Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Svaštara 6

+44
Gale
Geograf
Everton
lazarminator
Gencha
Markos
air slavkan
Hyperactive
Zemljoradnik
blagoje
Nolle
Tazz
wolfvaga
Marija
Danny Trejo
Manu
Sergej
Karadjordje
bigZ
dane
fizicar
Talicni Tom
superhik
drexler
Kure
expert
XXL
Naissus
Ray Allen
Sensui
2bad4u
Koleman
familija
mlekadzija
Bodi Bond
Anti-RTS
Djole
ZuLuofVozdovac
slobokv83
Junglezburn
Macijauskas
Mihael
PingPong
Dule Kecman
48 posters

Strana 32 od 40 Prethodni  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Sledeći

Ići dole

Svaštara 6 - Page 32 Empty Re: Svaštara 6

Počalji od Macijauskas Sub 5 Nov 2011 - 4:51

Ne postoji izvikanija pesma od Kruga, povraca mi se od nje.
Krug,Neko te ima nocas od, Kap po kap i takve mislim da ih zna svaki grandoman.
Macijauskas
Macijauskas
mvp
mvp

Datum upisa : 03.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dane Sub 5 Nov 2011 - 4:53

Koleman ::Omiljena grupa...Nabrojali ste uglavnom sve moje omiljene pesme uglavnom. Dodao bih:
Dum dum
https://www.youtube.com/watch?v=kTxWcz8i7zI

Skoro godinu dana mi telefon zvoni-Krug.

+1

Sjajna pesma. Dodao bih još Siguran, Sinhro, Idemo, Tonemo (moja omiljena Smile ), Oči boje meda, Zajedno itd. itd.
Milane neka ti je večna slava!!!
dane
dane
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Sub 5 Nov 2011 - 5:00

Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od PingPong Sub 5 Nov 2011 - 5:11

Ova je ko stvorena za mene Very Happy

https://www.youtube.com/watch?v=9CWtMDMGZXM&feature=related

Znak 3k kanala Smile Kako mi nedostaje ta televizija :/
PingPong
PingPong
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 24.08.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od expert Sub 5 Nov 2011 - 5:51

expert
expert
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 40

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Markos Sub 5 Nov 2011 - 7:16

Posto ne kupujem odecu i obucu u Srbiji,danas mi bilo dosadno pa otisao sa ortakinjom do grada i tako ulazio u sve moguce radnje(zensko je pa ajde znam da joj znaci da sve vidi xd) i tako ja usao danas u Replay i gledam farmerke nema nista ispod 17 soma,najskuplje koje sma video 34 soma,odoh do Diesel-a kad tamo nista ispod 20 soma...jbt sve je skuplje i do 60% nego u Evropi i sad se zapitam,ceo grad Knez i uvece Obilicev fura Burberry,D&G,Gucci...odakle svima para za to kad su plate prosecne 300 evra??? Verovatno postoji neko ocigledno resenje za ovo moje pitanje ali ga ja ne vidim,pa ako moze nek mi neko objasni Smile hvala.
Markos
Markos
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Sub 5 Nov 2011 - 7:20

Ortak sa treninga je uzeo patike koje us kod nas 100e u Nemackoj pre 5 dana za 35e. To vise stvarno nije humano.
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Datum upisa : 05.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dule Kecman Sub 5 Nov 2011 - 7:28

Pola Beograda ima air max u prosecnoj vrednosti od 10k.. Ima dosta firmiranih stvari po autletima (stara srpska rec Smile ) gde je sve naravno povoljnije.
Dule Kecman
Dule Kecman
mvp
mvp

Godina : 34

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od PingPong Sub 5 Nov 2011 - 7:28

Mozda dobijaju od rodjaka od preko? Ja od tetke dobijah neke takve firmirane stvari (radila je u Diesel fabrici nekoj i dobijali one lose odradjene farmerke uz neku malu doplatu a i imali valjda neki popust) ali mi je uvek uzimala male brojeve jer pati za time da joj budem tip top riba ko ona. :/ Pa se zato ja drzim pijace, nekih robnih kuca sa niskim cenama, a i godinama mi se kupuje sve kinesko ili indijsko pa sam ziva uprkos batinama Very Happy

No, to sa dobijanjem od preko, moze biti jedna solucija, druga da mozda kupuju sa neta, ili placaju na rate ili su to deca ciji roditelji imaju puuunoo para... :ne znam:

Kole, ja pre 3 godine dobila pretnju od tate da se ne pojavljujem kuci sa onim mojim patikama (a njih nosila 4 godine, sneg, kisa, sunce, otisle mi pete, izlizale se, platnene i uz to bele, pukla guma, ja lepila i njih lepkom, pa i ostale bele patike koje su bile slicne njima, ali vise podsecale na baletanke, a ove na starke). Ja u NS-u.. Ne znam gde da trazim.. Spartam tako, trazim bele patike, nigde nema onako kako ja hocu, a i skupo.. I na kraju nadjem ja neke koje mogu da prodju, a ono 3-4hiljade. Dajem one pare, a plakala bih. Kad letos, kupujem neku haljinu i vidim iste takve u jednom butiku u Temerinu, i pitam ja, kad ono 1500. Doslo mi je da se klepim posred cela).
PingPong
PingPong
šesti igrač
šesti igrač

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sensui Sub 5 Nov 2011 - 8:07

Markos ::Posto ne kupujem odecu i obucu u Srbiji,danas mi bilo dosadno pa otisao sa ortakinjom do grada i tako ulazio u sve moguce radnje(zensko je pa ajde znam da joj znaci da sve vidi xd) i tako ja usao danas u Replay i gledam farmerke nema nista ispod 17 soma,najskuplje koje sma video 34 soma,odoh do Diesel-a kad tamo nista ispod 20 soma...jbt sve je skuplje i do 60% nego u Evropi i sad se zapitam,ceo grad Knez i uvece Obilicev fura Burberry,D&G,Gucci...odakle svima para za to kad su plate prosecne 300 evra??? Verovatno postoji neko ocigledno resenje za ovo moje pitanje ali ga ja ne vidim,pa ako moze nek mi neko objasni Svaštara 6 - Page 32 358450 hvala.

90% toga sto vidis su kineske replike.Ovo ostalo sto je original to su ljudi koji imaju para a neki su veci deo toga kupili u inostranstvu, gde je znatno jeftinije.

Moj rodjak je otisao poslovno u Ameriku i tamo je nasao u nekoj ogromnoj radnji Levis farmerke za 15evra(kod nas su minimum 80), patike za 10evra(kod nas iste bile oko 15.000dinara) i Ray Ban naocare za 10evra(ovde su oko 150evra).

Imas na granici izmedju Svajcarske i Nemacke ogromne molove gde mozes kupiti skupe brendove po ekstra povoljnim cenama.A i Grckoj mozes naci povoljne stvari ako ne nosis prosecne velicine odece i obuce.Ja sam proslog leta kupio polo majicu u Solunu za 40evra a ovde je slicna majica u Uscu kostala 11.000 dinara.
Sensui
Sensui
mahač peškirom
mahač peškirom

Datum upisa : 10.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od slobokv83 Sub 5 Nov 2011 - 10:49

Dule Kecman ::Pola Beograda ima air max u prosecnoj vrednosti od 10k.. Ima dosta firmiranih stvari po autletima (stara srpska rec Smile ) gde je sve naravno povoljnije.

dizajn tih patika je katastrofa i mislim da je katastrofa što se uopšte nosi toliko i žalim ljude koji ih nose, uvek pogledam u patike i ako vidim air max shvatim sa kim imam posla.
slobokv83
slobokv83
mvp
mvp

Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Talicni Tom Sub 5 Nov 2011 - 10:58

slobokv83 ::
Dule Kecman ::Pola Beograda ima air max u prosecnoj vrednosti od 10k.. Ima dosta firmiranih stvari po autletima (stara srpska rec Smile ) gde je sve naravno povoljnije.

dizajn tih patika je katastrofa i mislim da je katastrofa što se uopšte nosi toliko i žalim ljude koji ih nose, uvek pogledam u patike i ako vidim air max shvatim sa kim imam posla.

up

Povampireni dizelaši.
Talicni Tom
Talicni Tom
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 08.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Sub 5 Nov 2011 - 11:33

Talicni Tom ::
slobokv83 ::

up

Povampireni dizelaši.
thumbsup

S tim sto su mi se svidele jedne, jedine...Ugledao sam ih na stanici kod bioskopa ''Sumadija'' na banovom brdu na nogama nekog decka. Crne za narandzastim a djon sam izvalio tek kada sam se skroz zagledao(nije u prvom planu). Nikada ih vise nisam video posle. Ostale su mi djubre, tj. ove koje se kod nas prodaju. Nikada ali nikada ne bih dao 12, 13k za to, da prostite, govno. Nosim Nike duboke patike, zeleno-belo-sive i boli me uvo Cool
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Datum upisa : 05.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Sub 5 Nov 2011 - 11:41

Slažem se sa vama po pitanju Air max-a, nikada ih nisam kupio. Probao sam ih jednom i mogu vam reću da udobniju pariku nikad akasnije nisam probao. E, sada što su one kod nas simbol jednog vremena i što se nose u kombinaciji sa upasanim trenerkama to je druga stvar. Very Happy

Ja na air max gledam kao na patiku pravljenu za trčanje, neku bleju ispred zgrade, a ne da se sa njom izađe u grad... Inače, kupio bih pre 3-4 para patika nego air max i zaista ne razumem ljude koji svojoj deci kupuju te stvari. Sada ću da načnem jednu drugu temu, a to je koliko je u Srbiji bitno šta nosiš. To je jako ružan deo poremećenog sistema vrednosti i doveo je do toga da roditelji podignu kredit ili uskrate sebi određene namirnice da bi deci kupili air max, najnoviji model mobilnog telefona ili nešto slično...

Da ne zaboravim, jedan moj drug koji je maneken bratu je iz Kine doneo air max za nekih 5-6 evra isti onakav koji ovd ekošta 120-130 evra.
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Datum upisa : 01.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Sub 5 Nov 2011 - 11:45

Bodi Bond ::Probao sam ih jednom i mogu vam reću da udobniju pariku nikad akasnije nisam probao.

Sada ću da načnem jednu drugu temu, a to je koliko je u Srbiji bitno šta nosiš. To je jako ružan deo poremećenog sistema vrednosti i doveo je do toga da roditelji podignu kredit ili uskrate sebi određene namirnice da bi deci kupili air max, najnoviji model mobilnog telefona ili nešto slično...
Da ne zaboravim, jedan moj drug koji je maneken bratu je iz Kine doneo air max za nekih 5-6 evra isti onakav koji ovd ekošta 120-130 evra.
To sam i ja rekao za Batine patike kada sam probao, a sada muku mučim sa njima čim malo više prepešačim.
Za drugi deo: Kriminаl koji je promenio Srbiju. Wink
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Macijauskas Sub 5 Nov 2011 - 11:49

Oko 2 dolara su troskovi izrade jednog para air max patika, tako sam ja bar cuo..
Macijauskas
Macijauskas
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bigZ Sub 5 Nov 2011 - 11:55

Imam nekoliko pari. Najudobnija obuca ikada napravljena, pojavio se sada neki nike free jos udobniji ali manje izdrzljiviji. Ok, nekom se svidjaju nekom ne, ali davati sud o coveku po tome kakvu obucu nosi, poprilicno bolesno.
Inace i ja sve kupujem u inostranstvu za mnogo manje para nego u Beogradu. Letos sam kupio adidas la trainer za 19 jevreja u Barceloni, ovde su oko 100.
bigZ
bigZ
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 26.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Sub 5 Nov 2011 - 12:02

Svaštara 6 - Page 32 Koncert_godine_2011
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zemljoradnik Sub 5 Nov 2011 - 12:10

Najudobnija obuća ikad napravljena..? Jel probao iko od vas bilo šta iz Asics-ove Gel serije? Od sportske obuće koja može da se nađe kod nas, Asics je jedina firma koja se bavi ozbiljnim razvojem patika, sve ovo ostalo je uglavnom šminka, pa čak i taj famozni vazdušni đon. Ko je igrao basket sa mnom mogao je da primeti da ja igram u razvaljenom paru Asics Gel patika. Ne mogu da se setim kada sam ih kupio, ali prošle su svašta i tako naizgled razvaljene još uvek su udobne i čak dovoljno dobro drže nogu da nisam bio ni blizu povređivanja zgloba u njima, iako su plitke i namenjene za trčanje. Asics pravi posebne modele patika za svaki tip đona (da li je okrenuto na unutra, spolja ili gazi ravnomerno), mada toliki izbor kod nas nećete naći, niti ćete naći prodavca koji to zna.

Ali najudobnija obuća koju sam ikada posedovao (znači nosio dovoljno dugo da znam da znam da mi se nije samo učinilo), je jedan par Geox-ovih cipela...

Zemljoradnik
prva petorka
prva petorka

Godina : 44

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od 2bad4u Sub 5 Nov 2011 - 12:24

Asics Gel su teniske patike, i sasvim sigurno je zglob na sigurnom mestu. Inače jedne od najboljih teniskih (a i uopšte) patika napravljenih. I neverovatno su izdržljive. Njih je teško rasturiti za godinu dana, svakodnevnim igranjem tenisa...

Po nekim mojim impresijama Babolat pravi odlične patike u poslednje vreme. Ponovo teniske patike, ali su (većina modela) odlične, udobne, lake i maksimalno izdržljive.
2bad4u
2bad4u
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Sub 5 Nov 2011 - 12:34

Za asics potvrđujem, nosio dok sam igrao odbojku, neviđeno dobre patike. Inače, 2bad4u, asics pravi i patike za odbojku, mada ne znam zašto ih košarkaši ne koriste, neki od modela imaju onaj deo gde se zglob može posebno stegnuti...
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od PingPong Sub 5 Nov 2011 - 12:39

joooj, sto ja nisam zivela u zdravoj okolini kao vi Sad Kod mene je bilo bitno da se nosi sve u trendu, i sada mi to rade pa primam razne klevete i proklinjanja od uze mi porodice, a od sire i 'skolskih' drugara i cica i mica i ful frajera, pa.. preplakala i preplacem i teram dalje. Very Happy

Najudobnija obuca su mi bile ravne patike. Sad me baas mrzi da slikam stare slike i moje nogice Very Happy Mada imam na kompu sliku onih raspadnutih. Jos ih cuvam, skrivam ih da mi ih mama ne frkne u parnjak. Ravno, divno, kao da idem bosa, a to mi se jako svidja. Mada mi je receno da zbog kicme moram da uzmem neku obucu koja ce imati malo uzdignutu petu, punu petu, posto ja ne volim stiklice. al' nema nista po mom ukusu, jefitno, belo, divno, platneno, izdrzljivo...

Ne znam kako da ubacim sliku sa kompa.. :/ (mogu da pljunem na one 4 godine urednistva ili koliko vec...)
PingPong
PingPong
šesti igrač
šesti igrač

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od 2bad4u Sub 5 Nov 2011 - 12:40

Prave svakakve patike. Meni su teniske patike najbliže (zbog posla) pa sam te Gel modele najčešće viđao (a i čini mi se, da su teniske prve ugledale svetlo dana?!). Moja greška što sam ih kategorisao kao "teniske". Ali je istina da su užasno dobre i udobne.
2bad4u
2bad4u
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od slobokv83 Sub 5 Nov 2011 - 12:52

ma ja nosim patike od 2500 dinara i sasvim su kul...dok ih naravno neko greškom ne obuje u svlačionici gde igrate basket i odigra ceo termin u tvojim patikama za šetanje bes
slobokv83
slobokv83
mvp
mvp

Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od air slavkan Sub 5 Nov 2011 - 13:20

Ја сам једном пре четири године купио Air Max 360 за 2500 динара у Депоу. Од "оригинала" су се разликовале једино по томе што су имале на језику белу етикету "made in Vietnam" уместо црвене "made in China". Трајале су ми годину и по пре него што су се поцепале и још пар месеци пре него што су постале неупотребљиве. Поновио сам то још једанпут, али те следеће су ми трајале мање од 6 месеци.
air slavkan
air slavkan
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 01.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 32 od 40 Prethodni  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh