Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Svaštara 7

+46
Gencha
Fiti
Gale
sexdrogabodiroga
Marko
familija
Markos
expert
blagoje
Ray Allen
mlekadzija
fizicar
Talicni Tom
Hyperactive
air slavkan
Macijauskas
Dule Kecman
Zolja
slobokv83
maxisb
Anti-RTS
Kure
XXL
Imperator
lazarminator
markoo
bigZ
Everton
Naissus
Nolle
Psycho
Sensui
wolfvaga
2bad4u
PingPong
Zemljoradnik
Koleman
Bodi Bond
Sarlo
Djole
Tazz
dane
drexler
Junglezburn
ZuLuofVozdovac
Mihael
50 posters

Strana 34 od 40 Prethodni  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Sledeći

Ići dole

Svaštara 7 - Page 34 Empty Re: Svaštara 7

Počalji od drexler Čet 9 Feb 2012 - 21:54

Što bi rekao moj kum "ništa posebno, drk'o sam na ljepše, a jebavao sam i ružnije" Very Happy
drexler
drexler
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zemljoradnik Čet 9 Feb 2012 - 22:02

Ovo je fotomontaža i to loša.

Macijauskas ::Momci ide li neko na Fest?
Icicemo Jungle, Zeka i ja, ako je neko zainteresovan da ide sa nama nek' se javi.
Ja sam planirao da idem, samo da vidim da li mogu da se organizujem i da li nas zanimaju isti filmovi. Šta ste planirali da gledate?

Zemljoradnik
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Macijauskas Čet 9 Feb 2012 - 22:32

Ja dolazim 25. i 26. u subotu bih gledao La piel que habito i verovatno Tree of life, mozda i film koji je Vuk spomenuo, mada mi je Sean Penn iritantan Smile
A za nedelju jos ne znam, jer igramo i basket, pa sam planirao onaj film Polanskog.
Macijauskas
Macijauskas
mvp
mvp

Datum upisa : 03.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zemljoradnik Čet 9 Feb 2012 - 23:24

Sad sam se setio da sam ja 25. u Novom Sadu, biću u Beogradu tek predveče. Ali moram da te kritikujem za izbor filmova: na festivalima je bolje gledati filmove koje kasnije nećeš imati priliku da vidiš. Filmove iz velikih kinematografija, a posebno filmove poznatih režisera, možeš da nađeš na netu kad god hoćeš.

Zemljoradnik
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Macijauskas Pet 10 Feb 2012 - 0:07

Sad sve mozes da nadjes na netu. Koji je tvoj predlog za subotu?
Macijauskas
Macijauskas
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zemljoradnik Pet 10 Feb 2012 - 0:43

Pa baš i ne možeš... Uspeo sam da nađem na netu jedan izraelski film koji mi se jako svideo, ali nisam našao engleske titlove, samo francuske. A i nije samo u tome stvar, na filmove poznatih režisera i iz velikih kinematografija (SAD, VB, francuska, španska...) ćeš naleteti ponovi, neko će te negde podsetiti, a na gruzijski ili egipatski film teško...

Ovo kažem tek onako, dajem ti temu za razmišljanje. Ne bih ja davao savete za gledanje, mogu samo da ti kažem šta bih ja gledao. Havelov "U odlasku" će verovatno moći da se nađe na netu, ali jedini mi zvuči interesantno u subotu (s tim što ja ne mogu da stignem na njega). Za nedelju mi zvuči interesantno ovaj jordanski, "Tranzitni gradovi". Možda i "Ložač" nije loš, ali mene nerviraju filmovi koji se bave kriminalom (ili ga se bar dotiču).

Zemljoradnik
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Pet 10 Feb 2012 - 3:18

Svaštara 7 - Page 34 254424_127096064040113_126740184075701_225920_3451998_n

drexler
drexler
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Djole Pet 10 Feb 2012 - 3:45

Evo malo da promenim... generalno ne volim domaci rep, ali oni su mi izuzetak, pre svega zbog muzicke pratnje i matrica u pozadini... imaju i kul tekstove, zajebancija.. Smile

- Tu je Dankan,ali nije Shaq,Massive Savic,Massimo Attack... Smile

Evo jedna basketaska... Smile

Ova je najbolja mozda...

Djole
Djole
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Pet 10 Feb 2012 - 6:13

Mihael
Mihael
mvp
mvp

Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Pet 10 Feb 2012 - 7:44

drexler
drexler
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od PingPong Pet 10 Feb 2012 - 15:08

Mislim da cu odigrati partiju ne ljuti se covece na netu o.O
PingPong
PingPong
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 24.08.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Sub 11 Feb 2012 - 1:26

Imam jedan problem, on se zove Facebook.

Kuci, ne mogu da se nakacim preko mobilnog telefona. Samo kuci (preko bilo kog drugog WiFi-a, kod drugara, kada sam negde i hocu da proverim ulazim normalno), ruter radi, sve je ok, ali ni brat ni ja ne mozemo preko moba da se nakacimo na FB kada smo kuci, i to samo FB, sve ostalo radi, na bilo koji drugi sajt da odem (Mondo, Blic, Kosarka.rs...) radi i sljaka bez problema, ali kada hocu da udjem na Fb, izlazi:

"Web: No gateway replay"

Jel imao neko slican glup problem ? Smile Brisao sam kukije i sve zivo...

Sada ulazim preko aplikacije, ali ono mnogo komplikovano Smile, a i slike sa mobilnog ne mogu da se dodaju direktno, nego ako to hoces, to sto odmah slikas to stavljas na FB, sto je idiotski.
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Macijauskas Sub 11 Feb 2012 - 1:34

Samo ugasis profil i nemas briga Smile
Macijauskas
Macijauskas
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Tazz Sub 11 Feb 2012 - 1:38

Macijauskas ::Samo ugasis profil i nemas briga Smile
rofl
Pređi na Google+ proud
Tazz
Tazz
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 22.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od PingPong Sub 11 Feb 2012 - 2:53

Jos jedan glas za gasenje istog. I nikakav prelazak na ostale drustvene mreze. No, prelazak na drustvene igre i decje igre zna doneti dobar ulaz i izlazak i dobitak.
PingPong
PingPong
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 24.08.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sergej Sub 11 Feb 2012 - 2:56

Moj predlog ako niste gledali , u pitanju su malo stariji filmovi , ali veoma kvalitetni.

1. Tvrdjava Brest http://www.imdb.com/title/tt1343703/

2. Voina http://www.imdb.com/title/tt0309047/ - Sergej Bodrov jr. pokojni koji je glumio u Brat 1 i Brat 2

3. Prisoner of the Mountains http://www.imdb.com/title/tt0116754/

Preporucujem jedan izuzetno dobro uradjen blog sa ruskim filmovima i klasicima. U pitanju je

http://my.opera.com/russkifilm/blog/

I za kraj film "Mongol" http://www.imdb.com/title/tt0416044/ po delu Sergeja Bodrova sr.
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Markos Sub 11 Feb 2012 - 3:15

Ja mislim da Sergej jedva ceka da zaradi ozbiljnije pare i da se preseli u Moskvu Very Happy
Markos
Markos
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od expert Sub 11 Feb 2012 - 3:19

Mongol je bio nedavno na TV-u.
expert
expert
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 40

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sergej Sub 11 Feb 2012 - 3:34

Markos ::Ja mislim da Sergej jedva ceka da zaradi ozbiljnije pare i da se preseli u Moskvu Very Happy

Ma bih ja necu da krijem .... Ali moja devojka voli samo tople krajeve tease Salim se , Beograd je isto moj grad kao i Moskva. Ovde sam skoro 20 godina , tako da me prakticno osim rodbine i par drugova nista specijalno i ne vezuje za Moskvu. A tek sto je skupa .... majko moja. Tamo izadjes kao od sale od 200$ na nista Smile

Evo jedan istorijski film za Moskvu http://www.imdb.com/title/tt0173675/
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Sub 11 Feb 2012 - 3:45

Bas sam ove godine upoznao par momaka iz Moskve. Ljdu tamo izdaju stanove a zive u CG, uzivaju u letnjem vremenu, ponekad svrate u Rusiju i to je to... Kazu da su tamo stanovi pakleno skupi i da bez problema od tog novca zive u Srbiji i CG, a bukvalno nista ne rade...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sergej Sub 11 Feb 2012 - 4:25

Pa kako bih ti rekao. Jeste da su nekretnine izuzetno skupe , ali mnogo zavisi od lokacija gde u Moskvi. Moskva je prostor kao izmedju Beograda i Novog Sada . Precnik 100km bukvalno. Ono sto je dobro je veliki broj stranih kompanija uglavnom Nemci i Britanci . E oni placaju sjajno stvarno.
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od expert Sub 11 Feb 2012 - 4:28

expert
expert
prva petorka
prva petorka

Godina : 40

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od wolfvaga Sub 11 Feb 2012 - 4:54

Kad smo već kod ruskih filmova (izvini Sergej što ti upadam na teritoriju Smile), ima par zanimljivih ostvarenja koja bih rado pomenuo. Možda čak i autore, to mi je praktičnije Smile...

Već decenijama svi ruski kosmonauti gledaju jedan film pre odlaska u svemir- to je neka vrsta tradicije. U pitanju je Beloye solntse pustyni Vladimira Motyla iz 1969. U pitanju je zanimljiv predstavnik Osterna, ruskog pandana Westernu Smile. To je i najpopularniji ruski film svih vremena u Rusiji. Još i bolji primer Osterna (bar po mom ukusu) je Svoy sredi chuzhikh, chuzhoy sredi svoikh Nikite Mikhalkova. Kad već spomenuh gospodina, da dodam još nekoliko njegovih filmova koje nikako ne bih propustio (Pored svetski poznatih Sibirskog berberina i Utomlennye solntsem, za koji je dobio oskara)- Oci ciornie, sa meni najboljim glumcem ikada Marcelom Mastrojanijem i Urgu. Takodje, kad već pričamo o Nikiti, nepravedno bi bilo ne pomenuti njegovog starijeg brata- Andreia Konchalovskog (jedan nosi majcino, a drugi ocevo prezime). Jeste, radio je sve i svašta u Americi (od cega valja spomenuti Runaway Train, kao najbolju stvar ili Marijine ljubavnike koji su zanimljivi jer se bave nasim iseljenicima, mada ne toliko ubedljivo koliko bi trebalo), ali i dalje postoje dva odlicna filma koja je snimio u Rusiji: Sibiriada iz 1979. gde Nikita glumi jednu od glavnih uloga i Dom durakov iz 2002. Ja cesto spomenem i mini seriju Odiseja sa Armanom Asanteom kao Odisejem (ili Ulisom Smile), koja je maestralna.

Najveci autor ruskog filma je svakako Andrei Trkovskiy. Izdvojiti bilo koji njegov film je greh (jer ih je snimio tako malo), ali ono sto je deo svetske kulturne bastine su Andrei Rublev i Ogledalo i klasici SF žanra- Solaris i Stalker. Poslednji njegov film je cak snimljen na svedskom jeziku, jer sredstva nije dobio u Rusiji (Offret iz 1986.). Njegov otac je bio cuveni pesnik Arsenije Tarkovski, a velicina poput Iingmara bergmana ga je proglasila najboljim rediteljem u istoriji filma, napomenuvsi da je izmislio novi jezik (filmski), istinit u prirodi filma, koji hvata život kao refleksiju, kao san.

Od novijih (ili bolje reći modernijih) ruskih autora pomenuću nekoliko. Aleksandar Sokurov je u Veneciji dobio zlatnog lava ove godine za Fausta, ali je redovno prisutan poslednjih 10ak godina na internacionalnoj sceni. Primer su filmovi Aleksandra, Sunce i Majka i sin, Ipak, izdvajam jedan meni posebno drag, jer je sniman kao jedan kadar i desava se u cuvenom Sankt-Patarsburškom Jermitažu- Russian Ark iz 2002. Greh bi bio ne pomenuti Pavela Lungina, koji je 2005. pomerio granice ruskog filma filmom Ostrov, gde glavnu ulogu tumaci Pyotr Mamanov, covek koji je avangarda u punom smislu te reci u Rusiji (inace, najpoznatiji je kao frontmen progresiv rok benda "Zvuki Mu"). Njegov poslednji film je Tsar (zapravo kreativnog dvojca Lungin/Mamanov), o Ivanu Groznom iz 2009. Pricu cu zaokruziti najmladjim (ali nikako najlosijim) Andreyem Zvyagintsevim. Za debitantsko ostvarenje Povratak je dobio zlatnog lava Venecije, a Izgnanie ili Elena (nagrada žirija u Kanu prosle godine, u selekciji Un Certain Regard) nsu nita manje zanimljivi i upecatljivi.

Eto, izvinjavam se ako je post malo duži.
wolfvaga
wolfvaga
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ray Allen Sub 11 Feb 2012 - 5:02

@Wolfvaga
Da li mozda znas koji je film u pitanju?
Radnja se odvija cini mi se posle 2. svet. rata. Zajedno su u nekom bespucu Rus, Finac i jos jedna osoba ne znam koje nacionalnosti. Ne mogu da se sporazumeju jer ne znaju nijedan jezik osim maternjeg.
Ray Allen
Ray Allen
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od wolfvaga Sub 11 Feb 2012 - 6:16

Ne sećam se da sam gledao takav film. Sorry Sad.
wolfvaga
wolfvaga
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 34 od 40 Prethodni  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh