Svaštara 8
+44
Anti-RTS
Fiti
Marija
Nightfall
Geograf
Danny Trejo
blagoje
familija
Everton
air slavkan
PingPong
Sensui
Nolle
Hyperactive
Dule Kecman
Tazz
Sergej
XXL
Imperator
Gencha
Talicni Tom
mlekadzija
markoo
Naissus
superhik
ZuLuofVozdovac
Bodi Bond
Ray Allen
wolfvaga
maxisb
Djole
Koleman
Mihael
expert
Macijauskas
drexler
Junglezburn
2bad4u
sexdrogabodiroga
Zemljoradnik
Sarlo
lazarminator
slobokv83
dane
48 posters
Strana 23 od 40
Strana 23 od 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re: Svaštara 8
Vidi ga i ovaj katalonac
Daleko da od toga da sam fan ovakve igre koju je igrao Čelzi, ali ako prođeš, skidam kapu.
Daleko da od toga da sam fan ovakve igre koju je igrao Čelzi, ali ako prođeš, skidam kapu.
Macijauskas- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
nadam se da će UEFA smisliti neku verziju fudbala u kojoj su bitni posjed lopte i broj tačnih dodavanja
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
Ray Allen ::Izgleda je bitniji katanaco
bitni su samo golovi
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Bane Ivanovic dominacija!!!
Gencha- šesti igrač
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 35
Jao, ovo je brutalno
Mesi bi veceras i prazan gol promasio koliko ga nije htelo..
Mesi bi veceras i prazan gol promasio koliko ga nije htelo..
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
http://www.rezultati.com/utakmica/rFUAtpho/#detalji-utakmice
Kada se klikne na zuti karton (ja ne znam kad ga je Bane i dobio) ispada da u finalu ne igraju Bane, Meireles i Ramirez..uz Terija i Luiza(povreda) veliki hendikep za Celzi...
Kada se klikne na zuti karton (ja ne znam kad ga je Bane i dobio) ispada da u finalu ne igraju Bane, Meireles i Ramirez..uz Terija i Luiza(povreda) veliki hendikep za Celzi...
familija- šesti igrač
- Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54
Dobio je za prigovor zbog penala. Nadam se da ce se Luiz oporaviti do 19. maja.familija ::http://www.rezultati.com/utakmica/rFUAtpho/#detalji-utakmice
@Kecman
Mesi nikada nije dao gol protiv Celsija
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Ajde neka ova pobeda bude kompezacija za onu kradju od pre nekoliko godina ( ne sećam se tačno, rakija mi je popila mozak ).
Ne volim Barsu samo zbog njihovog ogromnog "ciganisanja" ali svaki ljubitelj fudbala mora priznati da imaju savršenu pas igru. Toliko savršenu da ih je stvarno milina gledati.
Ipak navijao sam i za Real i Čelzi, tako da
Ne volim Barsu samo zbog njihovog ogromnog "ciganisanja" ali svaki ljubitelj fudbala mora priznati da imaju savršenu pas igru. Toliko savršenu da ih je stvarno milina gledati.
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Ok, ali nije fudbal pas igra i posed lopte?!dane ::Ajde neka ova pobeda bude kompezacija za onu kradju od pre nekoliko godina ( ne sećam se tačno, rakija mi je popila mozak ).
Fudbal je i prodor po krilu i centarsut, fudbal je i skok igra, fudbal je i sut sa 25, 30 metara, fudbal je i dobiti vazdusni duel (Barsa veceras bukvalno nijedan nije dobila) fudbal je i herojska odbrana, koncentracija i diciplina svih 90 minuta...itd...itd...
familija- šesti igrač
- Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54
Po mom misljenju najlepsi fudbal igra Arsenal. Mada dok oni sklope sve kockice dodje kraj sezone.
Koleman- mvp
Budimpesta- centar grada - veliki bim u kaficu na otvorenom - gleda se tekma...
Neki dosadni Spanci su se drali do 45 minuta ko da su sravnili London. Jebote bre, stvarno su cigani! Madjari ko madjari, bole ih patka za fucu i ko dobija, jedino se mi turisti primili ko saučešće. Sve u svemu navijam ti ja po običaju za slabije (Čelsi danas), a ovi spanski garagani i pored toga sto sam pokusao da se anesteziram sa jedno 5-6 točenih piva su mi se pošteno popeli na kurac, sa svojim skakutanjem i konstantnim pevanjem one najretardiranije himne na svetu!
Sam Bog je poslao Nanda Toresa da im se malo vise userem u zivot. Proslavljao sam gol ko da je Partizan usao u finale LŠ
Neki dosadni Spanci su se drali do 45 minuta ko da su sravnili London. Jebote bre, stvarno su cigani! Madjari ko madjari, bole ih patka za fucu i ko dobija, jedino se mi turisti primili ko saučešće. Sve u svemu navijam ti ja po običaju za slabije (Čelsi danas), a ovi spanski garagani i pored toga sto sam pokusao da se anesteziram sa jedno 5-6 točenih piva su mi se pošteno popeli na kurac, sa svojim skakutanjem i konstantnim pevanjem one najretardiranije himne na svetu!
Sam Bog je poslao Nanda Toresa da im se malo vise userem u zivot. Proslavljao sam gol ko da je Partizan usao u finale LŠ
Imperator- šesti igrač
Godina : 40
familija ::Ok, ali nije fudbal pas igra i posed lopte?!dane ::Ajde neka ova pobeda bude kompezacija za onu kradju od pre nekoliko godina ( ne sećam se tačno, rakija mi je popila mozak ).
Fudbal je i prodor po krilu i centarsut, fudbal je i skok igra, fudbal je i sut sa 25, 30 metara, fudbal je i dobiti vazdusni duel (Barsa veceras bukvalno nijedan nije dobila) fudbal je i herojska odbrana, koncentracija i diciplina svih 90 minuta...itd...itd...
Slažem se, verovatno me nisi najbolje razumeo. Znam da fudbal nije samo pas igra i posed lopte, ali mnogi će se složiti samnom da Barsa definitivno igra najlepši fudbal na svetu. Ne znam za vas, ali meni je milina gledati kako oni grade akcije, kako diktirau tempo skoro svih 90 minuta.
Jednostavno oduvek sam preferirao takav fudbal, a Barsa je taj stil dovela skoro do savršenstva.
Arsenal mi je oduvek bio omiljeni strani tim, baš zbog Vengera, njegove genijalnosti, načina igre i rada sa mladim igračima. Ali kao što Kole reče uvek im je falilo "ono nešto".
Ali ipak sa zadovoljstvom se sećam one sezone 03-04 kada je Arsenal osvojio Premier ligu bez ijednog poraza. Anri i Viera su mi tada bili bogovi fudbala.
John Terry got sent off on purpose. He heard Gerard Pique is still in the ground and Shakira is at home alone....
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Jesu cigani ali vole vise Katalonci Barselonu od rodjenih roditelja. Tu privrzenost nigde nisam video. Mesi kada je dao gol Realu u superkupu ceo stadion se klanja i peva Mesi, Mesi... Ceo grad zivi za Barselonu.Imperator ::Budimpesta- centar grada - veliki bim u kaficu na otvorenom - gleda se tekma...
Koleman- mvp
Bez obzira sto nece moci u finalu igrati : Terry , Bane , Meireles i Ramires ima Chelsea dovoljno igraca da skrpi solidan tim za finale...
Ocekuje se oporavak Davida Luiza pocetkom maja , ako Cahill nije ozbiljnije povrijedjen odbrana ce izgledati ovako
Bosingwa - Cahill - Luiz - A.Cole
Sto se sredine tice imaju Essiena za zadnjeg veznog mjesto Meirelesa , a moze i Lamparda upariti sa Mikelom.Dok za Ramiresa ima vise opcija : Malouda , Kalou , pa cak i Sturridge! Kalou je tu najblizi da bude starter jer je Di Mateo ipak Talijan i forsira tu vrstu taktike gdje vise gleda da mu igrac moze odgovoriti kod defanzivno-taktickih zadataka...
----------------------------Cech------------------------------
Bosingwa---Cahill----------------Luiz-------------A.Cole
--------------------Mikel--------Lampard-------------------
------Kalou--------------Mata-------------Malouda-------
--------------------------Drogba-----------------------------
Ako se kojim slucajem za Essiena odluci onda ce Mata igrati desno , Lampard centralno , a Kalou lijevo ; Malouda na klupu!!!
Licno mi je draze sto je Chelsea prosao jer Barca sa njenom superiornoscu drzanja posjeda lopte na 65-70% ubija uzivanje u utakmici jer se protivnik mora orijentisati na defanzivu i brzu igru sa kontrama , polukontrama ili preskakanjem igre Jos samo da Bayern prodje...
Mada sve govori da ce Di Mateo igrati i u finalu talijansko-defanzivni fudbal , ipak se nadam da ce biti dobar mec , pogotovo ako u prvom poluvremenu padne gol i po mogucnosti da Chelsea bude u tom rezultatskom zaostatku
Ocekuje se oporavak Davida Luiza pocetkom maja , ako Cahill nije ozbiljnije povrijedjen odbrana ce izgledati ovako
Bosingwa - Cahill - Luiz - A.Cole
Sto se sredine tice imaju Essiena za zadnjeg veznog mjesto Meirelesa , a moze i Lamparda upariti sa Mikelom.Dok za Ramiresa ima vise opcija : Malouda , Kalou , pa cak i Sturridge! Kalou je tu najblizi da bude starter jer je Di Mateo ipak Talijan i forsira tu vrstu taktike gdje vise gleda da mu igrac moze odgovoriti kod defanzivno-taktickih zadataka...
----------------------------Cech------------------------------
Bosingwa---Cahill----------------Luiz-------------A.Cole
--------------------Mikel--------Lampard-------------------
------Kalou--------------Mata-------------Malouda-------
--------------------------Drogba-----------------------------
Ako se kojim slucajem za Essiena odluci onda ce Mata igrati desno , Lampard centralno , a Kalou lijevo ; Malouda na klupu!!!
Licno mi je draze sto je Chelsea prosao jer Barca sa njenom superiornoscu drzanja posjeda lopte na 65-70% ubija uzivanje u utakmici jer se protivnik mora orijentisati na defanzivu i brzu igru sa kontrama , polukontrama ili preskakanjem igre Jos samo da Bayern prodje...
Mada sve govori da ce Di Mateo igrati i u finalu talijansko-defanzivni fudbal , ipak se nadam da ce biti dobar mec , pogotovo ako u prvom poluvremenu padne gol i po mogucnosti da Chelsea bude u tom rezultatskom zaostatku
bookmaker- prva petorka
- Datum upisa : 03.11.2011
Godina : 46
Mislim da je juce trebao da udje Staridz umesto Kaluoa. Jeste on sebican do bola ali je mnogo produktivniji u napadu, brzi i ume da zadrzi loptu. Maloudu ne mogu organski da podnesem i iskreno se nadam da ce otici putem para u Pariz. Juce je Celsi ucinio ogroman podvig. Sve je islo na ruku Barselone, crveni karton, penal, Celsi ostao u prvom poluvremenu bez oba stopera... Da je Barsa birala razvoj dogadjaja takav bi izabrala.
Koleman- mvp
Kalu je sjajno odigrao desnog beka.
Ono jos nisam video, kako ih je poslozio na poluvremenu, svaka cast, Italijan je to Kalu desno, Drogba levo, u sredini 3 beka i Ramires, ispred Meireles, Obi i Lampard.
Zonu covek postavio.
Ono jos nisam video, kako ih je poslozio na poluvremenu, svaka cast, Italijan je to Kalu desno, Drogba levo, u sredini 3 beka i Ramires, ispred Meireles, Obi i Lampard.
Zonu covek postavio.
expert- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 40
Mnogo mi je drago sto je ispala Farsa( Barsa) ! Veliki su cigani,foliranti,padavicari.Em nije bio penal,em strogo dat crveni Teriju.
Mnogi kazu nezasluzeno,a ja samo znam da je Celzi da 3 gola ,a Farsa 2
Mnogi kazu nezasluzeno,a ja samo znam da je Celzi da 3 gola ,a Farsa 2
Fiti- šesti igrač
- Datum upisa : 07.01.2012
Da li je moguce ovo?
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Strana 23 od 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Strana 23 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu