Svaštara 7
+46
Gencha
Fiti
Gale
sexdrogabodiroga
Marko
familija
Markos
expert
blagoje
Ray Allen
mlekadzija
fizicar
Talicni Tom
Hyperactive
air slavkan
Macijauskas
Dule Kecman
Zolja
slobokv83
maxisb
Anti-RTS
Kure
XXL
Imperator
lazarminator
markoo
bigZ
Everton
Naissus
Nolle
Psycho
Sensui
wolfvaga
2bad4u
PingPong
Zemljoradnik
Koleman
Bodi Bond
Sarlo
Djole
Tazz
dane
drexler
Junglezburn
ZuLuofVozdovac
Mihael
50 posters
Strana 31 od 40
Strana 31 od 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Re: Svaštara 7
Mislim da Kole ne mislim na taj film. I ja se sećam tog filma Kole, ali kao kroz maglu. Ne znam kako se zove.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Možda ga nađete ovde.
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Nema na ovoj listi. Guglao sam bas dugo i nista. Crnac je glavni lik, tj. trener, onako stariji covek. Sada mi je u glavi Bill Cobbs ali to je verovatno zbog Badija Cini mi se da nije ni Freeman...
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Pa to ti je deciji film Svi smo ga gledali kao klinci, a toliko je dobar da ne mozemo ni da se setimo kako se zove. Trener ih uci geometriji kroz kosarku. Trougao i sl.Koleman ::E ljudi jel' zna neko kako se zove film gde je neki kosarkaski tim dobar ali su ocajni u matematici pa im daju uslov da ako ne prodju test iz matematike nece moci da igraju kosarku. Onda dolazi trener i objasnjava im geometriju preko kosarke. Gledao sam to kao klinac i sada sam se setio u trenutku.
Vrh gluposti je film "Sesti covek" gde se srpski kosarkas zove Zigi Hrbacek
Ray Allen- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Znam
To je kao i Like Mike, morao sam da pogledam skoro opet
Omiljeni filmovi sa kosarkaskom tematikom su mi:
1.He got game
2.Coach Carter
3.Glory road
To je kao i Like Mike, morao sam da pogledam skoro opet
Omiljeni filmovi sa kosarkaskom tematikom su mi:
1.He got game
2.Coach Carter
3.Glory road
Koleman- mvp
Kole, vidi na ovoj listi, tu su filmovi poredjani po godinama pa probaj da se setis kad si ga gledao, mozda ces ga tako moci pronaci.
http://www.sandlotshrink.com/moviebkb.htm
http://www.sandlotshrink.com/moviebkb.htm
Mihael- mvp
Godina : 37
1. Iznad obruca
2. He got a game
3. Belci slabo skacu
4. Novajlije (samo zbog Nik Noltija)
5. Hoosiers (istinita prica)
Nazalost ima ih dosta, ali je malo dobrih filmova sa kosarkaskom tematikom.
EDIT: Ne mogu nikako da se setim kojeg je igraca Bili Kristal (ako se ne varam veliki fan Klipersa) u fimu "Zaboravi Pariz" iskljucio na njegovoj oprostajnoj utakmici. Ako neko zna neka napise.
2. He got a game
3. Belci slabo skacu
4. Novajlije (samo zbog Nik Noltija)
5. Hoosiers (istinita prica)
Nazalost ima ih dosta, ali je malo dobrih filmova sa kosarkaskom tematikom.
EDIT: Ne mogu nikako da se setim kojeg je igraca Bili Kristal (ako se ne varam veliki fan Klipersa) u fimu "Zaboravi Pariz" iskljucio na njegovoj oprostajnoj utakmici. Ako neko zna neka napise.
Ray Allen- prva petorka
Carlsa Barklija, na pocetku filma. I nije bio oprostaj, nego finale plej ofa.
Btw, za ovaj film sto ga juri Kole nemam pojma, pa ne mogu ni ja da tznam bas sve ...
Btw, za ovaj film sto ga juri Kole nemam pojma, pa ne mogu ni ja da tznam bas sve ...
wolfvaga- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Ma ne mislim na Carls Barklija. Njega ne bih zaboravio. Bas je bila oprostajna utakmica.wolfvaga ::Carlsa Barklija, na pocetku filma. I nije bio oprostaj, nego finale plej ofa.
Ray Allen- prva petorka
Samo za gazdu Bodija
Evo ja pravo iz kafane, pa da nebude da sam samo metalac, Šabana poštujem zato što je pevač i po !!!
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
ljudi ovo što se dešava u Bosni je prava mala apokalipsa. Ja sam se danas čuo sa mojima u Drvaru, po okolnim selima je nastupilo pravo "ledeno doba". To više nema veze ni sa mehanizacijom ni sa dobrom voljom - jednostavno ljudi su odsječeni od svijeta u svakom pogledu.
Npr. moje selo je na 950-1000m nadmorse visine, i nalazi se na platou, tj. na manjoj zaravni na pola puta prema planini Šator, i duvaju jaki vjetrovi, i onda se na pojedinim mjestima nalaze smetovi i oko 5-6 metara...
Ovo su stvarno zajebane stvari, uopšteno u Krajini i u Hercegovini je ugroženo mnogo života!
Npr. moje selo je na 950-1000m nadmorse visine, i nalazi se na platou, tj. na manjoj zaravni na pola puta prema planini Šator, i duvaju jaki vjetrovi, i onda se na pojedinim mjestima nalaze smetovi i oko 5-6 metara...
Ovo su stvarno zajebane stvari, uopšteno u Krajini i u Hercegovini je ugroženo mnogo života!
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Иако не пратим амерички фудбал, финале Супербола ми се свидело.
ZuLuofVozdovac- mvp
x2ZuLuofVozdovac ::Иако не пратим амерички фудбал, финале Супербола ми се свидело.
Upoznat sam sa pravilima i to. Gledao sam cak nekada ali sam sada na terenu znao samo dvojicu QB-ova, Gronka i Arona. Steta sto je Gronkowski bio povredjen. Rasteretio bi Arona a i Welker ne bi morao da hvata(ispusta) one 2 lopte u finisu.
Koleman- mvp
Ја сам интензивно пратио амерички фудбал у средњој шkоли, тада је у мом друштву омиљена била екипа Оукланд Рајдерса предвођена Ричијем Геноном. Ипак, никад се нисам пронашао у том спорту па сам по завршетку средње школе престао то да пратим. Наравно, правила познајем, играо сам амерички фудбал на Ади много пута, мој најбољи друг из средње школе је до скора то тренирао, само играње ми је много занимљивије од гледања.
ZuLuofVozdovac- mvp
Odlican Super Bowl, i super zanimljiv. Kakvo hvatanje Manninghama!
Sarlo- mahač peškirom
- Datum upisa : 01.12.2010
Ja sam gledao malo, ne pratim NFL, ali spektakl, pa reko da bacim pogled... mene je odusevio Madonin performans...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Ne sećam se da li je bilo...
Zemljoradnik- prva petorka
Godina : 44
Novak Đoković je dobio Laureus nagradu, odnosno proglašen je za najboljeg sportistu sveta u 2011. godini!
Bodi Bond- mvp
Sve cestitke, ali sta treba da se uradi da neko normalan radi prenos ovog tipa.. Jel ovo bio Mijaljevic?
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Jeste Vlada bio. Sto je najgore nas prenos je kasnio koliko sam skapirao. I to dobranih sat vremena.
Koleman- mvp
Strana 31 od 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Strana 31 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu