Svaštara 5
+45
Gale
Novica-Ubica
PingPong
Geograf
superhik
srb
Sergej
Karadjordje
Djole
expert
Marija
air slavkan
Nolle
dane
markoo
zex88
bigZ
Koleman
wolfvaga
Everton
sarajlija
Sensui
familija
Talicni Tom
XXL
2bad4u
Anti-RTS
Danny Trejo
Gencha
Ray Allen
Psycho
lazarminator
ZuLuofVozdovac
Markos
Zemljoradnik
Mihael
Bodi Bond
Macijauskas
Tazz
Imperator
fizicar
Dule Kecman
Junglezburn
Naissus
drexler
49 posters
Strana 23 od 40
Strana 23 od 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re: Svaštara 5
Либијска војска ушла је јуче у Мисурату, а на улицама Триполија је организована прослава. Ја бих молио да погледате бар део клипа, да видите каква кола вози ''напаћени'' Либијски народ под Гадафијем.
Сваки други Лексус од по 65 000 долара...
Сваки други Лексус од по 65 000 долара...
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Ma koji napaćeni narod? Jebote tek sad vidim na primeru drugog sukoba i druge zemlje, koliko plaćeni mediji mogu da stvore iskrivljenu sliku. Ljudi imaju bolji standard od pola država u Evropskoj Uniji. A država brine svom narodu bolje negoli i jedna država u Evropi.
Koga god interesuje bilo šta o ratu u Libiju, a da želi da se informiše mimo plaćeničkih medija učlanite se na fejsbuk grupu :
https://www.facebook.com/pages/Support-for-Muammar-al-Gaddafi-from-the-people-of-Serbia/143360419060495
A pogledajte molim vas i ovaj klip, da vidite kako se Libijski narod "pati pod diktaturom Gadafija"
A pogledajte takodje i šta rade Nato "mirotvorci" u toj istoj Libiji:
Mada siguran sam da ste nažalost imali prilika da gledate njihove "mirovne akcije" uživo.
Koga god interesuje bilo šta o ratu u Libiju, a da želi da se informiše mimo plaćeničkih medija učlanite se na fejsbuk grupu :
https://www.facebook.com/pages/Support-for-Muammar-al-Gaddafi-from-the-people-of-Serbia/143360419060495
A pogledajte molim vas i ovaj klip, da vidite kako se Libijski narod "pati pod diktaturom Gadafija"
A pogledajte takodje i šta rade Nato "mirotvorci" u toj istoj Libiji:
Mada siguran sam da ste nažalost imali prilika da gledate njihove "mirovne akcije" uživo.
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Došao fudbaler u crkvu da se ispovedi:
Fudbaler (F): oče zgrešio sam, opsovao sam boga na utakmici.
Pop (P) : dobro sine, dešava se, a kako se to desilo.
F: pa igrali smo utakmicu, ja sam napadač, i dobijem loptu sam pred golmanom, šutnem i on mi odbrani, odbije loptu u korner.
P: i tada si naravno opsovao?
F: ma nisam, nego smo izveli korner i ja udarim loptu glavom, ona pogodi prečku i golmana i opet ode u korner.
P: tada si sigurno opsovao?
F: nisam, opet smo izveli korner, i odbije se lopta do mene, ja prediblam dva igrača, obiđem i golmana, šutnem, kad protivnički igrač rukom odbrani gol...
P: to je to, tad si opsovao?
F: ne, uzeo sa da šutam penal.
P: nisi valjda i penal promašio je.. te bog!
Fudbaler (F): oče zgrešio sam, opsovao sam boga na utakmici.
Pop (P) : dobro sine, dešava se, a kako se to desilo.
F: pa igrali smo utakmicu, ja sam napadač, i dobijem loptu sam pred golmanom, šutnem i on mi odbrani, odbije loptu u korner.
P: i tada si naravno opsovao?
F: ma nisam, nego smo izveli korner i ja udarim loptu glavom, ona pogodi prečku i golmana i opet ode u korner.
P: tada si sigurno opsovao?
F: nisam, opet smo izveli korner, i odbije se lopta do mene, ja prediblam dva igrača, obiđem i golmana, šutnem, kad protivnički igrač rukom odbrani gol...
P: to je to, tad si opsovao?
F: ne, uzeo sa da šutam penal.
P: nisi valjda i penal promašio je.. te bog!
dane- prva petorka
Junglezburn- mvp
Junglezburn ::
Bruka
Imperator- šesti igrač
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 40
Bičarke, ako je neko na festu neka se javi da popijemo pivo. Za razliku od prošlih godina ima dometa za mobilne.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
@dane
druze za fazon...odlican je!!
druze za fazon...odlican je!!
familija- šesti igrač
- Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54
Jedini sam uspeo da otkinem kanap sa onog elektronskog bika na Beer fest! morao sam da se pohvalim
Markos- prva petorka
Ma znamo da si opasan. I partizannn je odmah priznao da odaje informacije kada si mu pripretio
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
sinoć sam malo gledao mečeve play offa za ulazak u LŠ, kombinovano, i mogu da kažem da je donekle i pravedno što Partizan ove godine ne može u grupnu fazu.
Gledao sam kako izgledaju Dinamo Z, Visla, Makabi Haifa, APOEL, dakle neki klubovi koji bi trebali biti našeg ranga, posle toga malo švrljam wikipediom i prelazim preko njihovih sastava, porijekla igrača, i brate mili, većina njih ima puno ozbiljniju priču od Partizana. Bar po nekoliko reprezentativaca svoje zemlje, + provjereni stranci koji imaju iza sebe staž u ozbiljnim evropskim klubovima a ne kao kod nas, za pojačanja smatramo igrače iz Sao Kaetana, Helsinkija, B tima Minhen 1860, Alanija Vladikavkaz (na stranu to što su se neki od njih pokazali kao ozbiljne opcije).
Onaj Zdravko Mamić, koliko god bio neotesana seljačina i lopov, radi vrhunski posao jer je napravio sistem po kome i on zgrće velike pare, a i Dinamu je dobro. I naravno da su više zaslužili LŠ, jer njihovu odbranu čine Kufre (ex Roma, Monako, Herta), Tonel (Sporting Lisabon) i Vida (Leverkuzen) a Partizanovu Ranković (Den Hag), Rnić (za 3 godine 15 utakmica) i Markeš (poluinvalid iz 2. brazilske lige).
Uprava Partizana je imala finansijski kapacitet da ostvari iste ili bar slične transfere, ali naravno da treba prvo podmiriti sve one panjine koje dokone sjede na stadionu (Bjeković, Babić, Vukadinović, Đurić, i ko zna koliko njih još). A mi moramo popušiti priču da smo odlaskom Savića a dolaskom Rnića sada jača ekipa.
Znam ja da smo mi odučili Genk od fudbala, ali to nažalost nije poenta, dali su nam 3 gola, i zasluženo su prošli, to je fudbal, i to je cjena štekanja onih pajsera što sjede pod sjevernom tribinom.
Duša me boli sinoć dok gledam druge navijače kako se raduju i slave ulazak u Ligu šampiona, a znam da bi u normalnim okolnostima i mi MORALI TAKO! Nažalost, ostaje nam samo da opet čekamo neki srećan horoskop, penale itd. što se dešava jednom u 7-8 godina.
Gledao sam kako izgledaju Dinamo Z, Visla, Makabi Haifa, APOEL, dakle neki klubovi koji bi trebali biti našeg ranga, posle toga malo švrljam wikipediom i prelazim preko njihovih sastava, porijekla igrača, i brate mili, većina njih ima puno ozbiljniju priču od Partizana. Bar po nekoliko reprezentativaca svoje zemlje, + provjereni stranci koji imaju iza sebe staž u ozbiljnim evropskim klubovima a ne kao kod nas, za pojačanja smatramo igrače iz Sao Kaetana, Helsinkija, B tima Minhen 1860, Alanija Vladikavkaz (na stranu to što su se neki od njih pokazali kao ozbiljne opcije).
Onaj Zdravko Mamić, koliko god bio neotesana seljačina i lopov, radi vrhunski posao jer je napravio sistem po kome i on zgrće velike pare, a i Dinamu je dobro. I naravno da su više zaslužili LŠ, jer njihovu odbranu čine Kufre (ex Roma, Monako, Herta), Tonel (Sporting Lisabon) i Vida (Leverkuzen) a Partizanovu Ranković (Den Hag), Rnić (za 3 godine 15 utakmica) i Markeš (poluinvalid iz 2. brazilske lige).
Uprava Partizana je imala finansijski kapacitet da ostvari iste ili bar slične transfere, ali naravno da treba prvo podmiriti sve one panjine koje dokone sjede na stadionu (Bjeković, Babić, Vukadinović, Đurić, i ko zna koliko njih još). A mi moramo popušiti priču da smo odlaskom Savića a dolaskom Rnića sada jača ekipa.
Znam ja da smo mi odučili Genk od fudbala, ali to nažalost nije poenta, dali su nam 3 gola, i zasluženo su prošli, to je fudbal, i to je cjena štekanja onih pajsera što sjede pod sjevernom tribinom.
Duša me boli sinoć dok gledam druge navijače kako se raduju i slave ulazak u Ligu šampiona, a znam da bi u normalnim okolnostima i mi MORALI TAKO! Nažalost, ostaje nam samo da opet čekamo neki srećan horoskop, penale itd. što se dešava jednom u 7-8 godina.
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Pazi Murinja, jel on ovo zavrnuo uvo ovom liku, i odmah sturka.. ?
Barselona je jednostavno bolja, vidi se da mogu da igraju zatvorenih ociju, sto ne cudi obzirom da je kostur ekipa dugo zajedno..
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Mada Real znatno bolje nego lani.. Cini mi se da ce biti bas dobra ova sezona.
Edit: Sorka je kad se pobiju Katic i Maric, ovo je smesno
Macijauskas- mvp
drexler ::sinoć sam malo gledao mečeve play offa za ulazak u LŠ, kombinovano, i mogu da kažem da je donekle i pravedno što Partizan ove godine ne može u grupnu fazu.
:karma:
dane- prva petorka
Real je mnogo bolje fizicki spreman u ovom trenutku, Barsi dosta igraca bilo povredjeno letos a i dosta njih bilo na prvenstvu J.Amerike. I prosle sezone je Barsa lose krenula bas zbog nedostatka spreme, bice oni pravi za mesec-mesec ipoMacijauskas ::Mada Real znatno bolje nego lani.. Cini mi se da ce biti bas dobra ova sezona.
srb- mahač peškirom
- Datum upisa : 03.08.2011
Godina : 40
Ljudi, video sam Bodija sinoć držao je neki cicu za ruku!!!
Junglezburn- mvp
Pesma je vrh a klavijatura zvuči fantastično !!!
dane- prva petorka
Bez insinuacija.Junglezburn ::Ljudi, video sam Bodija sinoć držao je neki cicu za ruku!!!
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Strana 23 od 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Strana 23 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu