Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Svaštara 5

+45
Gale
Novica-Ubica
PingPong
Geograf
superhik
srb
Sergej
Karadjordje
Djole
expert
Marija
air slavkan
Nolle
dane
markoo
zex88
bigZ
Koleman
wolfvaga
Everton
sarajlija
Sensui
familija
Talicni Tom
XXL
2bad4u
Anti-RTS
Danny Trejo
Gencha
Ray Allen
Psycho
lazarminator
ZuLuofVozdovac
Markos
Zemljoradnik
Mihael
Bodi Bond
Macijauskas
Tazz
Imperator
fizicar
Dule Kecman
Junglezburn
Naissus
drexler
49 posters

Strana 25 od 40 Prethodni  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Sledeći

Ići dole

Svaštara 5 - Page 25 Empty Re: Svaštara 5

Počalji od Mihael Pet 19 Avg 2011 - 9:46

Junglezburn ::
Da mi je neko pričao da na bir festu muzika može da smori nepravedno bih ga proglasio neviđenim idiotom! Ono je ljudi moji bio teror, TEROR!

Slazem se, neki bendovi su bas smorili... Mada, meni je sinoc bio fantastican provod na Otrodoxima, kako je masa ludovala i kako sam se iskakao to je neverovatno, kuci sam dosao skros mokar i prljav... Ortodoxi stvrno znaju kako da podignu masu...
Danas odmor, a sutra ce trubaci Dejana Petrovica biti slag na torti...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Pet 19 Avg 2011 - 13:57

Qratz danas odmor, prebio sam se za sve pare. Very Happy

Nema smajli za sečenje vena, nema. Jungle, ubaci. Svaštara 5 - Page 25 342805
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Markos Pet 19 Avg 2011 - 14:06

Sad sam se vratio sa Beer-a brt koliko idiota i ludaka usli nas petorica i gurali se non-stop tamo kod bine sa nekim ludacima dok su svirali "The Fire" Very Happy
Markos
Markos
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Pet 19 Avg 2011 - 14:14

Pa koji će te moj kod bine. Ajd elepo sutra svi da se nađemo kod štanda Nikšićkog u 9 sati i da se rakija
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Markos Pet 19 Avg 2011 - 14:35

Bodi Bond ::Pa koji će te moj kod bine. Ajd elepo sutra svi da se nađemo kod štanda Nikšićkog u 9 sati i da se rakija
`
ma bilo je ful samo smo se cepali i gurali sve redom Smile

Ja sam uvek za to da se okupimo i odvalimo xD piva su oko 150 mada kad dodjes i trazis 3 tocena on ti da dva i dok ode po trece ti nestanes,danas smo tako radili i svi smo imali kackete Smile
Markos
Markos
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Pet 19 Avg 2011 - 21:17

Bir fest: 18 povređenih

Beograd -- Nepoznata osoba izbola je nožem 10 posetilaca Bir festa prošle noći u Beogradu, rekli su agenciji Beta u Birou za saradnju sa medijima MUP.

Kako su naveli, još uvek nepoznata osoba je teško povredila troje posetilaca Bir festa, a njih sedam je lakše povređeno.

Kako su za B92 rekli u Hitnoj pomoći, na Bir festu u Beogradu je prošle noći povređeno više od 18 osoba, ali taj broj nije konačan, jer su neki zbrinuti na licu mesta. Taj broj nije konačan jer je bilo i onih koji su zbrinuti na licu mesta.

Na 25-godišnju stranu državljanku oko 1.30 je pala zaštitna ograda i ona je sa povredama kičme i vrata zbrinuta u Urgentnom centru, rekli su u Hitnoj pomoći.

Kako su naveli, prilikom pada ograde na Bir festu je povređen i muškarac star 30 godina koji je sa povredama glave prevezen neurohirurgu u Urgentni centar.

Oko dva sata posle ponoći, na Bir festu u Beogradu je povređen muškarac star oko 20 godina koji je sa ranom ispod desnog oka, posektoinama, velikim brojem hematoma i otocima prevezen, takođe, u Urgentni centar.

U istoj intervenciji, muškarac star oko 20 godina sa ranama na glavi prevezen je kod neurohirurga u Urgentni centar, a muškarac oko 35 godina je zadobio oštrim predmetom ubodne rane po telu i prebačen je na ortopediju pa na hirugiju Urgentnog centra.

Takođe, na Bir festu u Beogradu, nožem je uboden i 23-godišnji muškarac oko 2.27 ujutro i on je sa povredama stomaka odvezen hirurgu u Kliničko-bolnički centar Bežanijska kosa.

Oko 2.33 nožem je uboden u stomak i 27-godišnji muškarac koji je prebačen na reanimaciju Urgentni centar. On je zbrinut u šatoru na licu mesta.

Oko 2.35, muškarac star oko 20 godina oštrim predmetom je uboden u rame i zbrinut na licu mesta, a još jedan muškarac oko 20 godina uboden je u zadnji deo tela, takođe, zbrinut na licu mesta i prebačen u Urgentni centar.

U tuči na Bir festu oko pet sati ujutro povređeni su i 34-godišnji muškarac koji je sa prelomom nosa, kontuzijom glave i drugim povredama vožen neurohirurgu, kao i dečko star 25 godina koji je odbio prevoz do bolnice
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Talicni Tom Pet 19 Avg 2011 - 22:43

Sreća da sinoć ne odoh, mogao sa najebati...
Talicni Tom
Talicni Tom
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 08.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Djole Pet 19 Avg 2011 - 23:27

Ovo nije neka zajebancija? Ovo ozbiljno? Svaštara 5 - Page 25 342805
Djole
Djole
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Sub 20 Avg 2011 - 0:01

Markos ::Sad sam se vratio sa Beer-a brt koliko idiota i ludaka usli nas petorica i gurali se non-stop tamo kod bine sa nekim ludacima dok su svirali "The Fire" Very Happy
To se zove šutka! Very Happy
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fizicar Sub 20 Avg 2011 - 1:35

ZuLuofVozdovac ::
Bir fest: 18 povređenih

Beograd -- Nepoznata osoba izbola je nožem 10 posetilaca Bir festa prošle noći u Beogradu, rekli su agenciji Beta u Birou za saradnju sa medijima MUP.

Kako su naveli, još uvek nepoznata osoba je teško povredila troje posetilaca Bir festa, a njih sedam je lakše povređeno.

Kako su za B92 rekli u Hitnoj pomoći, na Bir festu u Beogradu je prošle noći povređeno više od 18 osoba, ali taj broj nije konačan, jer su neki zbrinuti na licu mesta. Taj broj nije konačan jer je bilo i onih koji su zbrinuti na licu mesta.

Na 25-godišnju stranu državljanku oko 1.30 je pala zaštitna ograda i ona je sa povredama kičme i vrata zbrinuta u Urgentnom centru, rekli su u Hitnoj pomoći.

Kako su naveli, prilikom pada ograde na Bir festu je povređen i muškarac star 30 godina koji je sa povredama glave prevezen neurohirurgu u Urgentni centar.

Oko dva sata posle ponoći, na Bir festu u Beogradu je povređen muškarac star oko 20 godina koji je sa ranom ispod desnog oka, posektoinama, velikim brojem hematoma i otocima prevezen, takođe, u Urgentni centar.

U istoj intervenciji, muškarac star oko 20 godina sa ranama na glavi prevezen je kod neurohirurga u Urgentni centar, a muškarac oko 35 godina je zadobio oštrim predmetom ubodne rane po telu i prebačen je na ortopediju pa na hirugiju Urgentnog centra.

Takođe, na Bir festu u Beogradu, nožem je uboden i 23-godišnji muškarac oko 2.27 ujutro i on je sa povredama stomaka odvezen hirurgu u Kliničko-bolnički centar Bežanijska kosa.

Oko 2.33 nožem je uboden u stomak i 27-godišnji muškarac koji je prebačen na reanimaciju Urgentni centar. On je zbrinut u šatoru na licu mesta.

Oko 2.35, muškarac star oko 20 godina oštrim predmetom je uboden u rame i zbrinut na licu mesta, a još jedan muškarac oko 20 godina uboden je u zadnji deo tela, takođe, zbrinut na licu mesta i prebačen u Urgentni centar.

U tuči na Bir festu oko pet sati ujutro povređeni su i 34-godišnji muškarac koji je sa prelomom nosa, kontuzijom glave i drugim povredama vožen neurohirurgu, kao i dečko star 25 godina koji je odbio prevoz do bolnice

Katastrofa Sad Najgore što za početak za taj pad ograde niko odgovarati neće...
fizicar
fizicar
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 25.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Sub 20 Avg 2011 - 1:37

Bodi Bond ::Pa koji će te moj kod bine. Ajd elepo sutra svi da se nađemo kod štanda Nikšićkog u 9 sati i da se Svaštara 5 - Page 25 55896

Meni odgovara, mozda ne dodjem u 21h ali bih voleo da vas vidim, dugo se nismo videli...

Junglezburn ::
Markos ::Sad sam se vratio sa Beer-a brt koliko idiota i ludaka usli nas petorica i gurali se non-stop tamo kod bine sa nekim ludacima dok su svirali "The Fire" Svaštara 5 - Page 25 315282
To se zove šutka! Svaštara 5 - Page 25 315282

Svaštara 5 - Page 25 315282 Svaštara 5 - Page 25 315282 Svaštara 5 - Page 25 315282 Svaštara 5 - Page 25 315282 Svaštara 5 - Page 25 315282 Bravo Jungle.... Svaštara 5 - Page 25 315282 Svaštara 5 - Page 25 315282 Svaštara 5 - Page 25 315282
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Sub 20 Avg 2011 - 6:46

Bodi, Jungle, Markos, Djole i ostali koji planiraju da veceras idu na bf imate poziv da dodjete kod mene da malo pijemo Pelinkovac, domace vino iz Hrvatske ili nesto drugo, slobodno se javite pa navratite, meni bi bilo drago...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zemljoradnik Sub 20 Avg 2011 - 10:04

Mmm, domaće vino iz Krajine ili Dalmacije. cheers Davno sam ga pio poslednji put, ali taj ukus ne zaboravljam. Šteta što sam ovaj vikend zakopan u građevinskim radovima.

Zemljoradnik
prva petorka
prva petorka

Godina : 44

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Markos Sub 20 Avg 2011 - 12:53

E jbg ja sam samo Bodija danas video,steta Mihael hvala na pozivu jbg ove mi dve peglirale i morao sam gajbi da ih vodim :/
Markos
Markos
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Sub 20 Avg 2011 - 16:10

Zemljoradnik ::Mmm, domaće vino iz Krajine ili Dalmacije. Svaštara 5 - Page 25 403484 Davno sam ga pio poslednji put, ali taj ukus ne zaboravljam. Šteta što sam ovaj vikend zakopan u građevinskim radovima.

Slazem se, najbolje vino koje sam ikad pio, stvarno sjajno... Ostavicu koju litru da jednom kad se okupimo popijemo, mada, ostaje ga sve manje i manje Svaštara 5 - Page 25 358450 ...

Markos ::E jbg ja sam samo Bodija danas video,steta Mihael hvala
na pozivu jbg ove mi dve peglirale i morao sam gajbi da ih vodim Svaštara 5 - Page 25 696648

Nista bre, sledece godine...

Ja sam se video sa Bodijem, popio picence sa njimm, malo se ispricali, bilo je odlicno... Zao mi je sto nisam stigao ranije da vidim Marka ali nema veze, videcemo se u kafani Svaštara 5 - Page 25 358450 ...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Ned 21 Avg 2011 - 0:48

Jedva preživeh, ali preživeh. Very Happy
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Ned 21 Avg 2011 - 2:52

Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od markoo Ned 21 Avg 2011 - 5:43

Bodi,ribe koje su bile sa tobom na Beer festu su vrhunske.....sto bi rekao jedan moj drug.....DA ZNAM KO IH JEBE-POPUSIO BIH MU! Very Happy rofl
markoo
markoo
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 04.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Markos Ned 21 Avg 2011 - 6:15

markoo ::Bodi,ribe koje su bile sa tobom na Beer festu su vrhunske.....sto bi rekao jedan moj drug.....DA ZNAM KO IH JEBE-POPUSIO BIH MU! Very Happy rofl

hahahahhahahahahahaha Very Happy Very Happy Very Happy
Markos
Markos
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Ned 21 Avg 2011 - 8:14

Prvo, nisu to ribe nego devojke. tease

Drugo, nevaspitani ste. plez1
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Macijauskas Ned 21 Avg 2011 - 8:23

Trece, Markoo zar ti nisi sveze ozenjen? Very Happy
Macijauskas
Macijauskas
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od markoo Ned 21 Avg 2011 - 8:32

Cetvrto,jesam ali ja to Bodiju skrecem paznju ,bojim se da ne zastrani!
markoo
markoo
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 04.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Macijauskas Ned 21 Avg 2011 - 8:35

E Markoo sa srecom ja sam od njega digao ruke.. Video sam sad slike tih devojaka, stvarno super izgledaju, a on nista. Bruka ovde forum, strasno!
Macijauskas
Macijauskas
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Ned 21 Avg 2011 - 14:27

Da ga banujemo? Very Happy
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Ned 21 Avg 2011 - 14:28

A i ja kenjam, flerujem da njih 50 i na kraju izaberem onu koja me neće... :/
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 25 od 40 Prethodni  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu