Svaštara 8
+44
Anti-RTS
Fiti
Marija
Nightfall
Geograf
Danny Trejo
blagoje
familija
Everton
air slavkan
PingPong
Sensui
Nolle
Hyperactive
Dule Kecman
Tazz
Sergej
XXL
Imperator
Gencha
Talicni Tom
mlekadzija
markoo
Naissus
superhik
ZuLuofVozdovac
Bodi Bond
Ray Allen
wolfvaga
maxisb
Djole
Koleman
Mihael
expert
Macijauskas
drexler
Junglezburn
2bad4u
sexdrogabodiroga
Zemljoradnik
Sarlo
lazarminator
slobokv83
dane
48 posters
Strana 4 od 40
Strana 4 od 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Re: Svaštara 8
Ako nekoga interesuje, Dule je pre neki dan gostovao u emisji Balkanskom ulicom..
expert- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 40
XXL ::http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/404457_3381690263615_1310209114_33323907_1873399167_n.jpg
Ode nam Nole u armiju.
dobar
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Neverovatno...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
kad smo već kod ove teme, je l pratio neko seriju "Oz"? Meni su odlični, strana serija na koju sam se najviše ložio
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
Ja je trenutno gledam. Muku mucim sa linkovima jer sam imao rs linkove koji su za free korisnike ogranicili download na 30 kb/s. Nasao sam neke rapidgator linkove ali oni ogranicavaju 1 download dnevno za free korisnike. Mnogo linkova je zastarelo jer je ipak stara serija a torenti imaju premalo sidova. I pored svih tih muka dovukao sam se do sezone 5, epizode 2drexler ::
kad smo već kod ove teme, je l pratio neko seriju "Oz"? Meni su odlični, strana serija na koju sam se najviše ložio
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Jungle,
nije to za matorce, evo ja ću da postujem nešto za matorce
nije to za matorce, evo ja ću da postujem nešto za matorce
slobokv83- mvp
Idemoooooo
Edit:
Jel to Ivan Ivanović?
Edit:
Jel to Ivan Ivanović?
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Mihael- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37
Impresivno, kao i čitav grad. Nažalost, to nisam stigao da vidim i ne znam gde se nalazi, niti šta predstavlja.
Tazz- šesti igrač
- Datum upisa : 22.10.2010
ccc, a ja kačim ženska dupeta
slobokv83- mvp
To je kulturni centar kako ga u Rusiji zovu "Sovjetski Diznilend" , uglavnom arhitektura i kulturni spomenici iz doba komunizma. Park je veoma lep i prostire se na ogromnom prostoru , a nalazi se na izlazu iz Moskve kada se krene ka severu. Mislim da je blizu metro i moze se njime doci.
Ovaj spomenik se zove "Zlatna fontana prijateljstva".
Inace dosta kulturnih zdanja je poslednjih godina renovirano, usled raspada SSSR u kulturu se nije ulagalo, pa su spomenici i razni muzeji prakticno bili u rusevinama.
Ovaj spomenik se zove "Zlatna fontana prijateljstva".
Inace dosta kulturnih zdanja je poslednjih godina renovirano, usled raspada SSSR u kulturu se nije ulagalo, pa su spomenici i razni muzeji prakticno bili u rusevinama.
Sergej- mvp
Kolega i ja smo se pogubili u nekom parku (severo-istočni deo mape ), ne sećam se imena. Napešačili smo se dobrano, malo se pogubili, da bi nakon dva sata skontali da mi još uvek nismo ni ušli u glavni deo.... Onda je bilo vreme da se krene nazad.
Čekam sledeću priliku za odlazak u moskvu, pa ću te onda iscimati za preporuke.
Čekam sledeću priliku za odlazak u moskvu, pa ću te onda iscimati za preporuke.
Tazz- šesti igrač
Eeee pa ne moze tako da se razgleda Moskva. Suvise je velika i prostrana , lako se izgubis , a jako tesko povezujes kraj sa krajem. Uglavnom koristi Metro ili trolebus za manje destinacije.
Ukoliko idete sami ja vam preporucujem da uz pomoc turistickog vodica napravite obilazak turu , uglavnom sve bitnije kulturne spomenike ce te videti, a naravno i mnoga druga poznata mesta.To je najsigurniji vid posete.
Evo jedan odlican sajt gde mozes dosta dobro da se informises oko mnogo stvari
http://www.moscow.info/
Ukoliko idete sami ja vam preporucujem da uz pomoc turistickog vodica napravite obilazak turu , uglavnom sve bitnije kulturne spomenike ce te videti, a naravno i mnoga druga poznata mesta.To je najsigurniji vid posete.
Evo jedan odlican sajt gde mozes dosta dobro da se informises oko mnogo stvari
http://www.moscow.info/
Sergej- mvp
Ja kao rusofil imam ogromnu želju da posetim Moskvu i Sankt Peterburg, mada čuo sam da skoro svaki grad u Rusiji ima nešto jedinstveno i lepo da ponudi turistima. Npr. voleo bih da posetim i Volgograd i Vladivostok, ( da se malo provozam čuvenom Transibirskom železnicom ) Rostov, Kazanj, Soči ili npr. voleo bih da posetim i Kamčatku i daleki istok Rusije ( nekako me uvek privlačio taj region ) .
Bože zdravlja, para i pameti pa ću sigurno posetiti braću Ruse.
Bože zdravlja, para i pameti pa ću sigurno posetiti braću Ruse.
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Murmansk ti preporučujem, ali samo zimi
slobokv83- mvp
Ja volim zimu pa tako da mi nebi teško palo da idem zimi, ali teško da bih se lepo proveo po tim ekstremnim hladnoćama
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
nije mali grad, kažu da ima preko 400 000 stanovnika (e sad to je stara informacija kada sam ja još učio geografiju, tačnije 360 000), ali to je i najseverniji grad na planeti.
slobokv83- mvp
Evo kad smo kod Murmanska, najpoznatiji stanovnik je Irina
Sergej- mvp
To je Irina Kovalenko , bila je Mis Rusije sa svega 17 godina. Rodjena je u Murmansku , sada zivi u Moskvi. Inace se bavi manekenstvom i dizajnom.
Sergej- mvp
Metro i jesmo koristili, i postojao je plan.... Samo... ne ide to baš tako jednostavno.
Hvala za info
Hvala za info
Tazz- šesti igrač
Strana 4 od 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Strana 4 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu