Svaštara 6
+44
Gale
Geograf
Everton
lazarminator
Gencha
Markos
air slavkan
Hyperactive
Zemljoradnik
blagoje
Nolle
Tazz
wolfvaga
Marija
Danny Trejo
Manu
Sergej
Karadjordje
bigZ
dane
fizicar
Talicni Tom
superhik
drexler
Kure
expert
XXL
Naissus
Ray Allen
Sensui
2bad4u
Koleman
familija
mlekadzija
Bodi Bond
Anti-RTS
Djole
ZuLuofVozdovac
slobokv83
Junglezburn
Macijauskas
Mihael
PingPong
Dule Kecman
48 posters
Strana 12 od 40
Strana 12 od 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Re: Svaštara 6
Nikola Pejakovic, videh ga letos u Trebinju, mislio sam da je na odmoru ili nekim poslom, sada cujem od rodbine da zivi dole. Lepa klima, lep gradic, malo manastir, uziva covek.
expert- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 40
@Expert Super grad, proglasen cini mi se jedne godine i za najcistiji u Evropi. Bio sam par puta tamo, bivsi klub bio u dobrim odnosima sa Leotarom, pa smo leti mi isli kod njih na turnir, a oni zimi kod nas..Super drugove sam tamo stekao.
Macijauskas- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Ma Trebinje je prelep gradic, podseca me malo na moj Mostar. Dole mi je sva rodbina izbegla iz Mostara posle rata, jedini ja dodjoh u ravnicu cesto sam dole.
Ima dusu grad, Kusturica ce izgleda praviti nesto dole kada zavrsi Kamengrad, a cujem i da snima neki dokumentarac o pravoslavlju. Ima zaista stvari koje treba videti u Trebinju, preporuka za one sto idu na CG primorje, nikako zaobici Trebinje (pola sata voznje kolima).
Ima dusu grad, Kusturica ce izgleda praviti nesto dole kada zavrsi Kamengrad, a cujem i da snima neki dokumentarac o pravoslavlju. Ima zaista stvari koje treba videti u Trebinju, preporuka za one sto idu na CG primorje, nikako zaobici Trebinje (pola sata voznje kolima).
expert- prva petorka
Secam se onog manastira u brdu, mislim da nisam pomesao sa nekim drugim gradom?
I reka....Ma divno.
I reka....Ma divno.
Macijauskas- mvp
Trebisnjica je najduza reka ponornica na svetu ili je bila, tako nesto, posto su izgradjene hidrocentrale na njoj.
Verovatno mislis na Crkvinu i Hercegovacku Gracanicu iznad grada.
Ma ima sta da se vidi, a more blizu, idealno
Verovatno mislis na Crkvinu i Hercegovacku Gracanicu iznad grada.
Ma ima sta da se vidi, a more blizu, idealno
expert- prva petorka
Ceo dan (dobro, ne bas ceo dan, od poslepodneva..)
PingPong- šesti igrač
- Datum upisa : 24.08.2011
I ja da kažem neku lepu za Trebinje... Prošle godine sam prolazio onuda kad sam išao u Boku i potpuno se oduševio. Sviđa mi se istočna Bosna, planinski sam tip pa mi leži, ali Hercegovina me potpuno oduševila. Trebinje, Gacko i okolina... Magična dolina između planina.
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
Zemljoradnik ::I ja da kažem neku lepu za Trebinje... Prošle godine sam prolazio onuda kad sam išao u Boku i potpuno se oduševio. Sviđa mi se istočna Bosna, planinski sam tip pa mi leži, ali Hercegovina me potpuno oduševila. Trebinje, Gacko i okolina... Magična dolina između planina.
Да су те тамо чули да кажеш источна Босна... тамо о БОсанцима једино вицеве причају. То је срце Херцеговине, коју чине и Мостар, Гацко, Никшић, Невесиње...
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
@2bad
Koliko shvatam, ti si odavno slucaj koji bi trebalo da se posavetuje sa neurologom (medicinski slucaj, naravno ). Ta pojedina slabost mi se uopste ne svidja, jer moze da ukazuje na vise veoma ozbiljnih problema (o kojima necu ovako javno)... Naravno, i ne mora, ali treba to podrobnije ispitati. Da si mi dosao u ordinaciju, svakako bi vec bio poslat da se ispitas do tancina ...
Koliko shvatam, ti si odavno slucaj koji bi trebalo da se posavetuje sa neurologom (medicinski slucaj, naravno ). Ta pojedina slabost mi se uopste ne svidja, jer moze da ukazuje na vise veoma ozbiljnih problema (o kojima necu ovako javno)... Naravno, i ne mora, ali treba to podrobnije ispitati. Da si mi dosao u ordinaciju, svakako bi vec bio poslat da se ispitas do tancina ...
wolfvaga- prva petorka
wolfvaga ::@2bad
Hvala doco! Da su me podrobnije ispitali, verovatno bi me već zakopali!?
Sada je već kasno, prestao sam da se bavim sportom, osim što cepam tenis nekoliko sati dnevno, a tu mi ne smeta mnogo taj nedostatak.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Nisi pažljivo pročitao šta sam napisao - prolazio sam kroz istočnu Bosnu koja mi se svidela, a onda sam stigao u Hercegovinu koja me je oduševila.ZuLuofVozdovac ::Да су те тамо чули да кажеш источна Босна... тамо о БОсанцима једино вицеве причају. То је срце Херцеговине, коју чине и Мостар, Гацко, Никшић, Невесиње...
Zemljoradnik- prva petorka
Godina : 44
Bodi Bond- mvp
Godina : 38
Haha... do jaja... volim beli luk, ali me od njega hvata zgaravica...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Zemljoradnik ::Nisi pažljivo pročitao šta sam napisao
Видиш да не знам где се налазим...
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Aaaaaa!!! Vala on je zasluzio... svaka cast!!!
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Dotakli smo se teme automobila ovih dana, meni trenutno najdrazi auto u nekoj normalnoj klasi..
Macijauskas- mvp
Au nemoj ovo, odmah me baci u bedak.. Za 147-icu sam mislio da je neprevazidjen model, kada sam video ovo... Imao sam i priliku da ga provozam, posle m3 najbolji osecaj u voznji koji sam doziveo..
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Umesto da te baci u bedak, nek te privoli na knjigu Pa kad zavrsis fax, nadjes posao i vozis ovu predivnu damu
Macijauskas- mvp
http://www.politika.rs/rubrike/spektar/ritam/Kako-mladi-razumeju-Tomu-Zdravkovica.sr.htmlDjole ::
Aaaaaa!!! Vala on je zasluzio... svaka cast!!!
Tazz- šesti igrač
- Datum upisa : 22.10.2010
Nisam u tolikom bedaku, cemu zurbaMacijauskas ::Umesto da te baci u bedak, nek te privoli na knjigu Pa kad zavrsis fax, nadjes posao i vozis ovu predivnu damu
Inace po zavrsetku faksa jedino bi mi posao kod Mrke dao kakvu takvu sansu da kupim ovakav auto
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Pa nije on tako skup.. Ne znam kolika mu je trzisna cena, ali moj cale je mogao preko firme da ga kupi za oko 16k.. Al naravno da nije
Macijauskas- mvp
Bolje batali fax i prebaci se na biznis sa belim, kao ovaj momak iz KG-a što glumi finoću.
Ja mu okačim Tomu, a on se za kola hvata. Nikad čovek od tebe.
Ja mu okačim Tomu, a on se za kola hvata. Nikad čovek od tebe.
Bodi Bond- mvp
Godina : 38
Strana 12 od 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Strana 12 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu