Svaštara 7
+46
Gencha
Fiti
Gale
sexdrogabodiroga
Marko
familija
Markos
expert
blagoje
Ray Allen
mlekadzija
fizicar
Talicni Tom
Hyperactive
air slavkan
Macijauskas
Dule Kecman
Zolja
slobokv83
maxisb
Anti-RTS
Kure
XXL
Imperator
lazarminator
markoo
bigZ
Everton
Naissus
Nolle
Psycho
Sensui
wolfvaga
2bad4u
PingPong
Zemljoradnik
Koleman
Bodi Bond
Sarlo
Djole
Tazz
dane
drexler
Junglezburn
ZuLuofVozdovac
Mihael
50 posters
Strana 14 od 40
Strana 14 od 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Re: Svaštara 7
Srecna nova godina svima!!!
Danas je i rodjendan Duciju Simonovicu, sto ce Zulua posebno da obraduje. Tako da i Duciju sredjan rodjendandiska!
Danas je i rodjendan Duciju Simonovicu, sto ce Zulua posebno da obraduje. Tako da i Duciju sredjan rodjendandiska!
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
Kada sam dobio poruku bilo je svasta tamoMacijauskas ::Toliko si se obradovao zbog Bajnama?
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
U jebote koji mamurluk
Kao što Kole reče želim vam da vam svako veče bude kao što je meni bilo sinoć. Definitivno najbolji doček nove godine ikad
Kao što Kole reče želim vam da vam svako veče bude kao što je meni bilo sinoć. Definitivno najbolji doček nove godine ikad
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/397025_2464137451286_1487750523_31979288_968849041_n.jpg
Evo gde sam bio jutros oko 5 sati u procesu treznjenja. Skocapizdio sam se ali smo jednostavno morali
Evo gde sam bio jutros oko 5 sati u procesu treznjenja. Skocapizdio sam se ali smo jednostavno morali
Koleman- mvp
Najbolja nova godina slazem seeeeeee )))))))))
Markos- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Hvala svima na lepim čestitkama
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Srecna Nova godina svima! Zelim vam mnogo uspesnih zakucavanja, snaznih odbrana i preciznih napada. I kad vam zivot podari zonu, da vas uvek krene sut van 6.75.
sexdrogabodiroga- šesti igrač
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 39
Drugari, sve Vam najbolje želim, puno radosti, sreće, zdravlja i para
Nolle- mvp
Momci da li je neko gledao film Match Point sa Skarlet Johanson u reziji Vudija Alena?
Macijauskas- mvp
Gledao.
Nisam neki ljubitelj filmova Vudija Alena, ali bih svima preporucio "Sve sto ste zeleli da znate o seksu". Retko koja komedija me je tako nasmejala.
Nisam neki ljubitelj filmova Vudija Alena, ali bih svima preporucio "Sve sto ste zeleli da znate o seksu". Retko koja komedija me je tako nasmejala.
Ray Allen- prva petorka
Mozes da nam das utisak i svoje vidjenje filma, Jungle i ja nesto diskutujemo o tome..
Macijauskas- mvp
Želim vam u 2012. puno zdravlja, puno orgazama i puno poslovnih / školskih uspjeha!
Živjeli!
Živjeli!
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
Ko ne zna sta da radi veceras, ima na Prvoj televiziji u 20h film Beli Lavovi Lazara Ristovskog.
Ja sam sinoc pogledao Apocalypto ( drugi pu, devojka ga nije gledala ranije ) i film mi je ok, drugaciji u nekim stvarima, u svakom slucaju dobra preporuka.
Ja sam sinoc pogledao Apocalypto ( drugi pu, devojka ga nije gledala ranije ) i film mi je ok, drugaciji u nekim stvarima, u svakom slucaju dobra preporuka.
Mihael- mvp
Godina : 37
Gledao sam ja baš pre neki dan. Ljudi su mahom prilično oštro podeljeni u stavovima prema Vudiju Alenu, tako da ili misle da su svi njegovi filmovi sranje, ili misle da nije snimio ni jedan loš film. Pošto ja spadam u ovu drugu grupu, reći ću ti samo da mi ne spada među njegove bolje filmove.Macijauskas ::Momci da li je neko gledao film Match Point sa Skarlet Johanson u reziji Vudija Alena?
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
Ja pripadam nekoj grupi izmedju, ima filmova koji su mi se svideli i neki koji nisu, ali nije mi Vudi jedan od top rezisera, bar po mom ukusu.
"Bolje da imam sreće nego da sam dobar" valjda je to pouka filma. Zivot mu je pruzio mnogo prilika, a on nista nije uspeo da iskoristi.
A i ko bi bre ubio Skarlet?
"Bolje da imam sreće nego da sam dobar" valjda je to pouka filma. Zivot mu je pruzio mnogo prilika, a on nista nije uspeo da iskoristi.
A i ko bi bre ubio Skarlet?
Macijauskas- mvp
Film svakako nije los. Rekao bih atipican za Vudija (verovatno se zato i nije svideo zemljoradniku). Kao i u mnogim ranijim Alenovim filmovima i u ovom se govori o ljubavi, o prevari, o sreci, ali na sasvim drugaciji nacin. Dogadja se i to ubistvo neduzne devojke.
Luck plays a huge part of live. Sa ovim se u potpunosti slazem.
Za 5 minuta na HRT2 ide film "Veliko bekstvo" sa Stiiv Mekvinom. Savetovao bih vas da ga poledate ako vec niste.
Luck plays a huge part of live. Sa ovim se u potpunosti slazem.
Za 5 minuta na HRT2 ide film "Veliko bekstvo" sa Stiiv Mekvinom. Savetovao bih vas da ga poledate ako vec niste.
Ray Allen- prva petorka
Момци, све најлепше вам свима желим у новој 2012. Жив нисам што ми је
Боди - очигледно закулисаним радњама - преотео титулу форумаша
године, али вас свеједно све волим, па ћу заборавити да сте грешком
гласали за њега.
Да сте ми живи и здрави, и да вам ово буде најлепша година до сад!
Боди - очигледно закулисаним радњама - преотео титулу форумаша
године, али вас свеједно све волим, па ћу заборавити да сте грешком
гласали за њега.
Да сте ми живи и здрави, и да вам ово буде најлепша година до сад!
Gale- mahač peškirom
- Datum upisa : 28.02.2011
И од мене са закашњењем, срећна Нова година свима!
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
nakon dugo vremena pogledao sam neki film na TV-u. Hvala TV Prvoj, makar danas
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
Ukucajte illuminati naopako u polju za pretrazivanje stranice. Odnosno-itanimulli.
Koleman- mvp
Zapravo NSA.Macijauskas ::I sta ce da mi izadje Nasa?
Koleman- mvp
Gledao sam sve ovo o cemu pricate...
Match Point je film o sreci, sto je tema kao porucena za Vudija Alena (malo opicena, a svi bi da je gledaju i barem "stipnu"). Da preciziramo-o tome može mnogo da se kaže, a nista ne mora da bude tacno i precizno, pa je dovoljno samo malo humora i stila da se napravi odlican film. Sto se samog filma tice, spada u 3 najbolja koja je snimio u poslednjih 15 godina (po mom misljenju). Prilicno kompletiran, a sam udarac loptice u mrezu i dilemu na koju ce stranu pasti (scena sa pocetka filma) smatram jednim od vrhunskih definicija jednog od najvaznijih pitanja- ko i kada ce imati srece? Sta to odredjuje? Uglavnom pravila nema, ali se nekome posreci (Dakle Markose, napadaj ti tu tvoju djevu, ko zna )... Da ne ostanem dužan, druga dva su Deconstructing Harry i daleko najbolji Vicky Cristina Barcelona (gle slucajnosti, ponovo sa Scarlet u glavnoj ulozi )...
Apokalipto je bolno iskustvo, kao i svi Melovi filmovi. Cak i za moj želudac tu ima svakavih sra..a. Ukratko, drži pažnju i veoma dobro oslikava jedno vreme i ljudsku prirodu u biti... Cini mi se da i sad osecam smrad onih telesa pored obrednog hrama, oko kojeg lete rojevi musica...
I da, novi spot N. Beba, vrhunski... A i ova nova pevaljka im uopste nije losa. Kazu da je iz Kraljeva, 86.
Match Point je film o sreci, sto je tema kao porucena za Vudija Alena (malo opicena, a svi bi da je gledaju i barem "stipnu"). Da preciziramo-o tome može mnogo da se kaže, a nista ne mora da bude tacno i precizno, pa je dovoljno samo malo humora i stila da se napravi odlican film. Sto se samog filma tice, spada u 3 najbolja koja je snimio u poslednjih 15 godina (po mom misljenju). Prilicno kompletiran, a sam udarac loptice u mrezu i dilemu na koju ce stranu pasti (scena sa pocetka filma) smatram jednim od vrhunskih definicija jednog od najvaznijih pitanja- ko i kada ce imati srece? Sta to odredjuje? Uglavnom pravila nema, ali se nekome posreci (Dakle Markose, napadaj ti tu tvoju djevu, ko zna )... Da ne ostanem dužan, druga dva su Deconstructing Harry i daleko najbolji Vicky Cristina Barcelona (gle slucajnosti, ponovo sa Scarlet u glavnoj ulozi )...
Apokalipto je bolno iskustvo, kao i svi Melovi filmovi. Cak i za moj želudac tu ima svakavih sra..a. Ukratko, drži pažnju i veoma dobro oslikava jedno vreme i ljudsku prirodu u biti... Cini mi se da i sad osecam smrad onih telesa pored obrednog hrama, oko kojeg lete rojevi musica...
I da, novi spot N. Beba, vrhunski... A i ova nova pevaljka im uopste nije losa. Kazu da je iz Kraljeva, 86.
wolfvaga- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Vuce, posto cenim tvoje misljenje, jel moze 5 filmova koje bi mi preporucio, sve dolazi u obzir, samo nemoj nesto od pomenutog Vudija. Pretpostavljam da je izbor tezak ali rekoh ajde nesto da mi preporucis, mozda ugrabim vremena za Bozic pa da pogledam koji sa devojkom, dugo nisam gledao film preko kompa. Recimo 5 kojih se prvo setis a koji su po tebi bili zanimljivi.
Mihael- mvp
Godina : 37
Strana 14 od 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Strana 14 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu