Svaštara 8
+44
Anti-RTS
Fiti
Marija
Nightfall
Geograf
Danny Trejo
blagoje
familija
Everton
air slavkan
PingPong
Sensui
Nolle
Hyperactive
Dule Kecman
Tazz
Sergej
XXL
Imperator
Gencha
Talicni Tom
mlekadzija
markoo
Naissus
superhik
ZuLuofVozdovac
Bodi Bond
Ray Allen
wolfvaga
maxisb
Djole
Koleman
Mihael
expert
Macijauskas
drexler
Junglezburn
2bad4u
sexdrogabodiroga
Zemljoradnik
Sarlo
lazarminator
slobokv83
dane
48 posters
Strana 5 od 40
Strana 5 od 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: Svaštara 8
Steta stvarno sto emisija nije potrajala..
Dule Kecman- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 34
meni je najjače sa Blažom i kovčegom.
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Hyperactive- prva petorka
Godina : 35
Kad ste kod Moskve:
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
Koleman ::
Samo se kote. Mada je ''vojnik'' neprevazidjen
ovaj Kole, to je taj isti lik, mislim da je taj Nebojša napisao i ono za "vojsku", a on je poznat po sprdanju na račun Novaka na fejsu.
slobokv83- mvp
http://www.kamatica.com/vesti/2324/ruska-sberbanka-preuzela-volksbank-international
Najveca ruska banka je zvanicno usla na nase trziste. Imam sve preporuke za njih. Eto cisto da znate
Najveca ruska banka je zvanicno usla na nase trziste. Imam sve preporuke za njih. Eto cisto da znate
Sergej- mvp
obratiti pažnju na prvi komentar ispod klipa
slobokv83- mvp
idejno rješenje za splavove na Vardaru. Ovi Makedonci se sad opasno primaju na priču Aleksandra itd... Skoplje su u arhitektonskom smislu pretvorili u nakazu u zadnjih 10 godina zidajući trijumfalne kapije, spomenike Aleksandru, Filipu, građevine helenističkog stila...
Sad stavljaju galije na Vardar
U potpunosti podržavam Grke u insistiranju na FYR predznaku. Ovo je jedno od najvećih krivotvorenja istorije koje sam vidio
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
drexler ::
idejno rješenje za splavove na Vardaru. Ovi Makedonci se sad opasno primaju na priču Aleksandra itd... Skoplje su u arhitektonskom smislu pretvorili u nakazu u zadnjih 10 godina zidajući trijumfalne kapije, spomenike Aleksandru, Filipu, građevine helenističkog stila...
Sad stavljaju galije na Vardar
U potpunosti podržavam Grke u insistiranju na FYR predznaku. Ovo je jedno od najvećih krivotvorenja istorije koje sam vidio
+1... Katastrofa kako niko ne reaguje na to...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Skoplje je ubedljivo najružniji grad u kome sam bio.
Posebno je strašno Albanske zastave koje se viore na svakoj banderi.
Posebno je strašno Albanske zastave koje se viore na svakoj banderi.
Macijauskas- mvp
Koga je jos briga za tamo neko Skoplje i za sukob Grka i Makedonaca.
Ray Allen- prva petorka
Ја сам још летос писао о ''grand show'' споменику који имају у центру града на којем би им и Жељко Митровић позавидео, неки стуб, мења боју, вода шикља на све стране а на врх су напампрчили Александра... О тријумфалним капијама из 21. века не бих даље писао...
ЕДИТ: Само бих исправио Дрекса, грађевине и спменици који се граде по Скољу више спадају у хеленистичко-паприкарски стил.
ЕДИТ: Само бих исправио Дрекса, грађевине и спменици који се граде по Скољу више спадају у хеленистичко-паприкарски стил.
Poslednji izmenio ZuLuofVozdovac dana Pet 2 Mar 2012 - 5:11, izmenjeno ukupno 1 puta
ZuLuofVozdovac- mvp
Ray Allen ::Koga je jos briga za tamo neko Skoplje i za sukob Grka i Makedonaca.
Pa nas moze ista situacija sa albancima da zadesi... vec pokusavaju da Milosa Obilica proglase za albanca... mozda se ispostavi po njima da mi nismo bojevali Boj na Kosovu, vec oni... ali to je vec neka druga tema...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
U Makedoniji ima više od 50% Albanaca, pa se ne mora čuditi njihovim zastavama.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
''Velika Albanija''
Sada nesto razmisljam da li ce neke narastaje za 200 godina boleti uvo sto su kapije sagradjene u 21. veku? Nece. Oni ce slaviti istoriju i gledati svoj grad kao istoriski koji je to sto jeste zahvaljujuci Aleksandru Velikom, ili ti Makedonskom.
Sada nesto razmisljam da li ce neke narastaje za 200 godina boleti uvo sto su kapije sagradjene u 21. veku? Nece. Oni ce slaviti istoriju i gledati svoj grad kao istoriski koji je to sto jeste zahvaljujuci Aleksandru Velikom, ili ti Makedonskom.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
2bad4u ::U Makedoniji ima više od 50% Albanaca, pa se ne mora čuditi njihovim zastavama.
Да ниси мало претерао? Ваљда 28% Албанаца.
ZuLuofVozdovac- mvp
Па биће их наравно више него што их сада има, али да би достигли број Македонаца требаће им најмање 30-40 година...Ако тада Македонија уопште буде постојала.
Иначе у Македонији међу децом узраста до 10 година 45% су Албаци а тек нешто испод 50% Македонци.
Знимљиво, слушао сам неки интервију који је Глигоров давао док је још био жив и причао је како му је Слоба говорио да Македонија треба да остане у Југославији јер ће их у супротном ''појести Шиптари''. Ето, испоставило се да је био у праву једино што и да су остали не видим како би се нешто много другачије одвијало по њих...
Не знам да ли знате да у моменту када је настала Албанија на 1/3 њене територије Грци су били релативна већина а данас их има једва 5% у Албанији.
Иначе у Македонији међу децом узраста до 10 година 45% су Албаци а тек нешто испод 50% Македонци.
Знимљиво, слушао сам неки интервију који је Глигоров давао док је још био жив и причао је како му је Слоба говорио да Македонија треба да остане у Југославији јер ће их у супротном ''појести Шиптари''. Ето, испоставило се да је био у праву једино што и да су остали не видим како би се нешто много другачије одвијало по њих...
Не знам да ли знате да у моменту када је настала Албанија на 1/3 њене територије Грци су били релативна већина а данас их има једва 5% у Албанији.
Poslednji izmenio ZuLuofVozdovac dana Pet 2 Mar 2012 - 8:56, izmenjeno ukupno 1 puta
ZuLuofVozdovac- mvp
Zapadna Makedonija je jeziva. Moja rodbina tamo živi, pa sam se naslušao raznoraznih priča. Neke nažalost i doživeo. Makedonaca nema u vlasti ni u najavi. Nalik onim opštinama na jugu Srbije, kao što je bilo na Kosovu i Metohiji pre '99...
Tazz- šesti igrač
- Datum upisa : 22.10.2010
U prvoj postavi fudbalske reprezentacije Svajcarske protiv Argentine naslo se cak 4 Kosovara.
Ray Allen- prva petorka
Strana 5 od 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Strana 5 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu