Svaštara 5
+45
Gale
Novica-Ubica
PingPong
Geograf
superhik
srb
Sergej
Karadjordje
Djole
expert
Marija
air slavkan
Nolle
dane
markoo
zex88
bigZ
Koleman
wolfvaga
Everton
sarajlija
Sensui
familija
Talicni Tom
XXL
2bad4u
Anti-RTS
Danny Trejo
Gencha
Ray Allen
Psycho
lazarminator
ZuLuofVozdovac
Markos
Zemljoradnik
Mihael
Bodi Bond
Macijauskas
Tazz
Imperator
fizicar
Dule Kecman
Junglezburn
Naissus
drexler
49 posters
Strana 18 od 40
Strana 18 od 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Re: Svaštara 5
" Dodje devojka od 18 godina kuci. Primetila je da joj kasni. I to je rekla majci. Majka se uspanicila i odma otisla u apoteku po test trudnoce. Ispostavilo se da je trudna. Majka je ludela i drala se „UBICE TE OTAC!!!“.A onda otisla kod oca i rekla mu. Naljutio se. Nakon toga kcerka je otisla da razgovara telefonom. Nakon 10 minuta,ispred njihove kuce je zastao najnoviji Lamborghini Reventón. Iz njega je izastao gospodin,onako imao je nekih 30 godina. Usao u kucu i seo da porazgovara sa ocem. I poceo: “ Posto smo u jednoj neprijatnoj situaciji,dosao sam ovo da razjasnim. Vasa cerka je trudna,nosi moje dete. Ali… ja imam porodicu i ne mogu nista drugo da uradim. Mogu da pomognem ovoj devojci tj. sa kojom sa imao odnos. Ako se rodi devojcica ona ce dobiti 3 stana,2 trzna centra i 500 hiljada evra. Ako se rodi decak dobice 545 hiljada evra,lanac prodavnica i stan. Ako, kojim slucajem dodje do pobacaja..“.Prekinu ga otac ,stavi ruku na njegovo rame i rece: „JEBACES JE OPET!“ "
hahahahahahhahahaha
hahahahahahhahahaha
Markos- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Маркосе, брате, па мојне да се смејеш сам на свој виц
Овако ће за коју годину да звуче Дане и Дрекс:
Овако ће за коју годину да звуче Дане и Дрекс:
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
ahhahahahahaha kakav debil....nek se jebe on i broj 11
Markos- prva petorka
@ Markos
@ Zulu
Samo ti se zajebavaj, videćeš kad Tole 11 avgusta izbaci Zvezdu iz JSL, zbog neizimirenih obaveza prema bivšim igračima
A i kako ćemo moći da zvučimo tako, kada je smak sveta 2012 ?
A lik je puko totalno. Pravi primjer zagriženog teoretičara zavjere.
@ Zulu
Samo ti se zajebavaj, videćeš kad Tole 11 avgusta izbaci Zvezdu iz JSL, zbog neizimirenih obaveza prema bivšim igračima
A i kako ćemo moći da zvučimo tako, kada je smak sveta 2012 ?
A lik je puko totalno. Pravi primjer zagriženog teoretičara zavjere.
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
E sad bez zajebancije evo jednog dobrog linka:
http://www.dejanlucic.net/cirilica/index.htm
Nekažem da verujete svemu što ovaj čovek piše, ali skoro u svakoj temi postoji dosta interesantnih stvari. Pogotovo je dobro opisao tokove droge iz Azije u Evropu i Južne Amerike u srednju i severnu Ameriku. I naravno ko stoji iza toga.
http://www.dejanlucic.net/cirilica/index.htm
Nekažem da verujete svemu što ovaj čovek piše, ali skoro u svakoj temi postoji dosta interesantnih stvari. Pogotovo je dobro opisao tokove droge iz Azije u Evropu i Južne Amerike u srednju i severnu Ameriku. I naravno ko stoji iza toga.
dane- prva petorka
Cisto da se pokaze da se tim ne pravi preko noci i razbacivanjem novca, jebali vas arapi i instant ekipe..
Macijauskas- mvp
Ovo je naša sezona Maci.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Gledao sam taman drugo poluvreme, kada je pao ovaj gol istu stvar sam pomislio.. Obozavam Mancester zbog Gigsa i Runija, ali je danas Nani objasnio neke stvari..
Ne znam da li si video onaj transparent, United i pehari - City i $$$
Ne znam da li si video onaj transparent, United i pehari - City i $$$
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
izvor: ŽurnalPredsednik Partizana ogorcen na selektora V.P. jer zaobilazi igrace crno-belih, pita ga: ''Po cijem nalogu sastavljas reprezentaciju? Zasto u reprezentaciji nema Stojkovica, BABOVICA ,TOMICA ,KALUDJEROVICA i neka objasni koji su to fudbaleri bolji od njih''
Jesam li ja nešto pogrešno razumeo, ili su novinari loše prenelo, ili Djura misli da je Kaludjerović igrač Partizana???
dane- prva petorka
Mlekari Tu su igrali Mutu,Adriano,Junior,Krespo,Veron, Kijeza, Kanavaro,Bufon..Ray Allen ::FORZA PARMA !!!
Macijauskas- mvp
Dino Badjo, Tiram, Djilardino, Ze Marija, Frej...
Ray Allen- prva petorka
Niko da pomene najboljeg....Gianfranco Zola!!!!
XXL- mahač peškirom
Ja ga nazalost nisam gledao u dresu Parme. Uz Zolu najbolji igrac Parme pocetkom 90ih bio je Svedjanin Tomas Brolin, ali ni njega nikad nisam gledao.
Ray Allen- prva petorka
https://www.youtube.com/watch?v=cOrc37wNUqU
odvratan osjećaj kad iz glave ne moš izbiti neku debilnu pjesmu...
jajaaajaaaa koko džambo jajajeeee
vesele devedesete
odvratan osjećaj kad iz glave ne moš izbiti neku debilnu pjesmu...
jajaaajaaaa koko džambo jajajeeee
vesele devedesete
drexler- mvp
Godina : 38
dane ::izvor: ŽurnalPredsednik Partizana ogorcen na selektora V.P. jer zaobilazi igrace crno-belih, pita ga: ''Po cijem nalogu sastavljas reprezentaciju? Zasto u reprezentaciji nema Stojkovica, BABOVICA ,TOMICA ,KALUDJEROVICA i neka objasni koji su to fudbaleri bolji od njih''
Jesam li ja nešto pogrešno razumeo, ili su novinari loše prenelo, ili Djura misli da je Kaludjerović igrač Partizana???
Ne zna se ko je ludji, da li Pizon sa svojim pozivima i taktikom ili Djura snajder sa predlozenim igracima
Meni su Pizon i Moka mnogo slicni - igracke legende koje kubure sa IQ-om i ocajni treneri tj.selektori
srb- mahač peškirom
- Datum upisa : 03.08.2011
Godina : 40
@srb
Ja sam davno rekao da našoj fudbalskoj reprezentaciji može pomoći samo nemački trener. Neki trener koji ima autoritet, koji će da uvede nemačku disciplinu u timu, i koji je dobar psiholog da makar malo neutrališe taj naš čuveni mentalitet. Idealan bi bio po meni Oto Rehagel, i bio sam presrećan kada sam vidio da novine pišu o njemu kao potencijalnom treneru.
Kad ono dovedoše Pižona
Jebote imamo skoro najskuplju odbranu u svetu, milion veznih igrača, samo još treba pronaći nekog napadača. I sramotimo se protiv Estonije, Australije, Gane. Džaba im svi transferi i golovi i blistave partije za klubove kada igraju ko pičke najgore za svoju zemlju
Ja sam davno rekao da našoj fudbalskoj reprezentaciji može pomoći samo nemački trener. Neki trener koji ima autoritet, koji će da uvede nemačku disciplinu u timu, i koji je dobar psiholog da makar malo neutrališe taj naš čuveni mentalitet. Idealan bi bio po meni Oto Rehagel, i bio sam presrećan kada sam vidio da novine pišu o njemu kao potencijalnom treneru.
Kad ono dovedoše Pižona
Jebote imamo skoro najskuplju odbranu u svetu, milion veznih igrača, samo još treba pronaći nekog napadača. I sramotimo se protiv Estonije, Australije, Gane. Džaba im svi transferi i golovi i blistave partije za klubove kada igraju ko pičke najgore za svoju zemlju
dane- prva petorka
@ dane
Isto misljenje, ali mora i cela ta klapa lopuza da se najuri Tole, bata Djora i ekipa
Isto misljenje, ali mora i cela ta klapa lopuza da se najuri Tole, bata Djora i ekipa
srb- mahač peškirom
- Datum upisa : 03.08.2011
Godina : 40
Srecan rodjendan, Markose Sve najlepse
Marija- mahač peškirom
- Datum upisa : 05.10.2010
Godina : 30
Marija ::Srecan rodjendan, Markose Sve najlepse
Hvala
Markos- prva petorka