Svaštara 5
+45
Gale
Novica-Ubica
PingPong
Geograf
superhik
srb
Sergej
Karadjordje
Djole
expert
Marija
air slavkan
Nolle
dane
markoo
zex88
bigZ
Koleman
wolfvaga
Everton
sarajlija
Sensui
familija
Talicni Tom
XXL
2bad4u
Anti-RTS
Danny Trejo
Gencha
Ray Allen
Psycho
lazarminator
ZuLuofVozdovac
Markos
Zemljoradnik
Mihael
Bodi Bond
Macijauskas
Tazz
Imperator
fizicar
Dule Kecman
Junglezburn
Naissus
drexler
49 posters
Strana 10 od 40
Strana 10 od 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Re: Svaštara 5
Tj. zovu one sa kojima su vec saradjivali, i tek ako neko od njih ne moze, sledi lutrija koga ce zvati..Zemljoradnik ::E sad moram ja da se umešam... Ne treba ti veza, nego nema dovoljno poslova u ponudi, a ono što ima nude onima koji izgledaju kao da zaista hoće da rade. Ako odeš tamo sav smoren i izgledaš nezainteresovano, mala je šansa da će da te zovu kad nešto iskrne. Ali ako hoćeš da budeš siguran, idi u poslovnicu u Otona Župančiča, potraži čika Peru sa bradom i slaži da igraš basket s njegovim sinom Đoletom (tj. sa mnom) i da te on uputio (što već nije laž).Dule Kecman ::
Nema na cemu, samo bez neke veze neces se bas ovajditi kod njih..
Bilo kako bilo, sam si napisao "ako hoces da budes siguran", treba ti veza koju si vrlo ljubazno i obezbedio..
Dule Kecman- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 34
Hvala svima na cestitkama...ja se u subotu i ozenio....!!!
markoo- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
A nisi zvao na svadbarski kupus?
Neka je sa srecom!
Je l si je zaposio preko nekog slogana na majci?
Neka je sa srecom!
Je l si je zaposio preko nekog slogana na majci?
Macijauskas- mvp
Neka je sa srecom, svaka cast..
Dule Kecman- mvp
Pa dobro, nije to sramota, čemu taj smajli?markoo ::Hvala svima na cestitkama...ja se u subotu i ozenio....!!!
Nek je sa srećom i da uskoro zapeva i Marko sa 3 "o".
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
Srećan i dugovečan brak želim!
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Marko, nek je sa srecom i ziveli
familija- šesti igrač
- Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54
markoo ::Hvala svima na cestitkama...ja se u subotu i ozenio....!!!
Saučešće.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
@ Zemljoradnik
Jbg,ja jutros bio u poslovnici u Palmira Toljatija..Tamo sam se prijavio..Nista,sad cu da gledam u pasulj da li ce da me pozovu..
Jbg,ja jutros bio u poslovnici u Palmira Toljatija..Tamo sam se prijavio..Nista,sad cu da gledam u pasulj da li ce da me pozovu..
zex88- mahač peškirom
- Datum upisa : 02.06.2011
Zex, možeš ti i u 16 zadruga da se prijaviš, nije to problem...
Junglezburn- mvp
Aaa,nisam znao..Nov sam u ovome,do sada sam uglavnom radio preko poznanika..Znaci mogu da idem da trazim Cika Peru?Junglezburn ::Zex, možeš ti i u 16 zadruga da se prijaviš, nije to problem...
zex88- mahač peškirom
Niko to ne proverava, ako te pitaju da li si već učlanjen ti reci da nisi, a i razumeće Pera...
Junglezburn- mvp
Ko što kaže Jungle, jeste protiv pravila, ali ko može da te proveri. Samo kaži da nisi nigde učlanjen.
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
Junglezburn- mvp
Ne navijas za Barsu vise jel da ? Ovo je bre novi Messi
Dule Kecman- mvp
A na golu novi Valdes!
Junglezburn- mvp
Kakav bre Mesi,kavi bakraci,jedan je Perica Ognjenovic..
zex88- mahač peškirom
Meni je prva asocijacija na jedanesterac Pedja Mijatovic i
Dule Kecman- mvp
Precka mu materina!
Neki moji poceci gledanja sporta, placi Boze!
Neki moji poceci gledanja sporta, placi Boze!
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Nakon tog meca sa Holandjanima je usledila spec. emisija. U studiju Milojko Pantic u zelji da utesi Mijatovica kaze mu: "Dobro bre Pedja. Nema veze sto si promasio penal. Makar si sutnuo toliko jako da umalo nisi polomio precku. i to je nesto". Mijat posle toga samo sto nije zaplakao.
Ray Allen- prva petorka
Prvo svetsko prvenstvo u fudbalu koje sam odgledao
Imao sam 8 godina. Bila nas je puna kuća, svi su se nadali prolasku. A nakon što smo primili drugi gol u zadnjim trenucima utakmice, nastao je takav muk, da je to bilo jezivo. Toliko je to bilo upečatljivo da se i dan danas sećam tog momenta. Svi su kleli Mijatovića zbog promašenog penala iako su znali da se to svakome moglo desiti. Znam da sam nakon SP 1998 kupio neki polovnjak dres na buvljaku na kome je pisalo Mijatovič , pa su me kasnije svi prozivali žašto sam baš njegov dres kupio.
Takodje nikada neću zaboraviti kako se stari radovao, nakon osvojene titule košarkaške reprezentacije u Atini 1995. On koji je stvarno strog čovek, retko nasmejan, koji je tada uzgred dobio dva dana odsustva sa linije ratnih dejstava, radovao se kao malo dete. Iako ja tada ništa nisam kontao, sada kada pogledam snimak te utakmice uvek se naježim. Sale Djordjević i njegova partija života
Imao sam 8 godina. Bila nas je puna kuća, svi su se nadali prolasku. A nakon što smo primili drugi gol u zadnjim trenucima utakmice, nastao je takav muk, da je to bilo jezivo. Toliko je to bilo upečatljivo da se i dan danas sećam tog momenta. Svi su kleli Mijatovića zbog promašenog penala iako su znali da se to svakome moglo desiti. Znam da sam nakon SP 1998 kupio neki polovnjak dres na buvljaku na kome je pisalo Mijatovič , pa su me kasnije svi prozivali žašto sam baš njegov dres kupio.
Takodje nikada neću zaboraviti kako se stari radovao, nakon osvojene titule košarkaške reprezentacije u Atini 1995. On koji je stvarno strog čovek, retko nasmejan, koji je tada uzgred dobio dva dana odsustva sa linije ratnih dejstava, radovao se kao malo dete. Iako ja tada ništa nisam kontao, sada kada pogledam snimak te utakmice uvek se naježim. Sale Djordjević i njegova partija života
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Jel' tu Komljenovic dao gol? Keve mi se secam detalja meca, iako sam imao 4 godine. 2000. se odlicno secam Ivicine seanse-u gol, iz gola, u gol, iz gola
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Strana 10 od 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Strana 10 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu