Svaštara 3
+42
familija
Sarlo
Nolle
Gale
PGR93
Anti-RTS
Geograf
slobokv83
Marija
XXL
Imperator
Psycho
Danny Trejo
air slavkan
Everton
Ray Allen
fizicar
Koleman
bigZ
Maja
TheGodfather
superhik
Tazz
Markos
Mihael
KKP
lazarminator
Macijauskas
Bodi Bond
Naissus
Dule Kecman
wolfvaga
Sensui
dane
Talicni Tom
ZuLuofVozdovac
Gencha
Junglezburn
2bad4u
Zemljoradnik
drexler
mlekadzija
46 posters
Strana 28 od 40
Strana 28 od 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: Svaštara 3
Gde je Web gledao i zasto je pokazao Srni zuti karton a ne Rosiju crveni, stvarno mi nije jasno...
Mihael- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37
Vuk Drašković.
http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/iz-minute-u-minutu/26152-vuk-draskovic-divjak-srbima-ne-valja-jer-nije-otisao-na-pale-odakle-je-granatirano-sarajevo-nego-je-ostao-i-branio-svoj-grad.html
tvoj život je jedna jako tužna priča, Vuče.
http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/iz-minute-u-minutu/26152-vuk-draskovic-divjak-srbima-ne-valja-jer-nije-otisao-na-pale-odakle-je-granatirano-sarajevo-nego-je-ostao-i-branio-svoj-grad.html
tvoj život je jedna jako tužna priča, Vuče.
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
Batali politiku! Nema nista od toga dobro!
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Sensui- mahač peškirom
- Datum upisa : 10.12.2010
Filmofili, ajmo link za film Šarlo te posmatra
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Ovo je gore nego u pionir kad se ulazi,pa kad dodje do guranja.Ovi nisu normalni.
Gost- Gost
U Tokiju stvarno imaju ljude čiji je posao da uguraju što više ljudi u metro. Vozovi idu na svaka dva minuta i sve je savršeno organizovano, ali grad je toliko veliki da mora tako. I Japanci se ne bune, znaju da je sve učinjeno sve što je moguće.
Zemljoradnik- prva petorka
Godina : 44
Kad spominjete Japan, danas mi ortak reče da ih je strefio zemljiotres preko 8 skale, bukvalno im pocepao ostrvo, zatim cunami, i havarija sa nuklearnom elektranom...
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Pa Boris Tadić im bio u poseti
Bodi Bond- mvp
Junglezburn ::Kad spominjete Japan, danas mi ortak reče da ih je strefio zemljiotres preko 8 skale, bukvalno im pocepao ostrvo, zatim cunami, i havarija sa nuklearnom elektranom...
Zapravo je bio zemljotres od 8.9 na Rihterovoj skali, zatim cunami(sa talasima preko 10 m) i jutros jos jedan zemljotres od 6.7 na rihterovoj skali.Japan lezi na jednoj od najaktivnijih tektonskih ploca i ovo nije novost za njih ali ovo je bio najjaci zemljotres ikada u toj zemlji.Jedan moj prijatelj koji je ziveo u Japanu kaze da su njihove zgrade izgradjene na taj nacin da izdrze sve i svasta, kao i da su oni kao narod neverovatno istrenirani i spremni.Decu u vrticu uce kako da se ponasaju za vreme zemljotresa(da se sakriju ispod stola) i u svakoj ucionici svako dete ima svoj shlem za takve situacije.
Inace, San Francisko lezi na najgorem mogucem mestu i naucnici predvidjaju da ce ih jednog dana udariti takav zemljotres da ce izbrisati ceo grad sa mape.Pitanje je jedino kada ce biti taj zemljotres.
Sensui- mahač peškirom
Reci da ti pozli u tom metrou
Markos- prva petorka
A reci da ti ne pozli kada si kao saradina. Meni je čudo kako su svi preživeli ovaj put.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Koleman ::A reci da ti ne pozli kada si kao saradina. Meni je čudo kako su svi preživeli ovaj put.
To je tipican primer japanske discipline.Ako primetis dobro niko se ne buni, svi se guraju maksimalno kako bi svi stali.U Srbiji bi ljudi vec poceli da se bune i da izbacuju ljude napolje.
Gledam danas na TV-u, deljenje namirnica u podrucjima koja su ostala bez hrane i vode.Svi stoje mirno u redu i cekaju da uzmu namirnice, niko se ne gura, niko ne pokusava da ide preko reda niti da krade.
Japanci su izuzetan narod, kad bi mi imali barem 10% njihove discipline gde bi nam bio kraj.
Sensui- mahač peškirom
Svaka njima čast za mnoge stvari ali ne i za ovo. Zaista mi nikakva disciplina nije potrebna da odlučim da neću ući u taj voz. Bez obzira na posledice.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Što kaže Deda Velja ministar u Japanu izvrši samoubistvo,ako zakasni voz, a kod nas..
Macijauskas- mvp
Ako zakačite neki virus, samo šumadijski čaj rokajte.
Bodi Bond- mvp
Sensui ::
To je tipican primer japanske discipline.Ako primetis dobro niko se ne buni, svi se guraju maksimalno kako bi svi stali.U Srbiji bi ljudi vec poceli da se bune i da izbacuju ljude napolje.
Gledam danas na TV-u, deljenje namirnica u podrucjima koja su ostala bez hrane i vode.Svi stoje mirno u redu i cekaju da uzmu namirnice, niko se ne gura, niko ne pokusava da ide preko reda niti da krade.
Japanci su izuzetan narod, kad bi mi imali barem 10% njihove discipline gde bi nam bio kraj.
XXL- mahač peškirom
Nolle i Hazarder su se na temi FMP dotakli teme navijača, pri čemu imaju suprostavljene stavove, jedan tvrdi da Delije prave vreliju atmosferu, a drugi pak navodi Grobare kao najžešće navijače... E sad, ja ne bih volio da se ovaj forum pretvori u puko navijačko prepucavanje, pa bih da ih pitam kojim se to oni argumentima rukovode kad navode svoje navijačke grupe kao najbolje? Po čemu su to Delije i Grobari bolji od Drvosječa iz mog Drvara, od Meraklija iz Niša, od Šumara iz Mirijeva, od Robijaša iz Zenice ili Beštija iz Kotora?
Koja je to tačno kategorija koja određuje supremaciju jedne navijačke grupe u odnosu na drugu? Brojnost, uspjeh u tučama, umjetnički dojam u koreografijama, ispravnost tonaliteta u navijačkim pjesmama, stepen ušlihtanosti u aktuelne političke strukture...? Eto, mene zbilja interesuje tako nešto, da bih ja vidio gdje sam i šta sam u navijačkom svijetu...?
Koja je to tačno kategorija koja određuje supremaciju jedne navijačke grupe u odnosu na drugu? Brojnost, uspjeh u tučama, umjetnički dojam u koreografijama, ispravnost tonaliteta u navijačkim pjesmama, stepen ušlihtanosti u aktuelne političke strukture...? Eto, mene zbilja interesuje tako nešto, da bih ja vidio gdje sam i šta sam u navijačkom svijetu...?
drexler- mvp
Најјача фора је што синоћ на РТС-у иде филм на коме амери бомбардују Јапан као освету за Перл Харбро И цео филм је у фазону, идемо да им јебемо матер... амерички предсеник се обраћа војницима у фазону сравните их и то. Мислим нама би тај филм сам по себи требао да буде дегутантан, нарочито када на крају главни глумац од председника добија орден и када му председник каже дајем ти овај орден за све америчке бомбардере... Али ако већ немамо нимало обзира према себи па уживамо у сценама америчког бомбардовања које се завршило нуклеарном бомбом, онда би могли бар из пијетета према жртвама земљотреса да искулирамо. Или нас још нису подсетили из неке стране амбасаде?
ZuLuofVozdovac- mvp
Strana 28 od 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Strana 28 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu