Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Svaštara 4

+42
Marko
expert
sexdrogabodiroga
lazarminator
Hyperactive
Marija
Everton
Maja
blagoje
markoo
Dule Kecman
air slavkan
Tazz
familija
Ray Allen
Gale
Gencha
wolfvaga
superhik
2bad4u
Markos
Talicni Tom
bigZ
Imperator
Sensui
mlekadzija
fizicar
Sergej
Nolle
drexler
Macijauskas
Naissus
XXL
Danny Trejo
Mihael
ZuLuofVozdovac
Anti-RTS
dane
Junglezburn
Zemljoradnik
TheGodfather
Bodi Bond
46 posters

Strana 36 od 40 Prethodni  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Sledeći

Ići dole

Svaštara 4 - Page 36 Empty Re: Svaštara 4

Počalji od Junglezburn Pon 6 Jun 2011 - 23:26

Mihael ::http://www.b92.net/sport/vaterpolo/vesti.php?yyyy=2011&mm=06&dd=07&nav_id=517179

Ovo nisam ocekivao, mislio sam da ce zavrsiti karijeru u Partizanu, nije valjda da i dalje juri za parama... Malo sam se razocarao...
''Vujasinović je boje kluba iz Rio de Žaneira branio i pretprošle sezone, tokom letnje pauze u Evropi. Prošle godine, za tu ekipu su igrali Andrija Prlainović i Nikola Rađen.''

To je samo preko leta... Smile
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Uto 7 Jun 2011 - 0:32

A, dobro je, nisam procitao vest do kraja... Sad sam se setio da je tako bilo i prosle godine, znam da se pricalo o tome...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Naissus Uto 7 Jun 2011 - 6:11

seljak1
Naissus
Naissus
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Danny Trejo Uto 7 Jun 2011 - 7:47

Jedan od najboljih slajd gitarista na svetu Derek Trucs (mesavina Duane Allman i Warren Haynes stila sviranja..car)sa legendom Warren Haynes-om.Skola gitare Allman Brothers-a,samo najbolje.

A sada stara postava Allman Brothers ...zvuk da se najezis rok

A ovo ce Zemljoradniku garant da se svidi,sjajni muzicari .Sviraju stvar Roberta Dzonsona

super
Danny Trejo
Danny Trejo
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 30.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dane Uto 7 Jun 2011 - 13:26

Cane car party
dane
dane
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Uto 7 Jun 2011 - 13:42

Чекам утакмицу, врућина.. Рекох 'ајде да погледам аранжмане за море и видим да су аранжмани за Египат јако јефтини. Лет авионом, смештај у хотелу са 5*, Royal All Inclusive услуга (по српски ждрање хране и ождеравање од алкохола до миле воље) у јако лепом хотелу са базенима и пичкама материнама 489 евра... Са друге стране знам каква је ситуација тамо, али просто размишљам вреди ли ризиковати пошто капирам ризик и није баш неки, тамо се политичке борбе воде ван туристичке сезоне... Ко прати туристичку понуду зна да је за те паре немогуће отићи у било какав хотел макар имао и 2* са авионским превозом за те паре. Да не причам о свим звездицама које ови хотели у Египту имају и покривену цену хране, приватну плажу и послугу на истој итд...

http://www.kontiki.rs/upload/PDF/Egipat/Specijalne_ponude/HIT_Pyramisa.pdf
http://hotels.kingworldtravel.com/SharmElSheikh/SeaMagicResortexPyramisaResort/14921.htm
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zemljoradnik Uto 7 Jun 2011 - 20:22

Danny Trejo ::
Pogodi me sa Come on into my Kitchen. up
Derek Trucks je sjajan .

Zemljoradnik
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dane Sre 8 Jun 2011 - 1:06

@Zulu
Care sećaš se kada su 2005 godine mislim, bili teroristički napadi u Šarm el Šeiku?? Najbolje letovalište u Egiptu, na obali Crvenog mora. Cene su odjednom naglo opale, i bruka ljudi iz Srbije i Bosne je otišla baš u to mesto.
Svi su imali samo reći hvale i nisu imali nikakvih problema.
Verujem da su dole turisti dosta dobro zaštićeni.
A meni je životni san da jednom obidjem istorijske spomenike Egipta, npr. piramide, iskopine Tebe, Dolinu kraljeva, muzej u Kairu, Ahetaton, Abu Simbel itd.
dane
dane
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Sre 8 Jun 2011 - 1:37

Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Sre 8 Jun 2011 - 17:37

dane ::@Zulu
Care sećaš se kada su 2005 godine mislim, bili teroristički napadi u Šarm el Šeiku?? Najbolje letovalište u Egiptu, na obali Crvenog mora. Cene su odjednom naglo opale, i bruka ljudi iz Srbije i Bosne je otišla baš u to mesto.
Svi su imali samo reći hvale i nisu imali nikakvih problema.
Verujem da su dole turisti dosta dobro zaštićeni.
A meni je životni san da jednom obidjem istorijske spomenike Egipta, npr. piramide, iskopine Tebe, Dolinu kraljeva, muzej u Kairu, Ahetaton, Abu Simbel itd.

Мислим да је тај обилазак археолошких локација једина ствар због које је вредно потезати у Египат, али август месец није баш идеалан за шетњу кроз Сахару. Иначе колико сам ја информисан од људи који су тамо били, углавном су ми рекли да им се баш није свидело море, и да су већи део времен провели у базенима хотела. Такође већина су ми се жалили да су имали стомачних проблема.

Поменути аранжмани су ми пре свега занимљиви због тога што су у питању хотели са 5* у којима сам искрено само једном у животу боравио (и гле чуда свидело ми се) и што имају Ројал Ол Инклузив услугу... АЛИ, ја сам мало прегледао стране форуме, и сазнао да та категоризација хотела у Египту није баш тачна, да су собе заиста огромне али нису баш опремљене како се очекује за ''пет звездица'' а да је храна јако лоша. Такође та њихова Ол Инклузив услуга се не поклапа се европском, већ је количина оброка ипак ограничена, као и број ресторана у хотелима који су бесплатни док се сви остали (који су далеко бољи) плаћају. Дакле, јебо ја тај Ол Инклузив... (ортаци који су ишли у Турску су ми рекли да су ухотелу попили 150 флаша вискија преко Ол Инклузив услуге, њих двадесеторица)

На крају додаћу и не тако леп догађај који се догодио мом пријатељу из 12. БГД гимназије Н. Живковићу који је запатио неко чудо тамо у Египту и на ВМА нису успели да му установе шта је, после су открили да је то нека болест коју има само 5 особа у целој Србији, сада се опоравио али увек може да му се поврати јер је неизлечиво (да вам не помињем сада у какво стање му је болест довела организам да није могао да помери ни руку ни ногу)...

Елем, да се не стекне неки погрешан утисак, мислим да је ова понуда која је сад актулена за Египат јако повољна, и каква год да је услуга за те паре не можете да добијете ни упола толико на европском тлу, само ипак треба рећи да то није нешто ексклузивно као што се представља и да носи са собом неке ризике (на које бих ја ипак пристао да бих видео све што Египат нуди, па јебига ако сам малер...). Проблем је што је август ипак сувише топао за одлазак тамо, а чуо сам и да није нарочито атрактивно за младе људе (један је Трокадеро!).
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zemljoradnik Sre 8 Jun 2011 - 19:13

Pitaj Vuka, on je bio u Egiptu prošle godine.

Zemljoradnik
prva petorka
prva petorka

Godina : 44

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Čet 9 Jun 2011 - 1:03

Mihael
Mihael
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od wolfvaga Čet 9 Jun 2011 - 1:10

Zemljoradnik ::Pitaj Vuka, on je bio u Egiptu prošle godine.
Nope. Ja sam bio u Tunisu prosle godine Wink...

Proverena destinacija, za koju kazu da ne treba ici ispod 4* (ipak, ja sam u septembru isao u 3* i bilo je sasvim pristojno, ali nekaloricno, sto je inace mana arapskih zemalja)-SUS. Lepo je tamo, more je izuzetno toplo (28-29 stepeni), plaze pescane, ima sta i da se vidi (amfiteatar u el jemu je nesto najblize koloseumu sto se moze videti, a da je sacuvano, Tunis je sasvim pristojan grad za jednodnevnu ekskurziju, sam Sus je veoma bitan istorijski centar, sa starom Medinom koja je pod zastitom uneska, uz to tu je i pustinja, izlet svakako ne treba propustiti).

Eto, mozda nekom pomogne da se odluci.

P.S. Inace, ja sam ove godine uplatio Kefaloniju, avionom, za pristojnu sumicu Smile.

wolfvaga
wolfvaga
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 04.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Čet 9 Jun 2011 - 2:22

Svaštara 4 - Page 36 25391821400207451261384
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Čet 9 Jun 2011 - 11:11

Mihael
Mihael
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Čet 9 Jun 2011 - 11:37

Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Čet 9 Jun 2011 - 11:45

Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mlekadzija Čet 9 Jun 2011 - 12:22

Svaštara 4 - Page 36 253490_2128333652151_1360239521_2555093_6320568_n

Ћале му у ђубретарима... Smile plez1
mlekadzija
mlekadzija
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 43

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dane Čet 9 Jun 2011 - 13:29

Svaštara 4 - Page 36 Ti-ces-meni
plez1
dane
dane
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dane Čet 9 Jun 2011 - 13:35

rofl rofl rofl rofl rofl
Gledajte Miroslava Ilića u rok izdanju!!!
dane
dane
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Čet 9 Jun 2011 - 13:43

Jungle, svaka cast za Eyesburn, pred kraj srednje skole sam ih bas dosta slusao, pogotovo u 3 i 4 razredu. U to vreme su oni cesto gostovali u Beceju i okolnim selima pa sam cesto imao prilike i uzivo da ih slusam, cak par puta i sedim sa njima i zezam se... Dobri momci, opusteni i veseli ali previse skloni unistavanju svog zdravlja, Kojot pogotovo i Alek koji mi je uvek bio najzanimljiviji... Vukasin je jedini koji nije u tom svetu ( bar tad nije bio, mada je tad bio dosta mladji ), znam da su se ribe na njega lozile neverovatno a ja sam ga znao iz serije Porodicno Blago i znam da sam se zacudio kada sam ga video sa bendom u Beceju, nisam ni znao tada da je on u Bendu... Njega sam sretao par puta i u Beogradu, miran decko...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Čet 9 Jun 2011 - 13:52

Meni se od Eyesburn-a sviđa jedino pesma All Right, a zavoleo sam je u ono srećno vreme NBA lige, jer je uvek išla na poluvremenu. Smile

Eyesburn je za mene previše mračan bend, kada ih vidim mrak mi neki na oči padne...

dane, može Miroslav i solaže da izuva, ali neće. Very Happy
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Čet 9 Jun 2011 - 14:06

Evo nesto i od mene, taman pred pocetak utakmice. Bend se zove Drum N Zez, verovatno ih svi znate po pesmi palacinka. E pa ja sam jedan od retkih koji je album uspeo da cuje pre nego sto se pojavio u prodaji i to na jedan veoma cudan nacin. Naime, bilo je to 2005 godine kada smo isli na ekskurziju u Bajinu Bastu, ekskurzija koja mi je ostala u pamecenju po mnogo stvari a dve su mi bas nekako ostale urezane u mozak, jedna je vezana za Ivanu, policajcevu cerku, a druga za Drum N Zez. Ovu pricu o Ivani nije bas pametno pricati na forumu, mozda jednom u kafani, a prica vezana za Drum N Zez je ta da nam se u busu dok smo putovali pokvarila linija preko koje smo pustali muziku pa nam je turisticki vodic ubacio svoj cd, pesme su jos uvek bile u obradi a ispostavilo se da je vodic clan benda koji nam je kasnije cak par puta i sredjivao upade na njihove svirke po Novom Sadu. Put je bio veoma zanimljiv, jer kad imate gomilu pijanih momaka i pevate, uvek je zanimljivo. E, da vas ne gnjavim vise sa pricom, evo malo muzike...

Mihael
Mihael
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Danny Trejo Čet 9 Jun 2011 - 17:51

Tragom bajatih vesti nasao jednu ,opet o Torpu ali sveziju barem 5 dana od prethodne.Objavljena u Zurnalu 18 maja. Very Happy Torp nece plivati na 400 m ukoliko mu uspe taj poduhvat sa vracanjem plivanju.Tako da moja pretpostavka o 400 otpada.Plivace na 100 i 200 m slobodnim stilom.Kaze da nema vremena da se spremi za trku na 400m .U Atini je osvojio zlato na 200 i 400m.
Elem,vec duzi niz godina se ne pliva pravi plivacki sprint.To je nekada bila trka na 50m.Na Olimpijadi se danas plivaju trke od 100 m pa navise.Sprintom se smatra ona na 100 m sto odgovara Felpsu jer je sjajan finiser.Zivi bili pa videli cheers
Danny Trejo
Danny Trejo
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 30.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Čet 9 Jun 2011 - 18:23

očigledno je da smo svi imali neke "Eyesburn" faze, ali i da relativno brzo prođu, što dosta toga govori i o samom bendu Very Happy . Inače, moja favorit je vazda bila "Pump it"...
drexler
drexler
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 36 od 40 Prethodni  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Sledeći