Svaštara 5
+45
Gale
Novica-Ubica
PingPong
Geograf
superhik
srb
Sergej
Karadjordje
Djole
expert
Marija
air slavkan
Nolle
dane
markoo
zex88
bigZ
Koleman
wolfvaga
Everton
sarajlija
Sensui
familija
Talicni Tom
XXL
2bad4u
Anti-RTS
Danny Trejo
Gencha
Ray Allen
Psycho
lazarminator
ZuLuofVozdovac
Markos
Zemljoradnik
Mihael
Bodi Bond
Macijauskas
Tazz
Imperator
fizicar
Dule Kecman
Junglezburn
Naissus
drexler
49 posters
Strana 2 od 40
Strana 2 od 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Re: Svaštara 5
Da idete u Bar, tamo bih mogao da ti pomognem, jbg...
Mihael- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37
Ma opusteno,hvala u svakom slucaju
Markos- prva petorka
Пази имам ја неке људе па могу да се распитам, изнајмљују стан у старом граду у оним каменим кућама, неких 70 квадрата, али то сине кошта... Стан је очајно уређен али је на екстра локацији има балкон који излази на ону малу плажу у центру, бар 80 евра дан за цео стан, али нисам се скоро чуо са тим људима не би ме изненадило ни да је сад стотка дневно.
улаз у Трокадеро 8 евра
4 вискија по 4 евра = 16 евра
пристојан оброк у ресторану 15 евра
на иоле нормалним плажама пиће на сваку чуку да би имао лежаљку
Који ћеш курац у Будви.... Мада ни ја у твојим годинама нисам пропуштао да одем тамо сваке године...
улаз у Трокадеро 8 евра
4 вискија по 4 евра = 16 евра
пристојан оброк у ресторану 15 евра
на иоле нормалним плажама пиће на сваку чуку да би имао лежаљку
Који ћеш курац у Будви.... Мада ни ја у твојим годинама нисам пропуштао да одем тамо сваке године...
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Iskustva iz Budve su nam... A sto se tice smestaja, ja sam isao na bum i uvek se nadje nesto. Sada, zavisi sta vi zelite, ja sam u tim godinama razmisljao, samo negde da se prespava i da mogu da se istusiram i dosta je.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Rare Earth - Get Ready (nekada se bendovi nisu libili da sviraju jednu stvar 20 minuta i ni za tih 20 minuta nisu uspevali da smore):
Zemljoradnik- prva petorka
Godina : 44
Bodi Bond ::Iskustva iz Budve su nam... A sto se tice smestaja, ja sam isao na bum i uvek se nadje nesto. Sada, zavisi sta vi zelite, ja sam u tim godinama razmisljao, samo negde da se prespava i da mogu da se istusiram i dosta je.
Ma naravno, i ja sam spavao u raznoraznim rupama po budvi, nema gde nisam bio i uglavnom mi nista nije smetalo osim nestasica vode. Medjutim on je pitao da lu imam nesto za preporuku, a da preporucim mogu samo ovo mesto. One cene sam naveo cisto da bih predstavio koliko je budva skupa narocito za izlaske, do prosle godine su naplacivali ulaz na mogren gde ljudi jedni drugima sede na glavi (u zivotu sam bio bar na 100 boljih plaza na koje je ulaz besplatan), a slovenska je uzasna.. Dok ne odes na jaz ne mozes ko covek da se okupas, a to ti je jos dodatan trosak za brodic. Mislim da sam ranije pisao da nigde ne potrosim para kao i budvi. Naravno, kad sam bio mladji mnogo sam se lozio na budvu l, mislio sam da je to kraj unoverzuma kad je more u pitanju. Sad tvrdim jeduno da su tamo najbolje ribe jer su uglavnom nase, a to moze da bude sasvim dovoljan razlog da se ode. P.s. Bodi, kakva neverovatna koincidencija da imamo iste uspomene na budvu
ZuLuofVozdovac- mvp
Za sto evra mogu i u hotel da odem ali hvala,nije mi bitno gde cu da spavam vazno mi da ima veliki krevet boravicu u apartmanima max sat vremena...
Markos- prva petorka
Poslao sam ortaku poruku da nabavi ako ima vremena par brojeva za smeštaje, on je trenutno u Budvi, pa ću ti javiti...
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Junglezburn ::Poslao sam ortaku poruku da nabavi ako ima vremena par brojeva za smeštaje, on je trenutno u Budvi, pa ću ti javiti...
Hvala jungle
Markos- prva petorka
Ne mozes za te pare u hotel, hotel je bar 40 evra po osobi dan, a ovo je 80-100 evra stan za sve 4 osobe, a moze da ih stane jos toliko ako cete da se gurate (ili da im gurate ). To je stan u starom gradu u tvrdjavi, mislim da ne postoji bolje mesto u budvi... Uostalom to i nije mnogo para kad razmislim malo bolje za tu lokaciju, cena je takva samo zato sto namestaj nije bas najnoviji.
ZuLuofVozdovac- mvp
Sa sajta B92:
"Takmičenje je završio prošlogodišnji finalista Tomaš Berdih, koji je izgubio od desetog nosioca Tomaša Berdiha sa 7:6, 6:4, 6.4"
"Galatasaraj je spreman da svog krilnog napadača Ardu Turana u Čelsi u zamenu za Dijijea i osam milona evra" Naravno, misle na Didijea...
"Takmičenje je završio prošlogodišnji finalista Tomaš Berdih, koji je izgubio od desetog nosioca Tomaša Berdiha sa 7:6, 6:4, 6.4"
"Galatasaraj je spreman da svog krilnog napadača Ardu Turana u Čelsi u zamenu za Dijijea i osam milona evra" Naravno, misle na Didijea...
Mihael- mvp
Godina : 37
16 titula za SD Barselona
Izvor: B92
Sportsko društvo Barselona iza sebe ima najuspešniju sezonu u 112 godina dugoj istoriji u kojoj su njeni klubovi osvojili 16 titula.
Katalonska institucija je osvojila četiri internacionalna trofeja, a najuspešnije su košarkaška i sekcija mlog fudbala sa po četiri trofeja.
Tako je posle samo jedne sezone predsedovanja Sandro Rosel oborio prošlosezonski rekord svog prethodnika Đoana Laporte.
Barcelonine titule u sezoni 2010/11:
fudbal: Liga šampiona, Primere, Superkup
košarka: ACB liga, Superkup, katalonska liga, španski kup
rukomet: Liga šampiona, ASOBAL liga, Pirinejska liga
hokej: Španski kup, Kontinentalni kup
mali fudbal: Kup UEFA, Španski kup, katalonsko prvenstvo, katalonski kup
Sličnim uspehom ove sezone može da se pohvali i naš Partizan koji je u šest kolektivnih sportova osvojio 13 trofeja. Tu nije uračunata dupla kruna ženskog košarkaškog kluba, Kup za ragbiste...
Izvor: B92
Sportsko društvo Barselona iza sebe ima najuspešniju sezonu u 112 godina dugoj istoriji u kojoj su njeni klubovi osvojili 16 titula.
Katalonska institucija je osvojila četiri internacionalna trofeja, a najuspešnije su košarkaška i sekcija mlog fudbala sa po četiri trofeja.
Tako je posle samo jedne sezone predsedovanja Sandro Rosel oborio prošlosezonski rekord svog prethodnika Đoana Laporte.
Barcelonine titule u sezoni 2010/11:
fudbal: Liga šampiona, Primere, Superkup
košarka: ACB liga, Superkup, katalonska liga, španski kup
rukomet: Liga šampiona, ASOBAL liga, Pirinejska liga
hokej: Španski kup, Kontinentalni kup
mali fudbal: Kup UEFA, Španski kup, katalonsko prvenstvo, katalonski kup
Sličnim uspehom ove sezone može da se pohvali i naš Partizan koji je u šest kolektivnih sportova osvojio 13 trofeja. Tu nije uračunata dupla kruna ženskog košarkaškog kluba, Kup za ragbiste...
Junglezburn- mvp
Članak o Stivenu Hokingu. Ako nekoga zanima?
http://www.svijetfizike.com/stiven-hoking-sa-als-om-u-pohodu-na-crne-rupe.html
http://www.svijetfizike.com/stiven-hoking-sa-als-om-u-pohodu-na-crne-rupe.html
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Ulazi covek u apoteku i kaze:
Uzecu nekoliko kondoma...Hocete kesu?...Ne hvala nije toliko ruzna!
Markos- prva petorka
Kradeš sa mog zida, ccc!Markos ::Ulazi covek u apoteku i kaze:
Junglezburn- mvp
Junglezburn ::Kradeš sa mog zida, ccc!Markos ::Ulazi covek u apoteku i kaze:
Izvini ja sa ortakovog ukrao(Lazar Micevic)
Markos- prva petorka
Junglezburn- mvp
Piše: Jasmina Muminović
Objavljeno: 30.06.2011 u 23:59
ŽRTVA PLJAČKAŠA?
Na Cetinju ubijen mladi košarkaš Ljubomir Jovanović (24)
Jovanović je rođen 27. juna 1987. u Podgorici. Dijete "Budućnosti". Igrao je u "Lovćenu" i niz drugih timova u okruženju.
Mladi košarkaš Ljubomir Jovanović (24) ubijen je večeras, najvjerovatnije, u pokušaju razbojništva u cetinjskom kazinu "Lutrija", koji se nalazi na Balšića Pazaru.
Ubistvo se dogodilo oko 22.30 časova, kada je maskirani pljačkaš sa fantomkom na glavi i pištoljem u ruci, i upao u kazino, u kojem je bilo nekoliko gostiju i osoblje.
Jovanović je rođen 27. juna 1987. u Podgorici. Dijete "Budućnosti". Igrao je u "Lovćenu" i niz drugih timova u okruženju.
Zadnju sezonu je proveo u grčkom KAOD-u i izborio plasman u prvu ligu.
Bio je na pripremama B reprezentacije, koja se sprema za odlazak na tirnir u Kinu.
Naissus- prva petorka
Bravo Nole!
Bravo U19 reprezentacijo!
Bravo U19 reprezentacijo!
Junglezburn- mvp
Svaka čast Novaku. Voleo bih da Mari uđe u finale i da ga Nole odere pred uštogljenim smradovima. Kako ih nije sramota da skoro i ne aplaudiraju najboljem na svetu. A važe za naciju koja poznaje tenis. Još bi bilo lepo i da kraljica dođe i mirno odsluša Bože pravde. To je scenario iz snova, ipak u 1/2 finalu navijam za Rafu.
Bodi Bond- mvp
Mislim da sam jedina osoba u Srbiji koja danas nije gledala Djokovica.
Ray Allen- prva petorka
Ima nas, ali smo svakako u velikoj manjini..Ray Allen ::Mislim da sam jedina osoba u Srbiji koja danas nije gledala Djokovica.
Bio sam na ispitu..
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Strana 2 od 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Strana 2 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu