Jan 2012 - 9:15

Doco a fest?
Macijauskas
Macijauskas
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od wolfvaga Pon 9 Jan 2012 - 9:18

Bio n puta. Svake godine odvojim po neki film da odgledam... Mada bi moglo da bude manje pozeraja, ali Sava centar je jedno od onih mesta koje gotivim...

Verovatno cu i ove, samo da vidim raspored, sto moj sto filmova koji se daju Smile...

Bodi, nema narodnjaka na Beer festu Very Happy...
wolfvaga
wolfvaga
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Macijauskas Pon 9 Jan 2012 - 9:24

Da 100 filmova, vredili pogledati Melanholiju?
Mislim da cu ove godine posetiti fest, mozemo mi forumasi zajedno ici, ako ima zainteresovanih..
Macijauskas
Macijauskas
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Pon 9 Jan 2012 - 9:26

Miša i ja smo se letos našli i popili pivo, s tim da se ja toga slabo sećam. Very Happy
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od wolfvaga Pon 9 Jan 2012 - 9:30

Macijauskas ::Da 100 filmova, vredili pogledati Melanholiju?
Mislim da cu ove godine posetiti fest, mozemo mi forumasi zajedno ici, ako ima zainteresovanih..
Koliko sam video (nekoliko kadrova, onako na preskok), ako ti se svidja Tarkovski trebalo bi da ti se dopadne i Melancholia. Barem vizuelno... Svakako cu ga pogledati ovih dana, imam ga jedno mesec dana na kompu, ali nidje vremena... Dakle, preporucujem Smile...
wolfvaga
wolfvaga
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Macijauskas Pon 9 Jan 2012 - 9:31

Ja sam ga skinuo pre par dana i verovatno cu ga jedno vece u Pragu pogledati..
Macijauskas
Macijauskas
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Pon 9 Jan 2012 - 9:32

Ja sam smrsao za 5 dana, 6 kg. Dukan dijeta. Samo proteini se jedu, to sam odrzavao dosta dugo a nisam imao nikakvih problema osim sto sam navucen na slatkise i to je bio jedini problem. Jedino sto moze da vas muci je to sto nema ni voca, vec samo mogu vitamini da se piju. Tu posle imaju neke faze odrzavanja i to ali nikada nisam postovao i sada imam 3kg vise, zahvaljujuci prezderavanju za praznike. Pre toga 7 meseci nisam vratio tu kilazu.
E sada sa druge strane zdraviji ali i duzi nacin jeste Bodijev. Ortak je za mesec dana, tako sto je izbacio sokove, beli hleb i slatkise smrsao 11kg. Jeste da smo mi fizicki aktivniji i da nam brze radi metabolizam u nasim godinama ali ako je on za mesec dana smrsao 11kg, kapiram da cete vi stariji to uraditi za mesec i po. On je i vezbao pa je usput i nabacio fin biceps i plocice.
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Datum upisa : 05.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od wolfvaga Pon 9 Jan 2012 - 9:37

Kako izgleda ta Dukan dijeta? I sam se kanim baciti na neku, samo mikako da izbacim pekaru i slatkise Smile...
wolfvaga
wolfvaga
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zemljoradnik Pon 9 Jan 2012 - 9:43

drexler ::haha... ja dok sam živio u Patrisu silazili smo gotovo svaku noć na Okretnicu 12-ke i u pekari "Car" tresli smo minimum 2 bureka... Mislim da me je to ubilo Very Happy
Pazi, od Patrisa do okretnice ima da se gilja, dok stigneš do tamo otvori ti se apetit. Smile

Ajd i ja da se malo pravim pametan... Jedi 5 puta dnevno u pravilnim razmacima ali manje količine. Ubrzaće ti se metabolizam i smanjiće ti se želudac tako da ti se kilaža neće vraćati.

Zemljoradnik
prva petorka
prva petorka

Godina : 44

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nikola tesla Pon 9 Jan 2012 - 9:57

Lako je vama da mrsavite, samo ne jedete i to je to, ali kako ja da se ugojim Very Happy
Samo jedem i ne pomeram se sa 65 kg Sad
nikola tesla
nikola tesla
mahač peškirom
mahač peškirom

Datum upisa : 12.12.2011
Godina : 31

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Pon 9 Jan 2012 - 9:58

wolfvaga ::Kako izgleda ta Dukan dijeta? I sam se kanim baciti na neku, samo mikako da izbacim pekaru i slatkise Smile...
http://www.dijetadijete.com/2011/03/dukanova-dukan-dijeta.html#.TwtU-KVSTFA

Ovde sve pise. Ponavljam, postovao sam samo prvu fazu a to za gurmane i nije neki problem Smile
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Datum upisa : 05.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od air slavkan Pon 9 Jan 2012 - 10:03

nikola tesla ::Lako je vama da mrsavite, samo ne jedete i to je to, ali kako ja da se ugojim Very Happy
Такође. Very Happy
air slavkan
air slavkan
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 01.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zolja Pon 9 Jan 2012 - 10:37

air slavkan ::
nikola tesla ::Lako je vama da mrsavite, samo ne jedete i to je to, ali kako ja da se ugojim Very Happy
Такође. Very Happy

Ja sam imao 66 kg dok nisam krenuo na Višu. Posle 2 godine maltretiranja imao sam 86. Eto vam rešenja, knjigu u šake... plez
Zolja
Zolja
mahač peškirom
mahač peškirom

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nikola tesla Pon 9 Jan 2012 - 10:52

Zolja ::Eto vam rešenja, knjigu u šake... plez
E sad sam odustao, nikada znaci necu preci ni 70 kg Very Happy
nikola tesla
nikola tesla
mahač peškirom
mahač peškirom

Datum upisa : 12.12.2011
Godina : 31

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zemljoradnik Pon 9 Jan 2012 - 11:19

air slavkan ::
Такође. Very Happy
Važi isto pravilo kao i za mršavljenje, jedite pet puta dnevno u pravilnim razmacima da vam se ubrza metabolizam. Prejedanje vam neće pomoći. Ja sam tako uspeo - ranije sam bio jako mršav, sad sam samo mršav. Very Happy

Ozbiljno, ja sam pre nekih 6 godina za (ako se dobro sećam) 5 meseci nabacio 12 kilograma. Za tri meseca vežbanja u teretani uz ličnog trenera sam uspeo da ojačam, ali ne i da dobijem na kilaži. Onda sam krenuo i da se hranim kako treba i lako sam dobio na kilaži. Dakle 5 puta dnevno (na tri sata) normalan obrok, ništa preterano i ništa posebno, ali je dobro pre treninga jesti ugljene hidrate za energiju (najkasije 2 sata pre treninga), a posle treninga proteine za mišićnu masu (sat vremena posle treninga). Hrane, ne suplemenata.

I da ne bude da ne može bez žestokog vežbanja - ovog proleća sam izgubio 6 kilograma za dva meseca jer sam se satirao od posla. Onda sam krenuo ponovo da se hranim kako treba i da vežbam dva do tri puta nedeljno, kući, sa svojom težinom i bućkicama od 5kg i za tri meseca sam vratio tih 6 kilograma.

Zemljoradnik
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od superhik Pon 9 Jan 2012 - 11:24

oženi se!
superhik
superhik
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zemljoradnik Pon 9 Jan 2012 - 11:27

Dijete kao što je ova Dukanova mogu da budu opasne, a uz to i bolne. Kaže "ideja je da naterate organizam da počne da troši masne naslage". Masne naslage se troše kada se unosi dovoljno ugljenih hidrata koji obezbeđuju energiju za rad organizma, a kada organizam krene da topi masti, to je jako bolno. Osim toga, vitamini iz suplemenata se ne mogu apsorbovati tako dobro kao oni iz prirodnih sastojaka, tako da je vrlo moguće da dođe do ozbiljnih poremećaja u radu organizma.

Zemljoradnik
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Naissus Pon 9 Jan 2012 - 13:03

[

Poslednji izmenio Naissus dana Čet 19 Jan 2012 - 12:24, izmenjeno ukupno 1 puta
Naissus
Naissus
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lazarminator Uto 10 Jan 2012 - 6:58

Tek sam sad provalio da na fejsu postoje i Zigara i Lanara i Nolara i Kolara i Stankela i Lazara i Bojara i Dzerardara i Mesara i Mihara i Balotelara i Subotara i Tevezara i Bekara i Toresara i Vilotara i Drogbara i Lampardara i Kezmara i Smiljana

... u nedogled

Ali, Pantela je najjaci:
'Мора поделим са фенством начи замало да се деси грешка типа кардинална, узо јутрос пием макиато кацам сркно први пут осетим маст врсте млечну почо пљуем реко немо се омрсим грех је.'
lazarminator
lazarminator
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 18 od 40 Prethodni  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Sledeći