Svaštara 6
+44
Gale
Geograf
Everton
lazarminator
Gencha
Markos
air slavkan
Hyperactive
Zemljoradnik
blagoje
Nolle
Tazz
wolfvaga
Marija
Danny Trejo
Manu
Sergej
Karadjordje
bigZ
dane
fizicar
Talicni Tom
superhik
drexler
Kure
expert
XXL
Naissus
Ray Allen
Sensui
2bad4u
Koleman
familija
mlekadzija
Bodi Bond
Anti-RTS
Djole
ZuLuofVozdovac
slobokv83
Junglezburn
Macijauskas
Mihael
PingPong
Dule Kecman
48 posters
Strana 18 od 40
Strana 18 od 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Re: Svaštara 6
Mihael ::U jbt, drago mi je da nisam jedini koji slusa i Slobodana Trkulju ( ili je bar cuo za njega ). Jeste Djole, i on se skolovao u Holandiji i cesto svira sa bendom iz Holandije, meni je on fantastican.
+1
Fantastican muzicar, multi-instrumentalista... obozavam njegovu pesmu "Prizivanje kise"... jedini put kad sam ga slusao uzivo to je ja mislim na Divcevom oprostaju...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Trkulja je odrastao na Detelinari u NS, i ne propušta priliku da održi koncert na trgu. Uvek bude krcato i bude dobra atmosfera. Jedne godine je doista dozvao kišu, ljudi se posakrivali po aimforima u centru. Čim je kiša stala trg se ponovo napunio i atmosfera je bila neverovatna. Muzičari Metropolis orkestra su bili oduševljeni, a pozitivna energija sa obe strane se baš osećala.
Tazz- šesti igrač
- Datum upisa : 22.10.2010
Jbt al Bata ubija Nemce na Sutjesci
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Da li je istina ili trač da je Trkulja morao u Arkanovo vreme da svira u Cecinom bendu, zna li neko? Čuo sam da su najbolji muzičari "imali to zadovoljstvo" da sviraju sa Cecom, naravno "dobrovoljno"!. Možda je i trač ali eto da progovorim i ja nešto o muzici na ovoj temi
superhik- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Krle
Kešelj
Nekada vojni aerodrom ladjevci,a od danas civilni Morava.. Od danas mogu i avionom u Kraljevo:)))
Kešelj
@krle12 mozes ali dromader-om ili cesnom !
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Ja sam pisao ranije za ovaj sajt kada su nagrade bile znatno nize i dobijao sam novac, to ne treba da vas brine. Sada su nagrade enormno porasle, prvo mesto se placa 700 evra, drugo 300, trece 150, itd...
Radi se o identicnom takmicenju koje imamo mi ovde u okviru kladionice s tim sto mozete da igrate bilo koji sport, koju god igru da zelite. Ja igram iskljucivo kosarku i tenis.
Dok sam bio student na ovaj nacin sam finansirao svoja putovanja ili sitne zelje, ali sada su nagrade strasno porasle. Takmicite se protiv drugih 'tipstera' iz celog sveta.
Jedina razlika u odnosu na nasu kladionicu je u tome sto o svakom mecu koji igrate treba da napisete po koju rec, zasto mislite da ce biti takav i takav rezultat.
Znaci:
http://www.bettingexpert.com
EDIT: Nagrade se isplacuju mesecno, odnosno takmicvenje se vodi od 1. do 1. u mesecu. Znaci, svakog meseca je prva nagrada 700 evra.
Radi se o identicnom takmicenju koje imamo mi ovde u okviru kladionice s tim sto mozete da igrate bilo koji sport, koju god igru da zelite. Ja igram iskljucivo kosarku i tenis.
Dok sam bio student na ovaj nacin sam finansirao svoja putovanja ili sitne zelje, ali sada su nagrade strasno porasle. Takmicite se protiv drugih 'tipstera' iz celog sveta.
Jedina razlika u odnosu na nasu kladionicu je u tome sto o svakom mecu koji igrate treba da napisete po koju rec, zasto mislite da ce biti takav i takav rezultat.
Znaci:
http://www.bettingexpert.com
EDIT: Nagrade se isplacuju mesecno, odnosno takmicvenje se vodi od 1. do 1. u mesecu. Znaci, svakog meseca je prva nagrada 700 evra.
Poslednji izmenio lazarminator dana Sub 8 Okt 2011 - 20:10, izmenjeno ukupno 1 puta
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
Nisam čuo za ništa slično. Poslednjih desetak godina "gospođu" prate zaista među najboljim našim muzičarima, ali za velike pare. Ali nešto razmišljam, Trkulja je tad bio ili već u Holandiji ili previše mlad za tako nešto.superhik ::Da li je istina ili trač da je Trkulja morao u Arkanovo vreme da svira u Cecinom bendu, zna li neko? Čuo sam da su najbolji muzičari "imali to zadovoljstvo" da sviraju sa Cecom, naravno "dobrovoljno"!. Možda je i trač ali eto da progovorim i ja nešto o muzici na ovoj temi
Zemljoradnik- prva petorka
Godina : 44
^ Definitivno mlad.
Sinoc me je sestra naterala da gledam Prvi glas Srbije. Joj, ja sam plakala. Iako sa pedagoske strane nisu fer, osim Lene. Inace, moja lektorka portuglaskog obozava Lenu Kovacevic i Dusana Kovacevic Jedna od retkih ljudi koji su dosli kod nas i znaju o nasoj zemlji, ali ono lepo i zele jos da saznaju
Sinoc me je sestra naterala da gledam Prvi glas Srbije. Joj, ja sam plakala. Iako sa pedagoske strane nisu fer, osim Lene. Inace, moja lektorka portuglaskog obozava Lenu Kovacevic i Dusana Kovacevic Jedna od retkih ljudi koji su dosli kod nas i znaju o nasoj zemlji, ali ono lepo i zele jos da saznaju
PingPong- šesti igrač
- Datum upisa : 24.08.2011
LENA KOVACEVIC! prelepaaaaaaa... sinoc sam samo zbog nje gledao emisiju...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Мислим да је Душан Ковачевић био наш амбасадор у Португалу пре пар година. Можда га зато твоја професорка цени.
Иначе, знам да никога не интересује али апсолутно сам оперисан од риЈалити шоВова било какве врсте.
Иначе, знам да никога не интересује али апсолутно сам оперисан од риЈалити шоВова било какве врсте.
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
Da, da, i to ali zena obozava njegov rad. I krece zena da nabraja. Sto mi je bila slatka kada izgovara Č, Ć, Đ, Dz, Š.. Jedina lektorka koja nije krenula da davi politikom i da se pravi pametna. Zena jednostavno voli samo ono sto je lepo, voli decu, voli muziku, voli glumu, pa smo i mi imali male role Sad pretrazujem postu, zaboravih gde je otisla. Na neka zelena ostrva, tako nesto.
PingPong- šesti igrač
Hm.. Gde sma pogresila? Vezano za link u postu iznad? Tja.. Dosla malo da kukam kako mi je dosadno a imam obaveza i obaveza.. I sad nasla ovu zanimaciju, novi problem. Jooj.. zensko.. pa to treba istrebiti.
Smorim se kada ukapiram da je subota/nedelja i da nema Vremeplova.
Smorim se kada ukapiram da je subota/nedelja i da nema Vremeplova.
PingPong- šesti igrač
Posto ste me makslimalno smorili sa Lenom Kovacevic, evo jedne (blage) muzicke lekcije:
Grupa Yes se, posle raspada 1980 potpuno slucajno okupila ponovo u pomalo neocekivanom sastavu, sa ponovnim pojavljivanjem vrlo karakteristicnog vokala Jona Andersona i oko kasnijeg veoma poznatog filmskog kompozitora Trevora Rabina, sada daleke 1983. Album koji nosi pomalo neobican naziv, 90125, dobio je isti po kataloskom broju koji mu je dodeljen...
Najpoznatija pesma sa ovog albuma je svakako vecini poznata Owner of the Lonely Heart:
Ipak, za pravo poimanje raspoloženja, te pravog progressive zvuka (Symphonic Prog, da budemo precizni kad je subgenre u pitanju ), izdvajam:
Kapitalno rekem delo...
Grupa Yes se, posle raspada 1980 potpuno slucajno okupila ponovo u pomalo neocekivanom sastavu, sa ponovnim pojavljivanjem vrlo karakteristicnog vokala Jona Andersona i oko kasnijeg veoma poznatog filmskog kompozitora Trevora Rabina, sada daleke 1983. Album koji nosi pomalo neobican naziv, 90125, dobio je isti po kataloskom broju koji mu je dodeljen...
Najpoznatija pesma sa ovog albuma je svakako vecini poznata Owner of the Lonely Heart:
Ipak, za pravo poimanje raspoloženja, te pravog progressive zvuka (Symphonic Prog, da budemo precizni kad je subgenre u pitanju ), izdvajam:
Kapitalno rekem delo...
wolfvaga- prva petorka
Dajem sebi slobode da u ove sitne sate dodam jos nesto, kad sam vec u takvom raspolozenju...
Parpedicular je prvi album Deep Purple koji je izasao posle razlaza sa Richijem Blekmorom, 1996. godine... Ima tu svega i svacega, ali dve pesme nikako ne mogu da zaobidjem, pogotovu kad je opus doticnog benda u pitanju:
Parpedicular je prvi album Deep Purple koji je izasao posle razlaza sa Richijem Blekmorom, 1996. godine... Ima tu svega i svacega, ali dve pesme nikako ne mogu da zaobidjem, pogotovu kad je opus doticnog benda u pitanju:
wolfvaga- prva petorka
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Да ли неко можда зна да ли је и где у Београду могуће научити Кајтсурфинг (Kitesurfing)?
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
ZuLuofVozdovac ::Да ли неко можда зна да ли је и где у Београду могуће научити Кајтсурфинг (Kitesurfing)?
У слободном преводу јахање ките
mlekadzija- prva petorka
Godina : 43
Svaka čast Vuče, oraspoložio si me.
Blekmura je zamenio Stiv Mors (Steve Morse), vrhunski gitarista, a Purpendicular je sjajan album, skoro u rangu onih sa početka '70-ih.
Da dodam i ja nešto... Ovako je zvučao Yes u prvoj fazi postojanja, pre '80-ih:
Što me podseti... Za sve metalce koji su odrasli na albumu Poison Alice-a Cooper-a, da znate da je on počeo svirajući prog, odnosno eksperimentalnu muziku:
Blekmura je zamenio Stiv Mors (Steve Morse), vrhunski gitarista, a Purpendicular je sjajan album, skoro u rangu onih sa početka '70-ih.
Da dodam i ja nešto... Ovako je zvučao Yes u prvoj fazi postojanja, pre '80-ih:
Što me podseti... Za sve metalce koji su odrasli na albumu Poison Alice-a Cooper-a, da znate da je on počeo svirajući prog, odnosno eksperimentalnu muziku:
Zemljoradnik- prva petorka
Godina : 44
Molim i drugi put ...
Yes je jedan od onih bendova koje sam dosta slusao, naravno da su mi poznate i ove dve stvarcice ...
A ovo za Alice-a nisam znao, ali su pesme skroz ok...
Yes je jedan od onih bendova koje sam dosta slusao, naravno da su mi poznate i ove dve stvarcice ...
A ovo za Alice-a nisam znao, ali su pesme skroz ok...
wolfvaga- prva petorka
Naissus- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Strana 18 od 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Strana 18 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu