Svaštara 6
+44
Gale
Geograf
Everton
lazarminator
Gencha
Markos
air slavkan
Hyperactive
Zemljoradnik
blagoje
Nolle
Tazz
wolfvaga
Marija
Danny Trejo
Manu
Sergej
Karadjordje
bigZ
dane
fizicar
Talicni Tom
superhik
drexler
Kure
expert
XXL
Naissus
Ray Allen
Sensui
2bad4u
Koleman
familija
mlekadzija
Bodi Bond
Anti-RTS
Djole
ZuLuofVozdovac
slobokv83
Junglezburn
Macijauskas
Mihael
PingPong
Dule Kecman
48 posters
Strana 33 od 40
Strana 33 od 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Re: Svaštara 6
slobokv83 ::ma ja nosim patike od 2500 dinara i sasvim su kul...dok ih naravno neko greškom ne obuje u svlačionici gde igrate basket i odigra ceo termin u tvojim patikama za šetanje
Nego, evo i ja da okačim nešto od EKV-a.
Najbolji koncert od kada postoji beer fest. Neki kažu da se prašina na Ušću digla samo dva puta, prvi put kada su bili Stonsi i drugi put kada je svirao Dejan Petrović. Zaista, u tri ujutru su svi skakali, čovek i njegov bend su pokidali.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Markos :: i sad se zapitam,ceo grad Knez i uvece Obilicev fura Burberry,D&G,Gucci...odakle svima para za to kad su plate prosecne 300 evra??? Verovatno postoji neko ocigledno resenje za ovo moje pitanje ali ga ja ne vidim,pa ako moze nek mi neko objasni hvala.
Цео Кнез и Обилићев венац обухватају 0,0001% становништва Србије. Тачније они које током радног дана можеш да видиш да шетају туда и обилазе бутике носећи страну фирмирану робу вероватно и не раде ништа друго у животу. Постоји 99,9999& осталих који су у то време или на послу, или не раде нигде па немају кинту, те немају ни разлога да обилазе Кнез, а највећи је број оних (попут мене) које потпуно заболе јаје да имали немали потроше 50 евра на одевни предмет типа мајца ма шта да се на њој налазило, ма како изгледала, ма ко да је на њу ставио своје цењене иницијале...
Ја познајем море људи, потомака разноразних Титових генерала и функционера, који су ослободивши Београд, ''ослободили'' себи по коју вилу на Дедињу. Е сад ти њихови унуци издаје ту куће за по пар хиљада евра месечно,и онда те паре трошкаре на најимбецилнији могући начин (а сви ти имбецилни начини за трошење пара су на неки начин концентрисани у Кнезу и на Обилићевом венцу...)
Уз позамашан број спонзруша које су се сјатиле из свих крајева наше земље у нади да ће упознати неког представника дипломатског кора и успети да преко каре дотичне персоне оду у бољи живот, тачније у оно што је за њихове изобличене мозгове бољи живот... Тиме је вероватно испуњена квота људи које си видео.
Sensui ::90% toga sto vidis su kineske replike.Ovo ostalo sto je original to su ljudi koji imaju para a neki su veci deo toga kupili u inostranstvu, gde je znatno jeftinije.
Moj rodjak je otisao poslovno u Ameriku i tamo je nasao u nekoj ogromnoj radnji Levis farmerke za 15evra(kod nas su minimum 80), patike za 10evra(kod nas iste bile oko 15.000dinara) i Ray Ban naocare za 10evra(ovde su oko 150evra)
Као што написах, постоји и велики број људи који су те ствари купили баш овде и баш по ценама над којима се згражавамо, иначе да они ту робу не купују не би било толико продавница, шопинг молова и осталих кураца, палаца... Ја се увек сетим да сваке године кад се отвори сајам аутомобила прва вест коју на дневнику чујем буде - ''отворен је сајам аутомобила, сви најскупљи модели већ су продати''
Вероватно су и ствари које је твој рођак купио у Америци направљене у Кини (само су брендиране).
И људи, маните се тог ''придева'' екстра.
Bodi Bond ::Slažem se sa vama po pitanju Air max-a, nikada ih nisam kupio. Probao sam ih jednom i mogu vam reću da udobniju pariku nikad akasnije nisam probao. E, sada što su one kod nas simbol jednog vremena i što se nose u kombinaciji sa upasanim trenerkama to je druga stvar.
Најудобнија патика коју сам пробао је веровали или не копачка, специјални модел под називом ''Дејвид Бекам'', била је сиве боје и направљена је од кенгурове коже. Коштала је пар хиљада евра, пробао сам је у Падови.
Е сад да кажем нешто свим овим ''антидизелашима'' који никада нису куповали air max.. То су патике моg детињства. Једноставно, док сам ишао у основну школу то је био основни статусни симбол. Наравно ја уопште нисам имао ни жељу ни намеру да купујем било које друге патике, за мене су постојале само air max. Не знам зашто, али најцењеније су биле уједно и оне најружније - оне скроз љубичасте. Наравно, највећи шмекер је био онај ко узме и шестаром пробуши ваздушни ђон на својим патикама. Која је поента тога била ни дан данас ми није јасно.
Елем, кад сам кренуо у средњу школу, постало ми је потпуно небитно које патике носим, већ сам паре којима располажем се трудио да користим на неке важније ствари, а и air max више нису биле у моди. Неки су остали на нивоу основне школе, а неки наравно купују те патике зато што им одговорају. Данас носим искључиво Адидас патике, њихов калуп ми највише одговара и показале су се као најиздржљивије од тих стандардних марки. Осим фудбалских, ту од детињства купујем Умбро. Никада ми није било битно какве патике носим по граду, увек су ми патике за спорт биле скупље од оних за шетњу, јер јефтина обућа у спорту повећава шансу да се повредиш... Моја препорука ишла би и за Мерел патике али само оне које се праве искључиво од коже (платнени модели су срање). Имам 3 пара сваки од њих ми траје већ више од 5 година једноставно њих не могу да поцепам...
И не знам шта имате против упасаних тренерки, људи чувају бубреге за старе дане.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Momci moj brat radi u Nike i tvrdim da je najbolji poznavalac patika u Srbiji....Sve sifre zna napamet,kada te vidi prvo gde te gleda jesu stopala i naravno zna koji broj nosis ...Ono sto mi je on rekao jeste da najozbiljnije i najudobnije patike za trcanje pravi Mizuno,da su razvili tehnologiju koji niko do sada nije kopirao,sto se tice Nike,uglavnom su samo sminka,mada Air max 2 je neprevazidjen u udobnosti,ono sto mu je potrebno jeste duzi rok trajanja posto se brzo raspadnu....
markoo- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Mrzelo me da proveravam pa sam lupio da su za trčanje, to mi je bilo najlogičnije, ali ima smisla da su za tenis... Meni i ove, kao i one koje sam kupio tamo negde '94, traju više od 5 godina i u njima sam radio sve - od igranja fudbala do izvođenja građevinskih radova.2bad4u ::Asics Gel su teniske patike, i sasvim sigurno je zglob na sigurnom mestu. Inače jedne od najboljih teniskih (a i uopšte) patika napravljenih. I neverovatno su izdržljive. Njih je teško rasturiti za godinu dana, svakodnevnim igranjem tenisa...
Zemljoradnik- prva petorka
Godina : 44
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Macijauskas- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Nolle- mvp
Sensui- mahač peškirom
- Datum upisa : 10.12.2010
Nije vukajlija što ej nekad bila, ali ovaj poster mi je odličan.
Bodi Bond- mvp
Izvinjavam se Noletu, što bre ne okačite lepo, da može da se gleda...
Bodi Bond- mvp
BRAT PANTELA - kralj
- Начи дође мени нека бичарка кацам се вратио у Грчку после текме са Борусиом каже "Пантела голгетеру расни ае самном на фука да ми чашпри кака је Немачка". Ја јој кажем "Ае жемо ал и нека још бичарка да дође, Пантела не изводи интимне односе методом 1 на 1" а она каже "Шта чашпри ја добила нема да се десе односи типа интимни". Начи само сам се окрено методом стоосамдесет степени и отишо ћику. Не воли Пантела секс врсте крвави...
- Начи добио сам много порука фазон узнемиравајући методом циркуларно.Све у фазну "Пантела оплоди ме" "Пантела раздевичи ме".Ал ние Пантела замерљив,на сваку одговорио позитивно.
- На доскочицу врсте упитну "Пантела што опет у ракљу?",увек одговорим са моим животним мотоом врсте "КАЦАМ РАСАН".
Imperator- šesti igrač
Godina : 40
Prvo što uradim kada ujutru ustanem je čitanje rasnih izjava Brata Pantele. Svaka čast liku kome je ovo palo na pamet.
Bodi Bond- mvp
Imam pitanje. Prilikom update-a Messangera nesto se desilo i nisa mogao vise da ga pokrenem. Onda sam ga skinuo sa kompa, deinstalirao, kao i sve ostale programe Windows Live-a. Medjutim, sada kada hocu ponovo da ga instaliram sa Windows-ovog sajta kaze da nece da pokrene instalaciju jer vec imam na kompu najnoviju verziju!?
Na kompu nemam nista jer sam sve skinuo.
Da li postoji neki program da mi izbrise zaostale fajlove?
Na kompu nemam nista jer sam sve skinuo.
Da li postoji neki program da mi izbrise zaostale fajlove?
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
Da, bilo koji koji može da formatira HD...
Predlažem ti da u širokom luku zaobiđeš sav Majkrosoftov softver i sve servise koje možeš. Ako baš želiš da koristiš njihov servis (MSN), instaliraj neki drugi program za čet koji podržava njihov protokol. Ja sam na poslu u te svrhe koristio Pidgin. On je open source, tako da će te možda zbuniti da mora malo više da se radi na instalaciji, ali kasnije, ako budeš imao bilo kakav problem, vrlo lako ćeš naći rešenje.
Predlažem ti da u širokom luku zaobiđeš sav Majkrosoftov softver i sve servise koje možeš. Ako baš želiš da koristiš njihov servis (MSN), instaliraj neki drugi program za čet koji podržava njihov protokol. Ja sam na poslu u te svrhe koristio Pidgin. On je open source, tako da će te možda zbuniti da mora malo više da se radi na instalaciji, ali kasnije, ako budeš imao bilo kakav problem, vrlo lako ćeš naći rešenje.
Zemljoradnik- prva petorka
Godina : 44
Zanimljiv video o mom rodnom gradu, mozda neko posle ovoga pozeli da ode i pogleda sve ovo uzivo
expert- prva petorka
video je odličan, a ja sam u Mostaru redovno, zadnjih 5 Đurđevdana, a ponekad i ljeti.
Još kad bih stegao muda za jedan skok... ali teško
Još kad bih stegao muda za jedan skok... ali teško
drexler- mvp
Ja Djurdjevdan slavim dole, u Nevesinju, taman ako budes opet dolazio da navratis
expert- prva petorka
@Lazarminator, probaj da precesljas i one skrivene foldere. Meni je nesto i tamo zalutalo, nesto nije htelo da se deinstalira preko onog programa koji se nalazi u Control panel-u, pa sam morala pesaka. Ali sam pre toga ponovo instalirala i otisla na opciju na repair. Popravio je on sve sto treba, i onda lepo svaki folder pretrazila i nasla ga u Program Data i jos nekom, kada se valjda ide preko MyDocuments, pa ima jos tri foldera. Bukvalno sam pretrazila sve foldere pa sam nasla i pored toga jos mnogo stosta za sta nisam ni znala da imam, niti odakle to tu o.O. E, onda sam se resila gamadi. Posle lepo skinula 8.5 BETA, i evo sljaka.
PingPong- šesti igrač
- Datum upisa : 24.08.2011
Kako se zove onaj drugi progam u koji se mogu ubaciti linkovi kao rapidshare i megaupload a da nije CryptLoad? CL mi je pun crtaca, morala sam da ga zaustavim, iskljucim i da cekam neku drugu priliku kada odnesem ovo na reinstalaciju. Obe particije su krcate, imam toliko mesta da skinem nesto i obrisem.
PingPong- šesti igrač
- Datum upisa : 24.08.2011
nemam riječi da opišem svoju zaljubljenost u ovu ženu. Bose noge su mi nenadjebiv fetiš
drexler- mvp
JdownloaderPingPong ::Kako se zove onaj drugi progam u koji se mogu ubaciti linkovi kao rapidshare i megaupload a da nije CryptLoad?
Zolja- mahač peškirom
Strana 33 od 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Strana 33 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu