Svaštara 7
+46
Gencha
Fiti
Gale
sexdrogabodiroga
Marko
familija
Markos
expert
blagoje
Ray Allen
mlekadzija
fizicar
Talicni Tom
Hyperactive
air slavkan
Macijauskas
Dule Kecman
Zolja
slobokv83
maxisb
Anti-RTS
Kure
XXL
Imperator
lazarminator
markoo
bigZ
Everton
Naissus
Nolle
Psycho
Sensui
wolfvaga
2bad4u
PingPong
Zemljoradnik
Koleman
Bodi Bond
Sarlo
Djole
Tazz
dane
drexler
Junglezburn
ZuLuofVozdovac
Mihael
50 posters
Strana 18 od 40
Strana 18 od 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Re: Svaštara 7
drex... Ja sam za 4 meseca skinuo 15 kg i bez problema to održavao... To se desilo u periodu februar-jun... Sada sam oko Nove godine nabacio 5 kg ponovo... Recept... Izbaci hleb, jedi više salate uz hranu... Za doručak ovsene pahuljice i mleko (9h)... Oko 12 2-3 kuvana jaja, poželjno da izbaciš bar jedno žumance... Oko 2-pola 3 pileće belo i neki krompir/kukuruz/pirinač... Oko 5 teretana, psole teretane isti obrok kao i pre teretane i oko 9 uveče trećina kutije ella sira (kutija, odnosno čaša ima 450g). Jes da je ta ella nešto najodvratnije na svetu, ali navikneš... Ovakve ishrane sam se pridržavao neka dva meseca, a to je dosta skupo, ako sebi spremaš posebno, nezavisno od onoga što jedu tvoji... Posle dva meseca već navikneš i organizmu ti neće prijati kada pojedeš nešto teško... Videćeš... Ja sam svojevremeno sabijao 4 parčeta pice kod Bucka, sa onim prelivom, a sada dva kada sam baš gladan i bude mi muka... Jes da ja i sada imam 90kg, ali bio sam blizu stotke i tačno ono o čemu ti pričaš, smeta mi stomak dok se pertlam... Do leta planiram da skinem na 80...
Najbitnije ti je sledeće: slatkiši (izuzev bonžite ponekad), brza hrana (posebno pekare, oicerije i roštilji gde ti meso peku na onoj plotni umesto na rešetci), sokovi, alkohol - STOP!!!
Ne moraš teretanu... Trči svakog dana ili prošetaj bar, kada krene lepše vreme dovoljno je da ideš na basket...
Naravno, možeš da se izbezumiš jednom ili dva puta u toku meseca od alkohola...
Što se dijeta tiče, to nema efekta, uvek ti se vrati više nego što si imao, jer ti se matabolizam uspori i ti kada počneš normalno da jedeš nabaciš više nego što si imao... Možda to doca može bolje da objasni. Jedino pravo skidanje kilograma je promena navika.... Ili keto dijeta, koju nikome ne bih preporučio, jer je mučenje organizma...
Najbitnije ti je sledeće: slatkiši (izuzev bonžite ponekad), brza hrana (posebno pekare, oicerije i roštilji gde ti meso peku na onoj plotni umesto na rešetci), sokovi, alkohol - STOP!!!
Ne moraš teretanu... Trči svakog dana ili prošetaj bar, kada krene lepše vreme dovoljno je da ideš na basket...
Naravno, možeš da se izbezumiš jednom ili dva puta u toku meseca od alkohola...
Što se dijeta tiče, to nema efekta, uvek ti se vrati više nego što si imao, jer ti se matabolizam uspori i ti kada počneš normalno da jedeš nabaciš više nego što si imao... Možda to doca može bolje da objasni. Jedino pravo skidanje kilograma je promena navika.... Ili keto dijeta, koju nikome ne bih preporučio, jer je mučenje organizma...
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Jeste pomalo cudnjikav, ali je za dijetu maher- Dr Feelgood ... Ozbiljno. Nista on revolucionarno ne prica, sve to je poznato i Bodi je to dobro objasnio...
Ono sto smatram vrhunskom njegovom idejom je sledece- 3 dana se strogo pridrzavas nekih stvari, ond asebi das jedan dan oduska. Obavezna je fizicka aktivnost barem 4 puta nedeljno (to sam ja dodao). Sve se svodi na navike u ishrani i sta jedes (o cemu su dosta pricali pre mene). Obavezno se uobrociti, jesti kuvano i izbaciti hleb, slatkise i sokove. I da se ne jede posle 19h... Eto ukratko...
Ono sto smatram vrhunskom njegovom idejom je sledece- 3 dana se strogo pridrzavas nekih stvari, ond asebi das jedan dan oduska. Obavezna je fizicka aktivnost barem 4 puta nedeljno (to sam ja dodao). Sve se svodi na navike u ishrani i sta jedes (o cemu su dosta pricali pre mene). Obavezno se uobrociti, jesti kuvano i izbaciti hleb, slatkise i sokove. I da se ne jede posle 19h... Eto ukratko...
wolfvaga- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Sto se tice treninga za mrsavljenje, mislim da je pametnije da se uradi kratak, ali intezivan trening (15 min zagrevanje, 30-45 min intenzivno trcanje, ili nesto slicno) nego neka trcanja od po 5km.
Zeleni caj hvale na sve strane, njegov ekstrakt se koristi u dosta sportskih suplemenata za mrsasvljenje.
Zeleni caj hvale na sve strane, njegov ekstrakt se koristi u dosta sportskih suplemenata za mrsasvljenje.
Poslednji izmenio Gencha dana Pon 9 Jan 2012 - 9:00, izmenjeno ukupno 1 puta
Gencha- šesti igrač
Godina : 35
Ja mislim da je bolje obrnuto, barem mi je tako rekao jedan trener.
Drex brate nemoj da pertlas patike
Nego nikada nisam bio na festu, je l ide neko, privlaci me nesto da idem ove godine..
Drex brate nemoj da pertlas patike
Nego nikada nisam bio na festu, je l ide neko, privlaci me nesto da idem ove godine..
Macijauskas- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Samo ti zajebavaj mali, samo da znas ja sam u tvojim godinama imao 74 kg i, ma koliko to smesno zvucalo, zakucavao od table. Sa dve ruke . Sta sam sad, 12-13 godina kasnije, imali ste prilike sinoc da vidite (97kg zive vage na 190cm)...
Sto se tice treninga za mrsavljenje, obavezno je da bude aerobni, a pozeljno da ima ceste promene intenziteta, jar se tad najbolje mrsavi (zato je, recimo, basket odlicna stvar, posto tu stalno imas istrcavanja razlicitog intenziteta+skokovi). Trcanje je dobra stvar, ali moras da trcis bar 20min u jakom tempu da bi masne naslage krenule da se tope...
Sto se tice treninga za mrsavljenje, obavezno je da bude aerobni, a pozeljno da ima ceste promene intenziteta, jar se tad najbolje mrsavi (zato je, recimo, basket odlicna stvar, posto tu stalno imas istrcavanja razlicitog intenziteta+skokovi). Trcanje je dobra stvar, ali moras da trcis bar 20min u jakom tempu da bi masne naslage krenule da se tope...
wolfvaga- prva petorka
Ja idem svake godine, 1., 3. i 5. dan ili malo drugačiji raspored napravim, ali bude bar 3 dana... Naravno, obojica mislimo na beer fest.Macijauskas ::Nego nikada nisam bio na festu
Bodi Bond- mvp
Bio n puta. Svake godine odvojim po neki film da odgledam... Mada bi moglo da bude manje pozeraja, ali Sava centar je jedno od onih mesta koje gotivim...
Verovatno cu i ove, samo da vidim raspored, sto moj sto filmova koji se daju ...
Bodi, nema narodnjaka na Beer festu ...
Verovatno cu i ove, samo da vidim raspored, sto moj sto filmova koji se daju ...
Bodi, nema narodnjaka na Beer festu ...
wolfvaga- prva petorka
Da 100 filmova, vredili pogledati Melanholiju?
Mislim da cu ove godine posetiti fest, mozemo mi forumasi zajedno ici, ako ima zainteresovanih..
Mislim da cu ove godine posetiti fest, mozemo mi forumasi zajedno ici, ako ima zainteresovanih..
Macijauskas- mvp
Miša i ja smo se letos našli i popili pivo, s tim da se ja toga slabo sećam.
Bodi Bond- mvp
Koliko sam video (nekoliko kadrova, onako na preskok), ako ti se svidja Tarkovski trebalo bi da ti se dopadne i Melancholia. Barem vizuelno... Svakako cu ga pogledati ovih dana, imam ga jedno mesec dana na kompu, ali nidje vremena... Dakle, preporucujem ...Macijauskas ::Da 100 filmova, vredili pogledati Melanholiju?
wolfvaga- prva petorka
Ja sam ga skinuo pre par dana i verovatno cu ga jedno vece u Pragu pogledati..
Macijauskas- mvp
Ja sam smrsao za 5 dana, 6 kg. Dukan dijeta. Samo proteini se jedu, to sam odrzavao dosta dugo a nisam imao nikakvih problema osim sto sam navucen na slatkise i to je bio jedini problem. Jedino sto moze da vas muci je to sto nema ni voca, vec samo mogu vitamini da se piju. Tu posle imaju neke faze odrzavanja i to ali nikada nisam postovao i sada imam 3kg vise, zahvaljujuci prezderavanju za praznike. Pre toga 7 meseci nisam vratio tu kilazu.
E sada sa druge strane zdraviji ali i duzi nacin jeste Bodijev. Ortak je za mesec dana, tako sto je izbacio sokove, beli hleb i slatkise smrsao 11kg. Jeste da smo mi fizicki aktivniji i da nam brze radi metabolizam u nasim godinama ali ako je on za mesec dana smrsao 11kg, kapiram da cete vi stariji to uraditi za mesec i po. On je i vezbao pa je usput i nabacio fin biceps i plocice.
E sada sa druge strane zdraviji ali i duzi nacin jeste Bodijev. Ortak je za mesec dana, tako sto je izbacio sokove, beli hleb i slatkise smrsao 11kg. Jeste da smo mi fizicki aktivniji i da nam brze radi metabolizam u nasim godinama ali ako je on za mesec dana smrsao 11kg, kapiram da cete vi stariji to uraditi za mesec i po. On je i vezbao pa je usput i nabacio fin biceps i plocice.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Kako izgleda ta Dukan dijeta? I sam se kanim baciti na neku, samo mikako da izbacim pekaru i slatkise ...
wolfvaga- prva petorka
Pazi, od Patrisa do okretnice ima da se gilja, dok stigneš do tamo otvori ti se apetit.drexler ::haha... ja dok sam živio u Patrisu silazili smo gotovo svaku noć na Okretnicu 12-ke i u pekari "Car" tresli smo minimum 2 bureka... Mislim da me je to ubilo
Ajd i ja da se malo pravim pametan... Jedi 5 puta dnevno u pravilnim razmacima ali manje količine. Ubrzaće ti se metabolizam i smanjiće ti se želudac tako da ti se kilaža neće vraćati.
Zemljoradnik- prva petorka
Godina : 44
Lako je vama da mrsavite, samo ne jedete i to je to, ali kako ja da se ugojim
Samo jedem i ne pomeram se sa 65 kg
nikola tesla- mahač peškirom
- Datum upisa : 12.12.2011
Godina : 31
http://www.dijetadijete.com/2011/03/dukanova-dukan-dijeta.html#.TwtU-KVSTFAwolfvaga ::Kako izgleda ta Dukan dijeta? I sam se kanim baciti na neku, samo mikako da izbacim pekaru i slatkise ...
Ovde sve pise. Ponavljam, postovao sam samo prvu fazu a to za gurmane i nije neki problem
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Такође.nikola tesla ::Lako je vama da mrsavite, samo ne jedete i to je to, ali kako ja da se ugojim
air slavkan- šesti igrač
- Datum upisa : 01.12.2010
air slavkan ::Такође.nikola tesla ::Lako je vama da mrsavite, samo ne jedete i to je to, ali kako ja da se ugojim
Ja sam imao 66 kg dok nisam krenuo na Višu. Posle 2 godine maltretiranja imao sam 86. Eto vam rešenja, knjigu u šake...
Zolja- mahač peškirom
- Datum upisa : 06.10.2010
E sad sam odustao, nikada znaci necu preci ni 70 kgZolja ::Eto vam rešenja, knjigu u šake...
nikola tesla- mahač peškirom
- Datum upisa : 12.12.2011
Godina : 31
Važi isto pravilo kao i za mršavljenje, jedite pet puta dnevno u pravilnim razmacima da vam se ubrza metabolizam. Prejedanje vam neće pomoći. Ja sam tako uspeo - ranije sam bio jako mršav, sad sam samo mršav.air slavkan ::Такође.nikola tesla ::Lako je vama da mrsavite, samo ne jedete i to je to, ali kako ja da se ugojim
Ozbiljno, ja sam pre nekih 6 godina za (ako se dobro sećam) 5 meseci nabacio 12 kilograma. Za tri meseca vežbanja u teretani uz ličnog trenera sam uspeo da ojačam, ali ne i da dobijem na kilaži. Onda sam krenuo i da se hranim kako treba i lako sam dobio na kilaži. Dakle 5 puta dnevno (na tri sata) normalan obrok, ništa preterano i ništa posebno, ali je dobro pre treninga jesti ugljene hidrate za energiju (najkasije 2 sata pre treninga), a posle treninga proteine za mišićnu masu (sat vremena posle treninga). Hrane, ne suplemenata.
I da ne bude da ne može bez žestokog vežbanja - ovog proleća sam izgubio 6 kilograma za dva meseca jer sam se satirao od posla. Onda sam krenuo ponovo da se hranim kako treba i da vežbam dva do tri puta nedeljno, kući, sa svojom težinom i bućkicama od 5kg i za tri meseca sam vratio tih 6 kilograma.
nikola tesla ::Lako je vama da mrsavite, samo ne jedete i to je to, ali kako ja da se ugojim
oženi se!
superhik- prva petorka
Dijete kao što je ova Dukanova mogu da budu opasne, a uz to i bolne. Kaže "ideja je da naterate organizam da počne da troši masne naslage". Masne naslage se troše kada se unosi dovoljno ugljenih hidrata koji obezbeđuju energiju za rad organizma, a kada organizam krene da topi masti, to je jako bolno. Osim toga, vitamini iz suplemenata se ne mogu apsorbovati tako dobro kao oni iz prirodnih sastojaka, tako da je vrlo moguće da dođe do ozbiljnih poremećaja u radu organizma.
Naissus- prva petorka
Tek sam sad provalio da na fejsu postoje i Zigara i Lanara i Nolara i Kolara i Stankela i Lazara i Bojara i Dzerardara i Mesara i Mihara i Balotelara i Subotara i Tevezara i Bekara i Toresara i Vilotara i Drogbara i Lampardara i Kezmara i Smiljana
... u nedogled
Ali, Pantela je najjaci:
'Мора поделим са фенством начи замало да се деси грешка типа кардинална, узо јутрос пием макиато кацам сркно први пут осетим маст врсте млечну почо пљуем реко немо се омрсим грех је.'
... u nedogled
Ali, Pantela je najjaci:
'Мора поделим са фенством начи замало да се деси грешка типа кардинална, узо јутрос пием макиато кацам сркно први пут осетим маст врсте млечну почо пљуем реко немо се омрсим грех је.'
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
Strana 18 od 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Strana 18 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu