Svaštara 7
+46
Gencha
Fiti
Gale
sexdrogabodiroga
Marko
familija
Markos
expert
blagoje
Ray Allen
mlekadzija
fizicar
Talicni Tom
Hyperactive
air slavkan
Macijauskas
Dule Kecman
Zolja
slobokv83
maxisb
Anti-RTS
Kure
XXL
Imperator
lazarminator
markoo
bigZ
Everton
Naissus
Nolle
Psycho
Sensui
wolfvaga
2bad4u
PingPong
Zemljoradnik
Koleman
Bodi Bond
Sarlo
Djole
Tazz
dane
drexler
Junglezburn
ZuLuofVozdovac
Mihael
50 posters
Strana 32 od 40
Strana 32 od 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Re: Svaštara 7
Ko?Dule Kecman ::Sve cestitke, ali sta treba da se uradi da neko normalan radi prenos ovog tipa
Ray Allen- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Тесла је поменуо друштвене игре на теми Вентил, па сам добио идеју да вам дам једну препоруку. Јесенас сам почео да играм друштвену игру која се зове ''Византија'' и апсолутно сам одушевљен. Почетак стварно није лак јер су правила игре написана на седам густо куцаних страница А4 формата и то на енглеском језику, тако да би се сва правила проучила, схватила и запамтила је потребно најмање 5-6 сати. Међутим када се то једном уради и када играчи одиграју једну или две партије схвате да је апсолутно било вредно труда. Партија траје око два сата када играју искусни играчи (на почетку док је неопходно с времена на време проверити правила и док нису сви још уходани потребно је и добра четири сата). У питању је стратешка игра (није ни налик ризику), сваки од учесника истовремено игра и са арапском и са византијском страном (игра је за 2-4 учесника, али је досадно ако не играју бар тројица). На почетку вас фасцинира колико игра веродостојно прати историју а касније кад увежбате схватите да има неограничен број тактика како је могуће играти.
http://boardgamegeek.com/boardgame/19348/byzantium
http://boardgamegeek.com/boardgame/19348/byzantium
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Ja bih vam preporučio ovu igru.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
I posle se cudi sto ga ljudi prozivaju da je alkos.
Hyperactive- prva petorka
Godina : 35
Ne znam da li ovde ima ljubitelja automobila, ali ovo je po mom misljenju jedan od najlepsih automobila ikad napravljenim. U pitanju je Jaguar E-Type prvi je napravljen 1961 godine. Cini mi se savrsen za voznju uz azurnu obalu, po letnjem danu, uz prelepu curu pored vas..
Macijauskas- mvp
ja nisam ljubitelj automobila. Meni je vazno da ide samo i to je to. Ali ovo je stvarno prelepo
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Jedan slican model, ne verujem da je ovaj u pitanju, mislim da je Pontiac no nebitno, je do skoro bio parkiran kod Mehane na Sajmu.. Vec par meseci ga nema, a svaki put kada sam prolazio busom ili kolima, oci su mi ostajale na njemu.. Ovo je u svoje vreme valjda bio najbrzi auto na svetu..
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Ja sam zaljubljenik u Aston Martin marku, a ovaj model mi je mozda i omiljen.
sexdrogabodiroga- šesti igrač
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 39
Kod novih Aston Martina mi se nikako ne svidja zadnji deo automobila, nekako mi je skracen i nedorecen. Novi Fokus koji se za sad proizvodi samo za Americko trziste dosta od napred podseca na Astona.
@Z
Super pesme, evo moja preporuka :
@Z
Super pesme, evo moja preporuka :
Macijauskas- mvp
mmmmmmmmmm Eleonor... Shelby GT500....
Tazz- šesti igrač
- Datum upisa : 22.10.2010
ko voli futsal da gleda, eurosport2, live srbija-rusija, cetvrtfinale ep u hrvatskoj.
expert- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 40
expert ::ko voli futsal da gleda, eurosport2, live srbija-rusija, cetvrtfinale ep u hrvatskoj.
Gledam, imamo male sanse, ali dobro... Nije mi jasno zasto Peric ne igra za reprezentaciju, bili bi bar za 30% jaci sa njim...
Edit: Opet se skupili hrvati da nam zvizde... malo njih... eto cisto i to da spomenem...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Ili zašto Darko Stanić ne brani...
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Junglezburn ::Ili zašto Darko Šarić ne brani...
Uhvatio ga BUS PLUS.
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Nije u najboljim odnosima sa selektorom i kapitenom.Djoleuot ::Nije mi jasno zasto Peric ne igra za reprezentaciju, bili bi bar za 30% jaci sa njim...
Ray Allen- prva petorka
Ray Allen ::Nije u najboljim odnosima sa selektorom i kapitenom.Djoleuot ::Nije mi jasno zasto Peric ne igra za reprezentaciju, bili bi bar za 30% jaci sa njim...
Mogao sam da pretpostavim... inace, Aca Kovacevic je otac moja 2 druga i promoter futsal turnira u mom kraju...
Djole- prva petorka
gledam ove Macijeve čudne ženske vokale, Bodijevog Milančeta Radosavljevića, pa Djole i dane i njihov metal, i na sve to Zemljoradnik i njegova teorijska objašnjenja... ova naša Svaštara je u muzičkom smislu baš svaštara.
Ja se pomalo postidim kad nemam šta na to dodati, u muzičkom smislu sam skroz nepismen i nimalo ne evoluiram. Ja pustim neku pržačinu od prije 100 godina i meni dobro... A kad bolje razmislim, muzika je za većinu samo zabava, i tako je i treba posmatrati. Nadam se da ću u životu bar još koji put imati ovakvu svirku, da mi zvone uši 3 dana posle koncerta
https://www.youtube.com/watch?v=GxztDpiWXo4
nenadjebivi!
Ja se pomalo postidim kad nemam šta na to dodati, u muzičkom smislu sam skroz nepismen i nimalo ne evoluiram. Ja pustim neku pržačinu od prije 100 godina i meni dobro... A kad bolje razmislim, muzika je za većinu samo zabava, i tako je i treba posmatrati. Nadam se da ću u životu bar još koji put imati ovakvu svirku, da mi zvone uši 3 dana posle koncerta
nenadjebivi!
drexler- mvp
drexler ::gledam ove Macijeve čudne ženske vokale, Bodijevog Milančeta Radosavljevića, pa Djole i dane i njihov metal, i na sve to Zemljoradnik i njegova teorijska objašnjenja... ova naša Svaštara je u muzičkom smislu baš svaštara.
nenadjebivi!
Pa uvek mozes da dodjes na Metaliku sad 8. maja... zagarantovan provod...
Djole- prva petorka
nego šta nego idem! Još ako opet zaglavim na free cugi sa Bugarskim bajkerima - provod zagarantovan
drexler- mvp
Ma i bez bugarskih bajkera ce ti biti zagarantovan... jos ako ti je omiljeni album Black Album (sto vecini ljudi i jeste), to ce ti biti mozda jedan od najboljih koncerata u zivotu...
Djole- prva petorka
nemam omiljeni album, imam nekih 25-30 pjesama na koje podjednako "svršavam"
Evo da izdvojim baš nešto...
https://www.youtube.com/watch?v=MtaxKNaEAns
drexler- mvp
drexler ::nemam omiljeni album, imam nekih 25-30 pjesama na koje podjednako "svršavam"
Kakav paljevinski pocetak pesme... kakva ce to ludnica biti... poludecu...
Djole- prva petorka
Bugarski metalci su sjajna raja. Negde tamo 2005. sam bio u Sofiji na koncertu Judas Priest / Queensryche i posle koncerta smo otišli u neki bajkerski klub (išli smo organizovano autobusom, ali smo vozača lako ubedili da ne krenemo odmah za Beograd). Odlično smo se proveli, upoznali se s ljudima, dogovorili se za neke planirane koncerte u Beogradu... Moja drugarica se priudala za jednog od tih likova, sad po 6 meseci godišnje provodi u Sofiji i uživa, ljudi skroz opušteni i vrlo druželjubivi (šta god se kod nas pričalo).
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
Strana 32 od 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Strana 32 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu