Svaštara 7
+46
Gencha
Fiti
Gale
sexdrogabodiroga
Marko
familija
Markos
expert
blagoje
Ray Allen
mlekadzija
fizicar
Talicni Tom
Hyperactive
air slavkan
Macijauskas
Dule Kecman
Zolja
slobokv83
maxisb
Anti-RTS
Kure
XXL
Imperator
lazarminator
markoo
bigZ
Everton
Naissus
Nolle
Psycho
Sensui
wolfvaga
2bad4u
PingPong
Zemljoradnik
Koleman
Bodi Bond
Sarlo
Djole
Tazz
dane
drexler
Junglezburn
ZuLuofVozdovac
Mihael
50 posters
Strana 8 od 40
Strana 8 od 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: Svaštara 7
Ne bi se umarao, ali bi vrlo brzo umro. Nego, ovo za mlečnu kiselinu... Ako se ne varam ona se skuplja u mišićima i jedan od razloga istezanja nakon treninga je da se mlečna kiselina ukloni iz mišića jer izaziva upalu. Jesam li ovo dobro zapamtio?
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
Ја сам мислио да до упале мишића долази због микроповреда мишићних влакана после напора?Zemljoradnik ::Ne bi se umarao, ali bi vrlo brzo umro. Nego, ovo za mlečnu kiselinu... Ako se ne varam ona se skuplja u mišićima i jedan od razloga istezanja nakon treninga je da se mlečna kiselina ukloni iz mišića jer izaziva upalu. Jesam li ovo dobro zapamtio?
air slavkan- šesti igrač
- Datum upisa : 01.12.2010
odlican 5 ...Zemljoradnik ::Ne bi se umarao, ali bi vrlo brzo umro. Nego, ovo za mlečnu kiselinu... Ako se ne varam ona se skuplja u mišićima i jedan od razloga istezanja nakon treninga je da se mlečna kiselina ukloni iz mišića jer izaziva upalu. Jesam li ovo dobro zapamtio?
wolfvaga- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Maci, mnogo nam se nešto ovaj Bodi smeje Panteli kad ga ovako fotošopiraju... Nema poštovanja prema golgeteru...
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Ja rispektujem golgetera rasnog.
Ne znam da li je neko od vas pokušao da napravi žurku preko skajpa, probajte, vrh je.
Usput, Zemljoradnika sam viđao da se bavi ovom vrstom sporta, što i svima ostalima toplo preporučujem. Odete sa društvom, cirne te pivo, dva do osam i dva sata kuglanja, milina...
http://www.popusti.rs/569/590-din-umesto-1560-din-za-sat-vremena-kuglanja-u-colosseum-bowling-centru-za-6-osoba-u-svim-terminima-pravo-uzivanje-za-zimske-dane
Ne znam da li je neko od vas pokušao da napravi žurku preko skajpa, probajte, vrh je.
Usput, Zemljoradnika sam viđao da se bavi ovom vrstom sporta, što i svima ostalima toplo preporučujem. Odete sa društvom, cirne te pivo, dva do osam i dva sata kuglanja, milina...
http://www.popusti.rs/569/590-din-umesto-1560-din-za-sat-vremena-kuglanja-u-colosseum-bowling-centru-za-6-osoba-u-svim-terminima-pravo-uzivanje-za-zimske-dane
Bodi Bond- mvp
Kad smo već kod Pantele rasnog, kako vidimo njega, Žigaru i Krasića u inostranstvu?
Kao odliv mozgova...
Kao odliv mozgova...
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Bio sam na kuglanju i definitivno cu ici opet, svidja mi se.
Samo, bez tog piva.
Samo, bez tog piva.
Hyperactive- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 35
Junglezburn- mvp
Ljudi je l' bio neko od vas nekad na koncertu Balasevica?
Macijauskas- mvp
Bio sam ja.Macijauskas ::Ljudi je l' bio neko od vas nekad na koncertu Balasevica?
maxisb- mahač peškirom
- Datum upisa : 06.10.2011
Ja volim da ga slusam, ali sam bio razocaran da je on za 4 sata koncerta otpevao 10 pesama, dakle pevao je pola sata , a ostatak vremena pricao. Mislim ima zanimljivih prica, ali sto je mnogo mnogo je..
Macijauskas- mvp
Koliko je kod vas karta bila? U Nis dolazi 22.
Naissus- prva petorka
Aha, to su očito samo on i Duja bili. Bio sam i ja na "tom" koncertu. Meni ja baš bilo perfektno. Nekako sam se zasitio koncerata s hiljadama ljudi i silnim decibelima ozvučenja. Ovaj mi je baš bio ugodna promjena i ugodno opuštanje. Volim njegove priče tako da sam nakon 3 sata smijanja doslovno imao grčeve na licu. A da, i prostor je bio savršen. Kazalište (or pozorište) s petstotinjak sjedećih mjesta.
U zg je karta bila 30tak eura čini mi se.
U zg je karta bila 30tak eura čini mi se.
maxisb- mahač peškirom
1200 dinara je karta bila. Ma i ja volim takvu atmosferu, i sve je okej to sto si ti naveo, samo sam ja hteo cuti vise pesama i to onih sto ih ne znaju bas sve narodne mase .
Da Duja i on su samo bili, a i neke price su mi bile poznate sa koncerta koje sam gledao.
Da Duja i on su samo bili, a i neke price su mi bile poznate sa koncerta koje sam gledao.
Macijauskas- mvp
Kod nas je bila sad i ova "turneja" predstavanja filma pa je u sklopu toga radio i koncerte. Tu nastupaju u kompletnom sastavu. To bi ti sigurno bolje sjelo. Ma ja sam mu znao 90 posto priča napamet pa sam umirao od smijanja. Ali dobro, vjerni fanovi obično nisu najobjektivniji komentatori pa tako najvjerojatnije i ja...
maxisb- mahač peškirom
Posveceno katastrofalnoj igri Partizana...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Setim se za Pantelu i koma
Naissus- prva petorka
Izem ti ja ove Macijauskase i Junglezburne koji ne znaju za dobru kafansku pesmu.
Bodi Bond- mvp
Bodi se negdje naliz'o pa počinje teror sa narodnjacima
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
Bodi ne liže, Bodi pije ko čovek.Talicni Tom ::Bodi se negdje naliz'o pa počinje teror sa narodnjacima
Kad sada nisam umro od smeha...
Колко сам се искомиро сад.Шаље Жигара имејл увредљивог садржаја,ваљда ми враћа ми за ону риму шо сам му написо.Ео ти дечкић још једна методом јавно:
Ћешо да ме увредиш,биће кадар невера,
саће да те прозива легенда са севера,
Ако ниси знао ја сам девета звездина звезда,
изгледаш ко ној шое изашо из гнезда
После ове песмица иде аплауза салва,
пали у зоолошки врт,тражио те палма.
Фино си се ишатиро,похфаљуем шишарку,
Пантела те матиро док оплођава бичарку.
Вукара(џић) кома,а завод за уџбенике и средства врсте наставна неверуе!
Bodi Bond- mvp
Junglezburn- mvp
Strana 8 od 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Strana 8 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu