Svaštara 5
+45
Gale
Novica-Ubica
PingPong
Geograf
superhik
srb
Sergej
Karadjordje
Djole
expert
Marija
air slavkan
Nolle
dane
markoo
zex88
bigZ
Koleman
wolfvaga
Everton
sarajlija
Sensui
familija
Talicni Tom
XXL
2bad4u
Anti-RTS
Danny Trejo
Gencha
Ray Allen
Psycho
lazarminator
ZuLuofVozdovac
Markos
Zemljoradnik
Mihael
Bodi Bond
Macijauskas
Tazz
Imperator
fizicar
Dule Kecman
Junglezburn
Naissus
drexler
49 posters
Strana 3 od 40
Strana 3 od 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Re: Svaštara 5
Brate moj, ja nisam skidao pogled sa ''play by play-a'' utakmice naše reprezentacije...Ray Allen ::Mislim da sam jedina osoba u Srbiji koja danas nije gledala Djokovica.
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Ni ja nisam gleda,sd sam dosao sa fudbala....
Markos- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Ja sam samo povremeno bacio pogled na rezultat
Gencha- šesti igrač
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 35
ja sam jedan od 16 miliona Kazahstanaca koji nisu gledali mec jer njih niti jedan sport u kome ima lopte ne interesuje. Zato imaju 2 kanala samo sa borilackim vestinama i dizanjem tegova
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
A šta se sad koji moj pravdate, ko da je sramota gledati jednog od naših najboljih sportista u istoriji, a ubuduće možda i jednog od najboljih svetskih. Čovek je uspeo da prekine dominaciju dvojice ponajboljih tenisera ikada. Tek 25. igrač u istoriji tenisa koji je došao na 1. mesto i tek 5. iz istočne Evrope.
Iako za mene Srbija ima veće sportiste od njega, svaka mu čast i treba svi da gledaju.
Iako za mene Srbija ima veće sportiste od njega, svaka mu čast i treba svi da gledaju.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Ko se pravda, zezamo se malo...
Ja bih ga rado gledao, pre svega me zanima lepa igra i potezi, kao npr. onaj potez kada su se obojica bacili na travu, to sam video, ali čisto da napomenem da mi je bilo interesentnije praćenje pbp-a...
Ja bih ga rado gledao, pre svega me zanima lepa igra i potezi, kao npr. onaj potez kada su se obojica bacili na travu, to sam video, ali čisto da napomenem da mi je bilo interesentnije praćenje pbp-a...
Junglezburn- mvp
Ma ja se ne pravdam i postujem Djokovica i smatram da je trenutno nas daleko najbolji ambasador, ali jednostavno mi je tenis dosadan sport.
Gencha- šesti igrač
- Datum upisa : 04.10.2010
Ovo će biti borba za najveći trofej i za dominaciju do kraja godine.Ako Novak uspe da pobedi Rafu i peti put ,mislim da će ga oštetiti mentalno sve do US Opena koji je u avgustu.Gledao sam skoro isecke Novakovih meceva sa sljake ove seyone.Dosta losije se krece na travi i cini mi se da mu udarci nisu onako duboki i ubojiti.Na sljaci je harao i steta sto je puko u polufinalu od Federera.Neka mu se sada vrati ,da pobedi i kada nije na svojih 100 %.Nadal i Federer su to uspevali tokom karijere.Trebace mu i srece .Nadam se da ce je imati
Danny Trejo- šesti igrač
- Datum upisa : 30.01.2011
Zna li ko kada pocinje meč između Heja i Klička i ima li ko link za live stream?
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Piše da je u 21h. link
Bodi Bond- mvp
Boks je načisto propao. Smorio sam se gledajući ovu dvojicu!
fizicar- prva petorka
Taj rad. Doduše, drago mi je što je Kličko pobedio, Hej je cirkuzant.
Anti-RTS- prva petorka
- Datum upisa : 25.02.2011
Danny Trejo ::Ovo će biti borba za najveći trofej i za dominaciju do kraja godine.Ako Novak uspe da pobedi Rafu i peti put ,mislim da će ga oštetiti mentalno sve do US Opena koji je u avgustu.Gledao sam skoro isecke Novakovih meceva sa sljake ove seyone.Dosta losije se krece na travi i cini mi se da mu udarci nisu onako duboki i ubojiti.Na sljaci je harao i steta sto je puko u polufinalu od Federera.Neka mu se sada vrati ,da pobedi i kada nije na svojih 100 %.Nadal i Federer su to uspevali tokom karijere.Trebace mu i srece .Nadam se da ce je imati
Novak opušteno i lagano dobija 3:0, eventualno 3:1, ako se Nadal raseče i odigra ludački.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Kvota na Nolenceta 2.37, mislim da ću baciti jednu crvenu...
Junglezburn- mvp
Tesko ce Nole bas 5 puta zaredom tući Nadala. Svaka čast Noletu na 1. mestu i svim uspesima, ali mislim da je ovo Nadalovo finale.
fizicar- prva petorka
Današnje finale će verujem biti spektakularno. Bije se bitka za 1. mesto.
Nole će biti 1. na svetu i svaka mu čast na tome. Nesumnjivo da je jedan od boljih tenisera u istoriji već sada, a pred njim je još dosta godina tenisa, Bože zdravlja. Međutim, koliko god Australija i Amerika važili za GS turnire, zna se šta su RG i Vimbldon i da se ne može među najveće svih vremena bez tih trofeja. Dakle, Novak danas ima istorijsku šansu. Danas može postati jedan od najvećih ikada, preuzeti 1. mesto na način na koji to rade najveći, porazivši broja 1. Uz to, verovatno bi stekao neverovatno samopouzdanje koje bi značilo da može da ide i preko 10 GS titula. Porazom, ostaje gorak ukus prvog mesta i neiskorištena prilika koja bi mogla d autiče na njega psihički, koliko god mentalno bio jak.
Moje mišljenje je da treba da uđe u meč rasterećen, da kaže sebi "Na vrhu sam" i da igra opušteno, za svoje snove. Dobio ga je 4. puta za redom, uzeo mu 1. mesto, nije Nadalu lako i Nole bi to morao da iskoristi i verujem da hoće ukoliko ne bude mnogo razmišljao o tome "Šta ako pobedim!"
Sa druge strane, Rafa zna kako se osvaja Vimbldon.
Očekujem spektakl u svakom smislu te reči + Bože pravde na kraju. Šanse 50:50.
P.S. Gospodin predsednik nam dragi ide da gleda meč.
Nole će biti 1. na svetu i svaka mu čast na tome. Nesumnjivo da je jedan od boljih tenisera u istoriji već sada, a pred njim je još dosta godina tenisa, Bože zdravlja. Međutim, koliko god Australija i Amerika važili za GS turnire, zna se šta su RG i Vimbldon i da se ne može među najveće svih vremena bez tih trofeja. Dakle, Novak danas ima istorijsku šansu. Danas može postati jedan od najvećih ikada, preuzeti 1. mesto na način na koji to rade najveći, porazivši broja 1. Uz to, verovatno bi stekao neverovatno samopouzdanje koje bi značilo da može da ide i preko 10 GS titula. Porazom, ostaje gorak ukus prvog mesta i neiskorištena prilika koja bi mogla d autiče na njega psihički, koliko god mentalno bio jak.
Moje mišljenje je da treba da uđe u meč rasterećen, da kaže sebi "Na vrhu sam" i da igra opušteno, za svoje snove. Dobio ga je 4. puta za redom, uzeo mu 1. mesto, nije Nadalu lako i Nole bi to morao da iskoristi i verujem da hoće ukoliko ne bude mnogo razmišljao o tome "Šta ako pobedim!"
Sa druge strane, Rafa zna kako se osvaja Vimbldon.
Očekujem spektakl u svakom smislu te reči + Bože pravde na kraju. Šanse 50:50.
P.S. Gospodin predsednik nam dragi ide da gleda meč.
Bodi Bond- mvp
Bodi Bond- mvp
Ako je neko gotivio i verovao u Novaka svih ovih godina, to je Viskovic bez konkurencije.. Secam se kada je tokom jednog prenosa rekao, kako ga i kolege zezaju koliko dize Noleta u nebesa, ali da on bez imalo pretvaranja sve sto kaze to i misli.. Svaka mu cast na ovome, nista lepse od osecaja kada svima dokazes da si bio u pravu..
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Viskovic je upravo zbog Noleta (tacnije zbog njegovog caleta) dao otkaz na RTSu. Djokovici su mu zabranili ulazak na Serbia open.
Ray Allen- prva petorka
Taj nesporazum nikada nisam shvatio u potpunosti.. Znam da je vise puta tokom prenosa govorio da je sa Noletom u sasvim ok odnosu, da ima problem samo sa caletom.. Valjda se gospodinu ocu (iz vise izvora cuo da je pokvaren) nije svidela neka primedba Viskovica (na Noletovu igru) tokom prenosa, i kada mu je sa rts-a sugerisano na taj komentar, on je dao otkaz.. To je ono sto sam ja cuo.
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Ne. Djokovici nisu dozvolili da Viskovic komentarise Serbia open direktno. Nisu zeleli da mu izdaju akreditaciju. RTS nije stao u zastitu svog komentatora. To je Viskovica pogodilo i odlucio je da napusti RTS.
Ray Allen- prva petorka
Tačnije Family Sport koji je vlasnik Serbia Opena nije želeo da proda prava na prenos RTS-u ukoliko Višković bude komentaroisao. Viška su skinuli sa prenosa i on je onda dao otkaz.
Bodi Bond- mvp
Kecman je u pravu, sve je počelo nekim komentarom Viškovića (pre Serbia Open-a) koji se nije svideo Noletovom stricu i ovaj je otišao u studio RTS-a, uleteo u komentatorsku kabinu i svašta mu rekao. RTS nije hteo ništa da uradi po tom pitanju, da ne bi izgubili prava da prenose Serbia Open, a kada je Viškoviću zabranjeno da komentariše taj turnir, dao je otkaz. Moja koleginica se druži s njim, tako mi je ispričala...
Zemljoradnik- prva petorka
Godina : 44
Jedini nacin na koji mu je drzava pomogla, bio je taj sto je njegov cale, ozloglaseni Srdjan(kriv za sve lose u Srbiji jelte), uzimao velike pare od zelenasa koji su u direktnoj sprezi sa tim smradovima, sto sada idu u London da ga tapsu po ramenu. Sta bi se desilo sa porodicom Djokovic, da Novak nije postao to sto jeste.....Mozda je covek kroz zivot, postao ovakav kakav je danas(na Srdjana mislim).
jeremicu, tadici
Ajmo Nole, jos dva seta.
Gost- Gost
Strana 3 od 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Strana 3 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu